Kako prenesti denar s telefona na "Kiwi"?

Mnogi ljudje raje uporabljajo elektronski denar za plačevanje nakupov in storitev na internetu. Obstaja več elektronskih denarnic, v katerih lahko shranjujete, zbirate sredstva in opravljate plačila in nakupe prek njih. "Kiwi" je eden od tako priljubljenih priljubljenih plačilnih sistemov. Obstaja več načinov za dopolnitev te denarnice. Uporabnik lahko samostojno izbere, kateri od njih je bolj primeren za uporabo: prenos denarja s telefona na "Kiwi-wallet", plačilo z bančno kartico ali gotovino prek ustreznih terminalov. Ta članek bo obravnaval eno od teh metod.


Kako prenesti iz telefona na "Kiwi"?

Dve različici prenosa sredstev je mogoče razlikovati na enak način:
 • izvršiti prenos prek storitve mobilnega operaterja, ki vključuje številko, iz katere je načrtovana izdaja prenosa;
 • uporabite spletno stran "Kiwi".
 • Načelo uporabe vsake od teh možnosti se med seboj malo razlikuje: v drugih primerih bo denar iz bilance mobilnega telefona poslan na virtualni račun Kiwi pod enakimi finančnimi pogoji. Pristojbina je v vsakem primeru enakovredna. Edina razlika je omejitev zneska prenosa. O tem bomo nadalje razpravljali.

  Vrstni red izvedbe prenosa prek storitev mobilnih operaterjev

  Najbolj priljubljeni operaterji, ki zagotavljajo komunikacijske storitve, so storitve zaPlačila iz računa mobilnega telefona. Kot primer: storitev "Easy Payment" iz MTS vam omogoča plačilo za široko paleto storitev - javne storitve, internet, telefonijo itd. Elektronske denarnice so vključene tudi v seznam možnih prejemnikov sredstev iz bilance stanja. Kako prenesti s telefona na "Kiwi"? Torej, razmislite o izvedbi plačila preko zgoraj omenjene storitve MTS. Ko greste na stran plačilnih storitev (to lahko storite prek iskalnika ali na uradni spletni strani mobilnega podjetja), morate izbrati razdelek "Elektronski denar", vnesti številko računa, ki ga želite uporabiti, določiti znesek prenosa - upoštevamo, da so tu tudi finančni pogoji. , se jih lahko prebere v procesu prenosa. Nato morate avtorizirati v vaši osebni pisarni pred prenosom iz telefona na "Kiwi", nato pa določite podrobnosti denarnice, za katero bo denar prenesen. O uspešnem delovanju bo uporabnik obveščen prek ustreznega e-poštnega sporočila na spletnem mestu in prek besedilnega sporočila.


  Kako prevesti na telefon Kiwi s telefona prek spletne strani Qiwi

  Koraki, ki jih je treba opraviti v službi podjetja, ki zagotavlja to torbico, se ne razlikujejo veliko od tistega, kar smo predstavili zgoraj. Denar lahko prenesete iz telefona na "Kiwi" samo, če je aktivna denarnica. Če ga nimate, ga morate registrirati - postopek za ustvarjanje posojila traja dobesedno nekaj minut. V plačilnem obrazcu (na voljo naS klikom na gumb "Refill") morate določiti operaterja, ki mu je dodeljena številka, vnesite znesek, pri čemer najprej preberite finančne pogoje. V naslednjem koraku mora uporabnik preveriti pravilnost zgoraj navedenih podatkov in začeti prenos.

  Finančni pogoji prevajalske uspešnosti

  O prenosu denarja s telefona na "Kivi" smo razmišljali prej. Rad bi tudi omenil, da se prevod opravi s provizijo, ki jo zaračuna vsaka stran - upravljavec in podjetje, ki služi torbici. Ne glede na možnost izvedbe prevajanja odjemalec ne bo uporabil, bo moral plačati enak znesek.
 • Za operaterja Tele2 je provizija 99%.
 • Podoben kazalnik velja za račune naročnikov MTS.
 • Za družbo Beeline deluje manjša provizija - 895% zneska plačila.
 • Stranke MegaFona lahko izvedejo prenose za 85%.
 • Upravljavec zaračunava tudi pristojbino, ki jo je mogoče določiti ob izvedbi prevoda. Pred tem je bilo omenjeno o omejitvah, ki se razlikujejo v prevodu s strani operaterja in plačilnih storitev "Kiwi". V prvem primeru je dovoljen en prenos do 5000 rubljev na prenos. (ne več kot 5 operacij na dan), drugo plačilo ne more biti več kot 1000 rubljev. (s tem minimumom lahko prenesete 10 rubljev). V tem članku smo razpravljali o prenosu iz telefona na "Kiwi".

  Sorodne publikacije