Telefoni s 4 SIM karticami: pregled posebne kategorije

Napredek je pravi in ​​trdni v svetu visokih tehnologij, ki jih postopoma preoblikuje in jih uvaja na nove ravni. Vsak korak je poskus olajšati življenje, spremeniti način komuniciranja z informacijsko tehnologijo, vendar to ne velja za mobilne telekomunikacijske operaterje. Domače tako imenovane OPOS-e svojim strankam ponujajo precej široko paleto storitev in priložnosti, toda vsaka od njih zaradi svoje žeje za dobičkom in ne zapuščanja stranke iz svojih tac pogosto ustvarja okolje, ki ustvarja izgubo. Ljudje so dobesedno raztrgani med mobilnimi operaterji. Nekdo ponuja hiter in zanesljiv internet, nekdo je poceni gostovanje in nekdo SMS-paket je cenejši od drugih. Zato je sodobna oseba - oseba s sedmimi kartami več operaterjev. In če lahko sedem lahko namestite v skoraj vsak sodoben pametni telefon, za tiste, ki se ne želijo omejiti na to, potrebujete nekoliko resnejše, in sicer telefone s 4 SIM karticami.


Nokia N8 Quattro

Eden od najbolj znamenitih chetyrehsimochnikov na trgu. Seveda, glede na to, da telefoni s 4 SIM karticami niso priljubljena kategorija, je tu lahko enostavno izstopati. Kljub temu je to produkt nekoč legendarne Nokia v klasičnem dizajnu. Glede na trenutne standarde ta pripomoček izgleda precej dim. Naprava ima majhen 3,4-palčni zaslon in zelo majhno ločljivost 320 x 480 slikovnih pik. Pod pokrovom je proračunski čip, zmogljivost baterije je 1200 miliamperij /uro in 14megabajtov flash pomnilnika. Vendar pa obstaja podpora za osnovna omrežja Wi-Fi, kot tudi vgrajene GPS podporne karte Rusije. Obstaja celo TV-sprejemnik, nekoč je veljal za velik luksuz.


Philips Xenium
Najprej je treba razumeti, da iskanje takšne ekskluzivnosti ni enostavno, saj je to redka zver - telefoni s 4 SIM karticami. Philips, na primer, tako kot mnogi drugi proizvajalci, ponuja alternative, s samo 3 karticami SIM. Ne spadajo popolnoma v opisano kategorijo, vendar pa dobrega telefona, kot je Philips Xenium, ni mogoče prezreti. Ta pripomoček je klasičen telefon, oziroma ima samo osnovne funkcije, ne da bi z nebesa dvignil zvezde. Igralec, organizator, komunikator starega modela in nič več. Hkrati je Xenium odlična rešitev za tiste, ki cenijo zanesljivost, ki je pomembno, da ste vedno v stiku. Naprava je opremljena z zmogljivim akumulatorjem, ki omogoča 2000 milliampov /ur, kar mu omogoča, da pokaže neverjetne rezultate avtonomije (več kot mesec dni v stanju pripravljenosti in do 8 ur v načinu pogovora).
Texet TM-420
Za tiste, ki niso pripravljeni na kompromis in iščejo najboljšo rešitev med komunikacijskimi napravami, je domači Texetov proizvajalec pripravil odlično darilo, 4-SIM kartice in zmogljivo baterijo. Eden od takih biserov je bil telefon pod kodnim imenom TM-420. Pravzaprav smo nezahtevni in daleč od tega, da bi bili najnaprednejši pripomoček. Precej kompakten telefon, opremljen s samo najbolj potrebno, vključno parshuvenky fotoaparat na 2 milijona slikovnih pik in FM-sprejemnik. Glavni ponos telefona je postalBaterija, zahvaljujoč kateri lahko deluje z enim polnjenjem 9 ur z eno uro (v načinu pogovora).

Explay Infinity

Za ljubitelje sodobnejših in naprednejših rešitev je blagovna znamka Explay izdala pametni pametni telefon Infinity z operacijskim sistemom Android, ki se ponaša z dvema dodatnima režama za sim kartice. Naprava se ne more pohvaliti z zmogljivo tehnično opremo, vendar je še vedno pametni telefon in še veliko več. Srce gadgeta je kitajski čip MediaTek, količina RAM-a je znašala 512 megabajtov, količina flash pomnilnika ni impresivna, le 4 gigabajta, vendar je podpora za pomnilniške kartice microSD. Obstaja fotoaparat s 8 milijoni slikovnih pik. Sprednja plošča je opremljena z 4,3-palčnim kapacitivnim zaslonom in ločljivostjo 480 x 800 slikovnih pik. Programsko opremo smo nadgradili na različico 4.0, ki nekoliko ublaži situacijo s šibkim procesorjem in majhno količino pomnilnika.

Kje kupiti?

Očitno vprašanje, vendar zelo težko, ker ne gre za preproste telefone, ampak za posebne kategorije telefonov s 4 SIM karticami. Povezljivost in številne druge priljubljene elektronike so prenehale prodajati takšne naprave, tako da vsi, ki želijo brskati po internetu v iskanju tako neverjetnih pripomočkov, ni druge poti, morda boste morali biti pozorni na kategorijo rabljenih pripomočkov, vendar 4 aktivnih Karte so res vredne.

Sorodne publikacije