Kako vključiti oddajanje v "Prompt": nasveti in triki

Platforme in samo video igre, ki jih izdelajo uporabniki, vsak dan zbirajo na stotine tisoč pogledov. Zainteresirani so tako za napredne igralce kot za začetnike. Radiodifuzija je povpraševanje po skoraj vseh področjih življenja. V aplikaciji Steam od leta 2015 je na voljo možnost Broadcasting. Omogoča vam izvajanje spletnega oddajanja v realnem času. Zdaj vam ni treba posebej snemati videoposnetkov za prikaz vremena. Toda kako vklopiti predvajanje v "Steam"? In kako ga prilagodite?

Opis

Valve je leta 2015 razvil in izvajal možnost, imenovano radiodifuzija. Od takrat se aktivno uporablja za ustvarjanje tako imenovanih strimov. To je pretok iger in aplikacij v živo, ki jih trenutno uporablja eden ali drug uporabnik.


Kako vklopiti oddajo v "Stimu"? To je popolnoma brezplačna možnost, ne zahteva nobenih stroškov. Vse, kar potrebuje uporabnik, je registriran račun v Steamu in nameščen na računalnik z isto aplikacijo. Nastavitev te možnosti prinaša najmanj skrbi.

Aktiviranje pretoka

Kako vklopiti program Stream? Rešitev te naloge traja le nekaj minut. Glavna stvar je vedeti, kako ravnati. Če želite aktivirati možnost za oddajanje, potrebujete:
 • Zaženite »Korak« in jo vnesite pod svojim imenom.
 • V funkcijskem meniju programa izberite del Steam.
 • Kliknite gumb "Nastavitve".
 • Označite vrstico "Broadcast".
 • Razširite seznam nastavitev zasebnosti.
 • Iz predlaganega elementa izberite zahtevano postavkoparametrov. Na primer: "Vsakdo lahko gleda."
 • Za začetek oddajanja je treba klikniti na gumb "OK". Samodejno se zažene, ko se prijavite v igro in izklopite, ko je končana. V tem procesu ni nič težkega ali nerazumljivega!
 • Kje iskati nastavitve

  Kako ugotoviti, kako se igra predvaja v "Steam", ugotovila. S tem ne boste opravili nobenega dela. Samo nekaj minut in ga lahko obdržite.


  Opredelitev možnosti radiodifuzije ima veliko vlogo. Na primer, ne morete samo snemati video in zvočnih iger, ampak tudi povezati mikrofon. Potem bo mogoče komentirati, kaj se dogaja in celo komunicirati z gledalci. V nastavitvah oddajanja lahko uporabnik določi, kje in kako naj se prikaže dnevnik sporočil. Ločljivost in optimizacijo nastalega videa je enostavno nastaviti tudi v meniju z možnostmi. Kje ga iskati? Ustrezni razdelek lahko odprete na naslednji način: "Stream" - "Nastavitve" - ​​"Oddaja". Odpre se po izbiri nastavitev za zasebnost zapisa.

  Vklopite mikrofon

  Kako vklopiti mikrofon v oddaji »Stream«? Pogosto to vprašanje postane velik problem. V možnosti za oddajanje si lahko ogledate možnost »Uporabi mikrofon«. Za snemanje s te naprave morate poleg elementa menija postaviti kljukico. Hkrati je pomembno, da ste pozorni na hiperpovezavo "Konfiguriraj mikrofon". Z njegovo pomočjo je potrebno prilagoditi delo naprave na osebnem računalniku. Običajno ne potrebujete dodatnih nastavitev, če želite poskrbeti za mikrofon vnaprejoperacijski sistem.

  Povezava s tokom

  Kot v "Steam" za vključitev oddaje, je jasno. Če želite onemogočiti to možnost, morate v nastavitvah izbrati možnost »Oddaja onemogočena«. In kako se povezati s tujim striamom? Običajno je to potrebno:
 • Pojdite na profil traku.
 • Kliknite gumb "Watch game".
 • Po potrebi določite geslo za dostop. Njun strežnik lahko določite v nastavitvah za snemanje na spletu.
 • Sorodne publikacije