Najboljše igre z enim računalnikom

Kot igre z enim igralcem? Ali želite preživeti sami? Ponujamo najboljše vrhunske igre z enim igralcem na vašem računalniku. Samo deset odličnih projektov v našem novem pregledu!

Freelancer

Odpre deset najboljših iger za PC za enega igralca na igri Freelancer. To je odlična vesoljska arkada, ki je nadaljevanje Starlancerja. V prejšnjem oddelku sta se zavezništvo in koalicija srečali v najbolj brutalni vojni. V tem delu dogodka se dogodki odvijajo 900 let po tej vojni. V ohranjevalniku zaslona bo igralec videl, da je Koalicija po sto letih neprekinjenega boja uspela potisniti zavezništvo. Zavest, da je vojna izgubljena, je zgradila pet kolonialnih ladij. Vsak od njih se imenuje zemeljski narod, ki pripada večini kolonistov, ki so na krovu.


Igralec dobi vlogo prostega pilota, ki živi v izjemno burnem času, ko se grozi svetovna grožnja. Igra poteka v sektorju, imenovanem Sirius, osem stoletij po tem, ko so ljudje pristali na enem od lokalnih planetov. Zemlja ni več - iztrebili so jo tujci takoj, ko so bile ladje kolonistov prisiljene zapustiti sončni sistem. Edinstveno vzdušje, vznemirljive naloge - to pričakujejo igralci, ki so izbrali Freelancer.

Metro 2033

Malo višje na lestvici najboljših iger z enim igralcem na PC Metro 2033. Ta strelec v žanru postapokalipse se je pojavil leta 2010. Temelji na istoimenskem romanu Dmitrija Hlukhivskega. Dogodki se odvijajo v Moskvi. Življenje tukaj v tunelih podzemne železnice. Postajeso postale majhne države z različnimi političnimi režimi. Na površini so strašni mutanti.


Igralec dobi vlogo mladeniča z imenom Artem, ki živi na postaji VDNG. Artyom dobi pomembno nalogo - mora čim prej priti do Polisa, ki je bil nekoč največje prometno središče. Fant mora vprašati prebivalce policijske pomoči - prebivalci VDNG se približujejo agresivnim mutantom. Poslušna ideja, da bi pomagali domači postaji, je Artem v polnem nevarnosti. Igra ima dva finala. V običajnih okončinah mora prikazati črni napad, potem pa lahko gleda, kako projektili uničujejo svojo brlog. Vendar, če med igro igralec dobro opravi delo, bo imel na voljo alternativni konec.

Doom

Med najboljšimi računalniškimi igrami za en prehod, je vredno omeniti Doom. To je odličen prvi strelec, ki združuje vse, kar lahko igro naredi nepozabno: obstajajo močna orožja, veliko število demonov in hitro premikajoče se. Glavna naloga igralca - uničenje vseh nasprotnikov z orožjem. Različni bonusi, kot je zdravje, izpadajo iz trupel mrtvih sovražnikov, kar sovražnika motivira za bližnjo. Mimogrede, orožje v tej igri je ogromno, poleg tega lahko igralec nosi za vsem arzenal - to ne vpliva na hitrost potovanja.
Igralec, ki igra vlogo vesoljskega padalca, mora iti daleč po dolgih koridorjih vesoljske baze, ki se nahaja na Marsu, da doseže zelo globine Pakla in uniči.vse sovražnike To je mogoče storiti z osebnim orožjem, motorno žago ali celo z roko v roko! Nasprotniki imajo tudi velik arzenal, poleg tega poskušajo zatreti njihovo število.

Deus Ex: Human Revolution

Sedmo mesto na lestvici najboljših iger z enim igralcem na PC Deus Ex: Human Revolution. Žanr te igre je korak-akcijska igra. Oba kritika in navijači sta to igro naredila z neverjetno toplino. V pregledih so opazili bližino prvega dela, edinstven stil igre, popoln bojni sistem. Ne morejo igralci povedati o slabostih te igre: med njimi zastareli igralni motor in ne posebej kakovostne animacije znakov.
Glavni junak te pustolovske igre je Adam Jensen. Je vodja varnostne službe podjetja Sharif Industries. Na koledarju leta 2027 je človeštvo razdeljeno na dva dela. Ena je kategorično proti kibernetičnim izboljšavam ljudi, druga pravi - za to prihodnost. Adam, ki je stal na poti skrivnostnih napadalcev, je praktično umrl, toda s pomočjo vsadkov se je njegovo življenje rešilo. Vrne se v normalno življenje in Jensen se odloči, da bo našel kriminalce, ki so komaj uničili njegovo življenje in ugrabili vodilne strokovnjake iz industrije Sharif.

Machinarium

Med najboljšimi posameznimi igricami na PC-ju lahko pripišemo Machinarium. Ta edinstven projekt je na šestem mestu v našem topazu. Igralec čaka na neverjetno lep svet robotov in avtomobilov, ki živijo na planetu, je postal smetišče. Kaj bo igralca znova in znova vodilo? Gibljiva in zanimiva zgodba in svetloznakov. Glavni junak je majhen robot. Igra nima uvodnega videa, zato ni znano, kako točno je Josef prišel na odlagališče. Machinarium je prava metropola, kjer obstajajo zarjaveli železni avtomobili, ki nimajo nobenega posla za majhna dela.
Igra se začne z dejstvom, da je treba vse podrobnosti zbrati v eno celoto. To bo zahtevalo veliko spretnosti in pravičnega deleža. V igri ni dialogov, vendar obstajajo oblaki misli, ki pomagajo razumeti bistvo problema in poiskati njegovo rešitev. In tukaj je ogromno ugank in mini iger!

S. T. A. L.K. E. R.

Med najboljšimi posamičnimi igrami RPG na PC - S. T. A. L.K.E., ki jih je razvilo ukrajinsko podjetje. To je strelec v prvi osebi z elementi igre vlog. Post-claptical vzdušje, obilo različnih orožja, in srce sovjetske arhitekture - to je tisto, kar je igralec, ki se je odločil za začetek katerega koli dela S. T. A. L. K. E. R. a.
Dogodki iger se odvijajo v alternativni realnosti. Igralec je na ozemlju Ukrajine, v izključitvenem območju - Černobil. Po načrtu igre je v letu 2006 prišlo do nepričakovanega nenormalnega sproščanja, spremenjenih bioloških, fizikalnih in kemičnih procesov. To pa je povzročilo pojav mutantov in nepojasnjenih anomalij. Mimogrede, zamisel o pojavu tega čudnega igralniškega sveta temelji na zgodbi bratov Strugatsky z naslovom "Piknik na cesti" in seveda o dogodkih v resničnem območju odtujenosti. Čeprav na samem začetku projekta koncept projekta ni imel nič skupnega s Černobilom, je bila parcela bolj podobnaRolanda Emmericha "Star Gates".

Crysis

Na četrtem mestu na našem seznamu najboljših posameznih iger na PC-ju je igra Crysis. Leta 2020 je glavni lik strelec - Nomad, operater posebne enote vojske Združenih držav Amerike. Oblečen v nanosuit in oborožen z akcijskim orožjem, Nomad prispe na otok, ki se nahaja v Tihem oceanu. Dejstvo je, da je vojska na tem otoku iztovorila Korejce. Nenadoma se izkaže, da Korejci niso edini, ki so vzeli otok. Igralec čaka na srečanje s tujsko vojsko!
Zakaj se lahko ta igra imenuje ena najboljših posamičnih PC iger? Če samo igralci lahko spremenijo svoje orožje, si na njem nastavijo znamenitosti in dušilce. Poleg tega igra ima neverjetne taktične zmogljivosti: na primer, lahko prebijete zidove utrdb in napadate nepričakovane sovražnike!

Fallout 3

Trije vodje med najboljšimi posameznimi igricami za preživetje na PC-ju odprejo Fallout 3. Na splošno se lahko celotna serija imenuje ena najboljših serij v žanru akcije. V tretjem delu se nadaljujejo dogodki, ki so se začeli v prvih dveh delih - svet se postopoma oživlja po jedrski vojni leta 2077. Ker je vojna minila dvesto let, in po dogodkih prejšnjega dela igre - 36. Kot prej, je igra razvila mrežo podzemnih skladišč. Prvotno naj bi bila korporacija Vault-Tec, ki je zgradila te domove, potrebna, da bi Američane rešila pred posledicami vojne. Čas je pokazal, da so ljudje zunaj zavetišč, vendar so manj varni.
Protagonist te igre je Lonelypotnik Že v otroštvu živi v zavetišču številka 101. Glavni junak je prepričan, da od nesreče nikoli ni bilo odprtih vrat zavetišča. Toda njegov oče se nekako odloči na površje. Samoten popotnik, ki poskuša ugotoviti razloge za zapustitev očeta, gre ven in poišče iskanje. Vredno je reči, da so igralci na svetu tretji Fallout kot najboljši posamezni igralec za šibke računalnike.

F. E. A. R.

Iščete enega strelca o skrivni enoti, ki se bori proti paranormalnim pojavom? Bodite pozorni na igro F. E. A. R.! V naši uvrstitvi najboljših iger z enim igralcem na PC-ju se uvršča na drugo mesto. Kaj je F. E. A. R.? To je edinstvena enota, ki je bila uvedena v oborožene sile Združenih držav. Glavni junak je nov operativni častnik, ki vstopa v enoto, da bi dokončal svojo prvo bojno nalogo. Treba je omeniti, da veliko število NPC-jev, ki umrejo med igro, to počnejo na popolnoma nenaraven način: le skelete in ogromne krvave luže ostanejo iz mrtvih.
Protagonistka izjemno redko naletita nevtralna igralca igre in vse potrebne podatke pridobi iz zapisov autoresponderjev in datotek iz računalnikov. Sčasoma protagonist pade v nekatere druge svetove “, ki se sklicujejo na spomine Alme. V teh svetovih protagonista napadajo duhovi - levitirajoča telesa brez nog.

Call of Duty: Ghosts

No, in na prvem mestu na seznamu najboljših iger z enim igralcem na PC - Call of Duty: Ghosts. Vrhunski tridimenzionalni strelec iz prve osebe je dobesedno osvojil srceigralci iz vsega sveta. Skrivnost uspeha je preprosta - združuje čudovito ploskev, veliko število misij, ogromen arzenal orožja in visoko kakovostno grafiko.
Dogodki igre se odvijajo v letu 2017. Med izletom v mesto Elias Walker svojim otrokom pripoveduje legendo o skrivnostni nenavadnosti, ki se imenuje »Duhovi«. Vrnitev domov, družina vidi kot en sistem je bil zlomljen in začel lansirati rakete v vseh mestih držav. Elias in njegovi sinovi lahko pobegnejo iz uničenega San Diega. Hkrati pa zaposleni v vesoljski postaji, ki darujejo svoje življenje, uničijo lansirnik. Pred naslednjimi dogodki igre je 10 let

Sorodne publikacije