Kako narediti ponaredek v "Maincraft": podrobna navodila

"Maincraft" je priljubljena igra v stilu preživetja, v katerem mora igralec najti svoje mesto, ga pomiriti in ga zaščititi pred pošasti. Če želite ustvariti obrambo, morate vedeti, kako narediti ponaredek v "Maincraft".

Kje najti kovača

Svet "Minecrafta" je brezmejen in raznolik, potuje po njem, igralec bo lahko odkril skrivnostne kamnite gradove v džungli, kapelice v puščavi in ​​vasi na ravnicah. V zadnjih naseljih je veliko stavb, od katerih je ena kovačnica. Na njenem primeru lahko vidite, kako narediti ponaredek v "Maincraft".

Postopek ustvarjanja kovačnice in materialov zanj

Kovačnica je sestavljena iz osnovnih predmetov, ki jih je mogoče kadarkoli ustvariti s strojnim orodjem.
Za začetek morate dobiti veliko kamnitih kamenčkov. To bo pomagalo pri vsaki skorji. Buldožerji prihajajo iz lomljenih kamnitih blokov. Naprej moramo položiti na klopi korak od kamnitega prodnika.


Primer, kako narediti "meinkraft" kovačnico, podobno tisti v vasi. Temelj za kovačnico je ustvarjen v velikosti 10 x 7 blokov. Po tem, da morate dodati blokov iz lesa, plošče in ograje za inventar. Plošče so iz lesa, ograja pa iz lesenih palic. Ustvarjen je vtis vizirja, do njega sta dva koraka, na strani pa stena kombinacije naravnega lesa in lesenih desk.
Čas je, da prevzamemo streho in za to potrebujejo kamnite bloke in bloke iz opeke. Opeka je izdelana s pomočjo kamnitih okroglih stekel, ki se toplotno obdelajo v peči,po tem postanejo neokrnjeni kamniti bloki in iz kamnitih blokov na delovni mizi lezenje opeke. Nato morate dati na delovno mizo treh blokov iz opeke linije in dobili potrebne plošče, in morajo priložiti streho na robovih.


Nasprotno od lesene stene se ustvari lesen stolpec, med njimi pa se zgradi zid lesenih desk. Morate zapustiti dve luknji in v njih vstaviti steklene plošče. Za plošče bo potrebno šest steklenih blokov, ki so narejeni iz peska, pečenega v pečici.
Nadaljevanje navodil, kako narediti "meinkraft" za izdelavo kovačnice. Ko se leseni del konstrukcije konča, lahko še naprej postavljate prosti prostor, ki ga pušča kamnita tla.
Trije kamni so pritrjeni na kamnit del kovačnice od zgoraj in s strani ustvarjajo kot za zaščito smrdišca od lesenih površin, tako da ne zasvetijo. To ustvari bazen, ki nato prelije lavo. Od zunaj (kjer ni stene) med dvema kamni postavimo železno rešetko. Na stroju se zruši iz šestih železnic ingotov. Dokončanje kamnitega zidu v hiši sta dve pečici, ki sta med seboj povezani. Mimogrede, klop je mogoče najti, če v zemljo izkopljemo nekaj deset blokov. Treba ga je zbrati v železno vedro.
Če želite končati kovaško, potrebujete lesene deske. V notranjosti sta dva simulirana stola (dve leseni stopnici, med njimi blok lesenih plošč), simulirana miza, ki jo sestavlja ena enota ograje in stisnjena plošča. Bližje kamnustena je prsni koš. Zadnji vtis je blok kamnitih opek na vhodu v kovačnico.

Kako narediti Meinkraft izboljšano kovačnico?

Podlaga za oblikovanje izboljšane kovačnice ostaja enaka, potrebno je samo zaloge z veliko količino izvornega materiala. Za začetek zamenjajte opečni blok na vhodu v ta nakovalo, v katerem bo igralec ustvaril in izboljšal oklep. Leseni del je podoben hiši, leseni stebri pa so zamenjani s kamnom. Talina se je spremenila v pravi kamin z odprtino za dim.

Crafting at Maincraft

Crafting ali ustvarjanje predmetov ima pomembno vlogo, saj je osnova igre. Vsak izdelek ima svoj krafting recept, ki ga najdete v igralnem meniju. Osnove za ustvarjanje predmetov so minerali, ki jih bo igralec ustvaril med igro.

Sorodne publikacije