Kako narediti hladilno sredstvo v "Maincraft" s pomočjo orodja

Igralci, ki so že obvladali in namestili nekaj sprememb, poskušajo ugotoviti, kako narediti kul agent v Maincraftu. Ta snov se uporablja v receptu za jedrski reaktor, ki je kompleksen mehanizem. Ustvarjena je zaradi zagotavljanja električne energije velikim stavbam. Brez tega ni mogoče izvesti tega procesa.

Uporaba hladilne tekočine

Preden izdelate hladilno sredstvo v Maincraftu, morate vedeti, da je tekoča snov in napolniti kapsulo. Najprej morate ustvariti s kositrno ploščo in energijo ali z več ingoti iste kovinske kapsule. To je poceni zmogljivost, kjer se snov zlahka napolni.
Posledica tega je, da se obdelovalna stvar imenuje hladilna kapsula. Ima lastnosti hlajenja mehanizmov, brez katerih jedrski reaktor preprosto ne bo ustvarjen. Če na predmet dodate štiri kositrne plošče, se sprosti 10k hladilni čip, ki je enaka eni žlici s hladivom.


Prvi del nastanka snovi

Sam proces, kako pripraviti hladilno sredstvo v "glavnem plovilu", je dolg in zahteva veliko pozornosti igralca. Gradnja se začne z električnimi generatorji toplote. Na stran z oranžnim kvadratom je nameščen parni generator z nastavitvijo 221 bar in 1 MB /Tact. Termogenerator se vrže do največjega števila tuljav. Pred samim generatorjem pare postavite kondenzator. Tam morate prenesti eno izboljšavo tekočega propelerja in štiri enoteodvajanje toplote
Težava sledi, ker je črpalka potrebna, in to samo v spremembah IndustrialCraft 2 ali Buildcraft. Ta naprava mora biti nameščena pod zemljo na ravni generatorjev toplote. Postaviti ga je treba na eno izboljšavo tekočega propelerja. Treba je omeniti, da je ta postopek, kako narediti hladilno sredstvo v "Maincraft" 1710 različici stranke. Možne so tudi druge možne spremembe. Če ste naredili te točke, preverite pravilno nastavitev. Na prvih stopnjah je najbolje, da se izognemo napakam, sicer bo težko najti rešitev kasneje. Če je igralec prepričan o natančnosti sheme, potem preidemo na zadnje tri faze oblikovanja mehanizma.


Nadaljevanje ustvarjanja mehanizma

Nato igralec ne bo preveč zaskrbljen, kako narediti hladilno sredstvo v Maincraftu. Najtežje je pravilno razumeti notranje nastavitve. Do končnega mehanizma, ki smo ga naredili prej, dajemo polnila v količini dveh kosov na eni strani tehnologije. Zdaj nadaljujte z drugo konfiguracijo vsakega od njih.
Shema prve mora imeti celico energije na eni strani in štiri preprosto obratno. V sredini je ena celica na termogenerator, nato 64 enot snovi v prostem celičnem in parnem generatorju. Rezultat se zbere skupaj v želenem uporabniku. Druga nastavitev polnila odgovarja na vprašanje, kako narediti hladilno tekočino v kapsuli v Maincraftu. Shema je enaka, samo izhod gre v eno ločeno celico. Posledica tega je, da vzamete samo kapsulo in jo pretvorite s pomočjo kositraplošč v močnejši model. Zdaj lahko igralec zlahka obvladuje gradnjo jedrskega reaktorja in bolj zapletene naloge.

Sorodne publikacije