Nubie v "Maincraft": kako definirati nub

"Mainkraft" - igra za peskovnike za otroke od 5. leta starosti. Res je, da ne okleva in milijone odraslih kljub nezahtevnemu in neskončno ustvarjenemu svetu iger. Konec koncev, tukaj lahko poosebljajo arhitekturne fantazije in odprti multiplayer način. Nubi v Minecraftu je razširjen pojav. Ti ljudje so očarali vse igralne strežnike. Imajo močan destruktivni učinek na igro in preprečujejo igro ustreznim igralcem.

Kdo je nub

Nub je igralec, ki ne razume niti igre niti mehanike igre. To je oseba, ki ne igra po pravilih in se obnaša čim bolj nerazumno. Njegov cilj je, da normalne igralce pripelje na njihovo raven. Prisiljevanje drugih, da preidejo na materinski besedni zaklad, ustvarja potrebne pogoje za veliko poštenih igralcev. Po prepovedi odvzame vse premoženje poštenega igralca sam.


Nubes v "Minecraftu" je posebna kasta zob. To ne potrebuje veliko časa, da bi ga razumeli. Dovolj glasovni klepet v Minecraftu. Nuba povsod - ne da se jih znebiti. To niso samo neuporabni igralci, ampak tudi agresivni igralci. Ne samo, da ne morejo igrati sami, temveč tudi motijo ​​druge. Namerno in namerno pokvarijo igro in jo uživajo.
Ne moremo reči, da so Nubijci v Minecraftu alternativno nadarjeni ljudje. To bi bil napačen sklep. Najpogosteje gre za otroke in najstnike, ki jih nihče ni učil pravih manir. Ne morete čakati, da takšni igralci naredijo kaj dobrega ali da vprašajobiti bolj vljuden. Ne samo, da ne poslušajo, ampak tudi podvajajo prizadevanja, da bi nenamerno prizadeli ustrezne igralce.


Nick kot znak nube

Da bi zagotovili identifikacijo jedra "Minecraft", ni treba vključiti glasovnih ali splošnih besedilnih klepetov. Ogledate si lahko le vzdevke igralcev. Nubijci se nikoli niso razlikovali v razumu ali domišljiji. V vsem so primitivni. Ustvarjajo znake na tak način, da povzročajo najvišjo stopnjo draženja v drugih. Nicky noobs v "Minecraft" pogosto vsebujejo ime in leto rojstva same ladje. Osupljiv primer takšnega vzdevka je Alex2010. Drugi nubijski vzdevki vsebujejo materinski besednjak ali namerno zvite besede. Več starejših ustnic uporablja znake Unicode v svojih zaznkih. Obstajajo ustrezni igralci, ki si postavijo podobno podobo. Praviloma so njihovi vzdevki noob. To so tako imenovana vozlišča na odraslih - odrasli ljudje, ki imajo svoje kanale na YouTubu in se ukvarjajo z iskanjem zametkov in njihovim kaznovanjem. Včasih gre za dejstvo, da je nuba prisiljena zapustiti igralni strežnik za vedno.

Videz

Vsi zrni imajo skupen slog. Ima dve smeri - patetično in neumno. Z ustvarjanjem ekskluzivnega videza za lik uporabijo bodisi pereče preobleke za "Minecraft" najbolj grozljive kakovosti ali najbolj patetične kože znakov iz drugih iger.
Vendar pa ne vsi zrnci raje imajo podobne kože. Nekateri izberejo kislo-svetel videz lika, nespodobne kože, videz z barvo zastave LGBT gibanja. Samineustrezna zrna uporabljajo politične ali verske kože. Poleg tega tisti, ki najbolj žali druge igralce. Najbolj presenetljiv primer tega je nastop Adolfa Hitlerja 9. maja.

Sorodne publikacije