Hladilnik Bosch KGV36VW13R: funkcije, pregledi, fotografije

Sodobni trg velikih gospodinjskih aparatov, vključno s hladilniki, potrošnikom ponuja široko paleto modelov. Kupci lahko sami izberejo možnost, ki ni primerna le za funkcionalno, ampak tudi za proračun. Seveda, bolj kot je izbor, težje je izbrati. Pogosto je tehnologija zadovoljevala njene potrebe in zahteva takojšnjo zamenjavo. Potem kupec nima časa za spremljanje proizvajalcev in modelov. Potrošnik poskuša najti alternativo, ki bi lahko služila čim dlje. V tem primeru mnogi raje imajo dolgo dokazane proizvajalce, ki so se na trgu izkazali z boljšo stranjo. Bosch je ena od teh podjetij. In čeprav se tehnologija te družbe ne šteje za proračunsko možnost, obstajajo nekateri modeli, ki so popolnoma primerni za srednjo denarnico. Boschev hladilnik KGV36VW13R je svetel predstavnik.


Nekaj ​​besed o proizvajalcu

Presenetljivo, toda v začetku leta 1886 nihče ni pomislil, da bi redni inženir Robert Bosch lahko ustvaril celoten imperij za proizvodnjo hladilne opreme in številne druge elektronske naprave. Glavna značilnost nemškega podjetja, ki izvira iz Stuttgarta, je uporaba kakovostnih materialov. Danes je Bosch eden izmed najbolj iskanih in priljubljenih proizvajalcev, ki jih je mogoče izbrati za stranke po vsem svetu.

Glavne značilnosti Bosch KGV36VW13R

Fotografija je prostrana, tiha z udobno funkcionalnostjo.Predstavnik priljubljenega proizvajalca. Preprosto za upravljanje, saj nima zapletene nastavitve. Standardna velikost 60 x 60 x 180 vam omogoča, da jo nastavite v majhnih prostorih.


Ker hladilnik spada v skupino po vrsti porabe električne energije, je to precej ekonomična možnost. V letu je hladilnik Bosch KGV36VW13R porabil največ 350 kW. Skupna prostornina je 318 litrov, od tega je 223 litrov dodeljenih hladilnemu prostoru in pri 95 stopinjah za zamrzovanje, kot pri zamrzovalniku v Bosch KGV36VW13R pa je povratna informacija uporabnika dokazana s svojo zmogljivostjo. Dejstvo je, da ima nekaj modelov s podobnimi dimenzijami tako uporabno količino. Za lažje shranjevanje je razdeljen na tri predele. Eden od njih je polk, dva pa sta škatle. Temperatura je konstantna - 18 stopinj. Ni ga mogoče urediti. Nastavite lahko samo način "Freeze-Free".
V zvezi s hladilno komoro lahko uporabnik sam določi temperaturni režim po lastni presoji - od 2 do 8 stopinj.
Črka R v imenu modela pomeni, da je izvedena v beli barvi.

Sistem odmrzovanja

Model je kompresorski, zato se ena od kamer ne more izklopiti ločeno za odmrzovanje. Vendar tega ni treba storiti. Bosch KGV36VW13R uporablja sistem za odtajanje s kapljanjem z novo tehnologijo Low Frost, ki preprečuje, da bi se ledena skorja oblikovala na stenah in ne obliva izdelkov. Vsakih 8-12 mesecev je priporočljivo, da hladilnik popolnoma odklopite in odmrznete.

Značilnosti modela

OdTa model velja za ekonomsko varianto za domačo uporabo, lahko rečemo, da ni veliko dodatnih priložnosti. Vendar pa za tiste, ki pogosto zamrzne jagode, zelenice, zelenjavo, meso ali ribe za daljše skladiščenje, je super zmrzal. Najvišja temperatura zamrzovanja je -24 stopinj, tako da ne morete skrbeti za ohranjanje kakovosti izdelka v hladilniku Bosch KGV36VW13R. Povratne informacije uporabnikov so tudi dokaz udobnosti zabojev v zamrzovalniku. Po potrebi jih je mogoče popolnoma obnoviti (ni predvideno v modelih vsakega proizvajalca). To je zelo priročno, ko naložite veliko število izdelkov. Večina strokovnjakov kot glavna značilnost modela ugotavlja hitro zamrznitev izdelkov v obeh kamerah, kar je izjemno pomembno za pokvarljive izdelke. Bosch KGV36VW13R je ergonomičen in ima veliko dodatnih predelkov za celoten sistem za shranjevanje. Treba je omeniti, da ko zaprta vrata in pomanjkanje moči (v primeru izklopa v sili) model je sposoben za dolgo časa za vzdrževanje nakopičenih hladno. Preprostost in kakovost - njene glavne značilnosti.

Prisotnost ali odsotnost možnosti spreminjanja lokacije polic

Najprej je pomembno omeniti, da je vsaka polica izdelana iz stekla, odpornega proti udarcem, tako da lahko prenese veliko težo. Bosch KGV36VW13R, ki temelji na pregledih uporabnikov, je idealna izbira za ljubitelje, da shranijo na zgornjih policah hladilnika v majhnih steklenih kozarcih. V zgornjem delu za toprilagojeno Razdalja med polico in zgornjo steno hladilnika je višina 700 gramov kozarcev. V vsakem primeru lahko na vseh policah hladilnega prostora po potrebi spremenite položaj.

Prednosti modela

Z analizo povratnih informacij uporabnika lahko ločimo naslednje prednosti Bosch KGV36VW13R:
 • Ohranjanje optimalne temperature za zamrzovanje in shranjevanje v hladilnem prostoru. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji Low Frost, izdelki dlje ostanejo sveži.
 • Priročen sistem za shranjevanje. Poleg glavnih polic v modelu so na voljo tudi dodatni jezički za shranjevanje jajc, stranske plošče, ločen predel za shranjevanje zelenjave in sadja. Vse to pomaga ohraniti izdelke brez kontaminacije tujih vonjav. Police so izdelane iz kakovostnih materialov, tako da lahko prenesejo veliko obremenitev.

 • Bosch KGV36VW13R ima zmagovalno izbiro za večino konkurentov v svojem cenovnem razredu. Zahvaljujoč bogatim izkušnjam in lastnim tehnologijam proizvajalec potrošnikom ponuja visoko kakovosten izdelek, ki ustreza njihovim potrebam.
 • Če je potrebno, lahko vrata vedno premagamo, kar omogoča, da se hladilnik popolnoma namesti v vsak prostor.
 • Nizka raven hrupa. S pravilno namestitvijo hladilnika Bosch KGV36VW13R je med delovanjem praktično nepomembno. To je pomemben plus, zlasti za majhne apartmaje.
 • Sposobnost preureditve polic hladilnika. Zahvaljujoč temu lahko na spodnjo polico enostavno namestite 3-litrski kozarec ali 5 litrovponev
 • Hladilnik "brez ročajev". V ta namen so na vratih reže. Poenostavi upravljanje in odpravi morebitna popravila z zamenjavo ročaja.
 • Visokokakovostna plastika, izdelana iz škatel in polic. To je pomembna prednost, ki vam omogoča, da prihranite pri zamenjavi zabojev v zamrzovalnem predelu (npr. Kot v hladilniku Indesit ali Ariston).

  Slabosti modela

  Nekateri potrošniki ugotavljajo naslednje pomanjkljivosti:
 • Ko je hladilnik neenakomerno obremenjen, se med operacijo lahko zasliši "klop". Toda ta problem je rešen s pristojno distribucijo izdelkov v fotoaparatu. Treba je omeniti, da tak problem ni daleč od vsakega potrošnika.
 • Odsotnost sistema No Frost govori o potrebi, da se zamrzovalnik od časa do časa odmrzne, saj se ion počasi obori na stenah enote in tvori poliester. Praviloma je priporočljivo, da hladilnik odmrzne vsaj večkrat na leto.
 • Zaključek

  Če povzamemo zgoraj navedeno, lahko sklepamo, da gre za praktični model hladilnika, ki zadovoljivo opravlja osnovne funkcije skladiščenja izdelkov in hitrega zamrzovanja. Poleg tega je povprečna cena za to je 20-25 tisoč rubljev. To je zelo sprejemljivo za mnoge ruske družine.

  Sorodne publikacije