"Maincraft": kako nastaviti kožo na TLauncher

Če ste pred kratkim začeli igrati Maincraft, ste verjetno srečali druge člane, ki so bili drugače oblečeni od vas. Pravzaprav, ne bodite presenečeni, saj so ti uporabniki sami uporabili poseben dodatek in ga uživali varno. Takoj se postavi vprašanje, kako nastaviti kožo na lansirnik. Pravzaprav ni pomembno, koliko časa igrate v Maincraftu - vsak lahko spremeni videz. Če ne veste, kako je to storjeno, morate skrbno prebrati ta članek.


Priloga

Rešitev vprašanja, kako nastaviti kožo na TLauncher 19 vam ne bo vzela veliko časa. Svetujemo vam, da ste zelo previdni, da ne ponovite tega postopka. Torej, da bi postavili popolnoma novo kožo za vaš lik, boste morali uporabiti specializiran program. S tem orodjem lahko hitro rešite problem, kako nastaviti kožo na TLauncher.

Namestitev

Če ste ta program že prenesli, ga morate zagnati. Po odprtju se mora uporabnik prijaviti, zato je priporočljivo, da se vnaprej registrirate na uradni spletni strani igre, nato pa vnesete iste podatke v okno programa. Če želite najti odgovor na vprašanje, kako nastaviti TLauncher, da kožo nastavite brezplačno, potem ste na pravi poti. Po avtorizaciji boste lahko dobili precej velik imenik preoblek, z izbiro katerega od njih boste lahko spremenili svoj lik igre.

Ročno izdelana

Tudi v programu lahko prenesete in preoblečete. Nekajuporabniki sami ustvarjajo slike za svoje znake, nato pa preprosto uporabijo dodaten program za svojo aplikacijo. Seveda, po vseh nastavljenih parametrih ne pozabite shraniti nastavitev. Zdaj veste, kako postaviti kožo na TLauncher, in ni povsem nič zapletenega glede tega, morate le enkrat poskusiti.

Sorodne publikacije