Prenosni računalnik HP Pavilion x360: Značilnosti in pregledi

V svetu prenosnih računalnikov je bila dolgo časa stagnacija. Prevlada tablet in naprednih pametnih telefonov ni ostala neopažena. Zdaj so računalniki naprave za izdelavo tečajnih listov, esejev in diplomskih nalog. Zato so se proizvajalci soočili z novim izzivom - »prečkati« tablični in prenosni računalnik. Tovrstna naprava lahko povzroči hrup. Svetel sprednji del pripomočkov tega razreda je prenosni transformator HP Pavilion x360. O njenih značilnostih bomo govorili malo kasneje, a za zdaj bomo povedali nekaj o proizvajalcu.

Malo o podjetju

Ameriško podjetje Hewlett-Packard (HP) je dobro znano našim rojakom. Na prvem mestu, ta priljubljenost je posledica proizvodnje prenosnih računalnikov. Toda v prodaji lahko najdete monobloke in stacionarne osebne računalnike. Proizvajalec izdeluje tudi računalniške komponente, ki so kakovostne in primerne cene. Vendar je glavna panoga podjetja prenosni računalniki. In tukaj je najsvetlejši predstavnik HP Pavilion x360.

V bistvu je sproščanje transformatorjev za podjetje - primer je nov. In ne moremo reči, da so Američani tukaj zadeli obraz z umazanijo. Prva palačinka se ni pojavila z grudico. In to je v redu. Prenosni računalnik ni bil zelo zmogljiv, vendar zelo spektakularen in vsestranski. Za to je bil izračun. HP Pavilion x360 ponuja zanimiv in privlačen videz ter nekatere druge možnosti. Na krovu najnovejšega operacijskega sistema je nameščen Microsoft - Windows 10. To dodaja laptop še bolj uporabne žetone.

Vsebina paketa

Prenosnik ima škatlorecikliran karton. Pripomoček je umetniško upodobljen na sprednji strani. Na hrbtni strani pa so opisane tehnične lastnosti naprave. V notranjosti je tudi prenosnik-transformator, polnilnik, servisni priročnik, garancijski list in posebna blazinica, ki se nahaja med tipkovnico in ekranom. Zaslon na dotik je prekrit z zaščitno folijo.
Posebej zanimiv je priročnik za uporabo. Podrobno opisuje, kako pravilno delati z napravo. Prav tako je prijetno, da je to navodilo napisano v ustreznem in razumljivem ruskem jeziku. Tuji dokumenti imajo običajno precej ukrivljen prevod. Ampak ne v tem primeru. Tu je vse na najvišji ravni.

Videz in oblikovanje

Videz prenosnika je nenavaden predvsem zaradi barve. Poleg klasične mat črne HP Pavilion x360 je mogoče izdelati v barvi mete. Izgleda nenavadno in elegantno. Vendar pa lahko v nekaterih takih barvah povzroči samo draženje. Sam laptop je majhen. Opremljen je z zaslonom velikosti 11 palcev. Čeprav, če odstranite ogromne okvirje okoli zaslona, ​​lahko tukaj namestite 15-palčni zaslon.
Pokrov je pritrjen na ohišje na robustni zavesi, ki pritrjuje zaslon v poljubnem položaju. Tako lahko prenosni računalnik spremenite v tablični računalnik. Ponavadi zavese - šibko mesto transformatorjev. Ampak vse je narejeno presenetljivo kvalitativno. Na ohišju ni prezračevalnih mrež, ker je prenosni računalnik HP Pavilion x360 brez hladilnikov. To pomeni, da je močanpolnjenje v tej napravi ni in ne more biti.

Specifikacije

HP Pavilion x36011 je procesor Intel Pentium N3700, ki je četvero-jedro, vendar v nekaterih modelih z dvojnim jedrom opazno izgubi učinkovitost. Kot video pomnilnik se uporablja Intel HD Graphics, ki, kot je znano, nima lastnega video pomnilnika in ga aktivno izposoja iz spomina. Toda zadnji v tem zvezku je dovolj - kar 4 gigabajti. Toda računalnik deluje izključno v enojnem načinu, kar ni dobro.
Poseben opis zasluži zvočni sistem naprave. Namesto običajnih paviljonov "Beams Audio" ima ta naprava opremo iz Bang & amp; Olufsen Zahvaljujoč temu, HP Pavilion x360 Convertible zveni veliko bolje kot njegovi predhodniki. On je sposoben zlahka kričati standard 15-palčni laptop. Kot diskovni pogon uporabljate standardni trdi disk velikosti 1 terabajt. To je povsem dovolj za vse naloge. In če nekdo potrebuje povečanje produktivnosti, potem ga dajanje na mesto za SDS ne povzroča težav.

Zmogljivosti transformatorja

Kako lahko uporabljam prenosni računalnik HP Pavilion x36013? Na to vprašanje je veliko odgovorov. V bistvu je to večnamenska elektronska naprava na dotik. Z uporabo te naprave pa se lahko uporablja samo za delo in brskanje po internetu. Ta pripomoček lahko predvajate samo v starih igrah leta 2005. In šele potem, ko ste vse nastavitve grafike izbrisali na minimum. Vendar pa za delo z dokumenti aliSlike te naprave so nepogrešljive. Pomemben plus je mobilnost naprave. Pomaga pri delu od koderkoli.

Zaslon na dotik HP Pavilion x36015 dodaja še bolj zanimive možnosti. Pripomoček lahko na primer uporabite kot grafično tableto. Prav tako lahko izkoristite prednosti tandemskega zaslona na dotik z vsestranskimi zmožnostmi prenosnega računalnika: tipkovnico in sledilno ploščico. Ne pozabite na veliko število USB-vrat (v nasprotju z "MacBooks"). To je vsestranska naprava z dodatno funkcionalnostjo mobilnega pripomočka.

Kdo je primeren za prenosnik-transformator?

Ta pripomoček je namenjen tistim, ki jim je všeč funkcionalnost pametnega telefona, vendar moč in vsestranskost mobilnih naprav, ki jih nimajo. Naprava ima na primer vsestranski operacijski sistem "Microsoft", ki je popoln računalnik. In zaslon na dotik naredi pripomoček podoben tabličnemu računalniku. Ta naprava je namenjena vsem, ki cenijo vsestranskost in vsestranskost. Nekateri strokovnjaki celo verjamejo, da so takšni transformatorji prihodnost. Toda doslej klasični prenosniki in osebni računalniki ne bodo prevzeli njihovih položajev. Lastniki klasičnih prenosnikov menijo, da nima prihodnosti. Toda napačne so. Transformatorji zdaj postajajo nov trend. Seveda, nikoli ne bodo postali priljubljeni med igralci ali igralci na odprtem. Toda v družbi obstajajo takšne enote. In večina jih jebe na to vabo. Navsezadnje, poleg interneta in filmov, ne potrebujejo ničesar več.
Taki pripomočki, kot je ta transformator, so v našem času zelo zahtevni, saj vsebujejo ves čar tehničnega napredka. Tudi starejši ljudje lahko cenijo te naprave. Ker jih je mogoče upravljati na različne načine. Toda to ni glavna stvar. Glavna stvar je vsestranskost. To je točno tisto, kar nimajo uporabniki pametnega telefona in tabličnega računalnika. In lastniki klasičnih zvezkov bi bili veseli novih funkcij. Vendar pa novi gadget transformatorji niso posebej priljubljeni. Doslej. Vendar pa po mnenju strokovnjakov, se bo vse spremenilo v bližnji prihodnosti. Takšne naprave bodo postale nov trend. Počakajte nekaj časa. In potem v čokoladi bodo tisti, ki so uspeli kupiti ustrezne pripomočke. Ker se bodo njihovi stroški večkrat povečali. Vendar pa je ta poseben raj še daleč. Oglejmo si preglede lastnikov transformatorja.

Pozitivne povratne informacije lastnikov

Prenosni računalnik HP Pavilion x36013 je nova naprava, vendar so že tisti, ki so jo kupili sami. Zato obstajajo ocene o tej napravi. Tako pozitivno kot negativno sta približno enako število. Vendar pa upoštevajte, da je ta naprava namenjena izključno delovanju. Lastniki transformatorja imajo dobro zmogljivost kot notranjost. Prav tako veliko ljudi uživa v nenavadnem videzu pripomočka. Posebna pohvala pa je zaslužila kakovosten zaslon na dotik. Skoraj vsi lastniki opozarjajo, da senzor deluje hitro in jasno barve - svetle in bogate.

Negativne povratne informacije lastnikov

Tukaj je nekajtežje. Ta prenosni računalnik razvajajo samo tisti, ki so mislili, da bo vzel vsaj nekaj iger. Toda ti ljudje so doživeli brutalno razočaranje. In tako so začeli na vse načine pregibati transformator. Glavni argument je ta: za takšen denar bi moral biti prenosnik sposoben vsega. Dragi tovariši, že ve vse. Ampak gaming prenosniki so veliko dražji. Vendar pa lahko najdete konstruktivno kritiko. Na primer, nekateri so ogorčeni zaradi ne-povsem udobne tipkovnice in sledilne ploščice. Delno so prav. Tudi mnogi so nezadovoljni s pomanjkanjem SDS v kompletu. Toda ta nesporazum je zelo lahko popraviti.

Zaključek

Prenosni transformator HP Pavilion x360 se nanaša na razred univerzalnih naprav z napredno funkcionalnostjo. Združuje funkcije prenosnega računalnika in tabličnega računalnika, ki lahko privlačijo mnoge. Prav tako je naprava odlična za delo in enostavno zabavo (filmi, glasba). Ampak ljubitelji iger bodo morali izbrati nekaj močnejšega. Za take stvari transformator ni zasnovan. Toda, če iščete vsestranski in lahek, kot tudi večnamenski prenosni računalnik za delo, potem je Pavilion ravno to, kar potrebujete.

Sorodne publikacije