Hisense (TV): pregled, specifikacije, proizvajalec

Elektronske naprave pod blagovno znamko Hisense so vedno bolj na voljo v trgovinah in supermarketih. Pod to blagovno znamko se prodajajo televizorji, mobilni telefoni in drugi gospodinjski aparati. Gre za prvo skupino naprav in bo šla še dlje na jezik.

Na kratko o podjetju

Dobro ravnotežje stroškov in tehničnih specifikacij se lahko pohvali s katerimkoli TV Hisense. Proizvajalec si prizadeva, da bi bili njegovi izdelki čim bolj dostopni zaradi bistveno nižjih cenovnih oznak. Hkrati pa njihove značilnosti praktično ne prinašajo dražjih konkurenčnih naprav. Sedež podjetja je na Kitajskem, na lokalnem trgu pa se je že izkazal na dobri strani. Nadaljnji razvoj te blagovne znamke je privedel do tega, da en trg v Srednjem kraljestvu ni bil dovolj, zato je vodstvo podjetja odločilo, da vstopi na mednarodno raven. To je posledično pripeljalo do podobnih izdelkov na domačih trgih na prodajnih policah.

Distribucija televizorjev po nišah

Tri velike niše, ne glede na diagonalo zaslona, ​​delijo televizorje Hisense. Pregled njihovega modela obsega naslednje skupine:
 • Multimedijske naprave vstopne ravni. V tem primeru je izhodni format slike v skladu s kakovostjo HD (1366 x 768). V večini primerov nimajo ločenega operacijskega sistema in bistveno zmanjšajo funkcionalnost zaradi pomanjkanja Smart TV.
 • Srednje velike televizijske naprave prikazujejo slike z ločljivostjo 1920 x 1080. Tudi v tem primeru so praktično povsod opremljeni z ločenim operacijskim sistemom in seveda funkcija Smart TV je v celoti izvedena.
 • Predstavniki višje ravni lahko prikažejo sliko v "4K". V drugem primeru so parametri v tem primeru praktično enake naprave srednjega razreda.
 • Nadzorne plošče

  Nekoliko izjemno glede na analogi v smislu nadzorne plošče ne moremo izstopiti iz rešitve Hisense. Televizorji te blagovne znamke so opremljeni s tipičnim daljinskim upravljalnikom, ki ima naslednje skupine gumbov:

 • Digitalni, ki zagotavlja najhitrejši prehod med kanali.
 • Navigacija vam omogoča navigacijo med elementi menija.
 • Funkcionalno. Njihov glavni namen je izvajanje določenih operacij, na primer klic v meniju.
 • Ekonomski razred

  32M2160 je najcenejša različica programa Hisense. Kot je bilo že omenjeno, imajo televizorji skromne stroške in sprejemljive tehnične specifikacije. In v tem primeru je takšna izjava več kot samo. Cena te naprave je resnično demokratična in je približno 10.000 rubljev. Diagonala ima 32 palcev, resolucija pa je 1366x768. Posebej je treba opozoriti, da so v tem primeru vidni koti zmanjšani na 70, kar je ključni minus tega modela. V njem ni posebnega operacijskega sistema. Najbolj optimalen način uporabe te rešitve pri ustvarjanju informacijskih ali oglasnih plošč na javnih mestih. Ni priporočljivo za hišouporablja: ima zelo skromne tehnične lastnosti.

  Srednja raven

  V bistvu se razlikuje od najboljših naprav srednjega razreda pod blagovno znamko Hisense. Televizije, ocene to potrjujejo, izboljšane specifikacije. Kot primer lahko navedemo model 39N2170PW. Njegova cena je trenutno 20.000 rubljev. Oblika oddaj je lahko celo FullHD (tj. 1920 x 1080). Vidni koti so povečani, diagonalni zaslon pa 39 palcev. Android deluje tudi kot operacijski sistem in v tem primeru se funkcija SmartTV izvaja v celoti in brez kakršnih koli omejitev. Tako se doseže odlično ravnotežje cen in tehničnih parametrov. Zato je takšna televizija že upravičena v domači uporabi.

  Večina vrhunskih rešitev

  Na voljo tudi v televizorjih proizvajalcev in premium televizorjih, ki vključujejo 43N3000UW. Ključna razlika med mladimi modeli je ta, da je format oddaj lahko celo "4K". Ima tudi izboljšan sprejemnik, ki lahko poleg rednih in kabelskih oddaj prejema tudi satelitske oddaje. Prav tako je treba opozoriti na televizor Hisense, ki je lahko obrezan z nizom gumbov. V tem primeru obstajajo samo navigacijske tipke. Za vse ostalo je odgovornost programske opreme. Tako kot pri srednji ravni, je tudi ta televizija primerna za ustvarjanje multimedijskega multimedijskega centra.

  Naročilo kratkih nastavitev

  Postopek namestitve v tem primeru je sestavljen iz naslednjih zaporednih korakov:
 • Napravo izvlečemo iz škatle. V celoti izvajamo njegovo namestitev.
 • Preklapljanje naprave izvajamo v celoti. Žice s televizijskim signalom se vstavijo v režo z napisom ANT IN. In kabelski sistem napajanja multimedijskega sistema - do priključka za napajanje. V nekaterih primerih, ko uporabljamo zvitega para za sprejemanje informacij iz računalniškega omrežja, ga povežemo tudi s telekonferenčnim sistemom. V tem primeru je priključek RJ-45 že v uporabi.
 • Naslednji korak je vklop naprave. Nato nastavimo dejanske vrednosti datuma in časa.
 • Nato pojdite na meni za nastavitve televizorja Hisense. Kako v tem primeru nastavim kanale? In to je zelo preprosto. Izberemo podpostavko »Kanali« in v njej aktiviramo način »Samodejno iskanje«. Nato nastavite vrsto TV-signala (navadna antena, satelit, kabelski operater) in zaženite to operacijo. Ko ga dokončate, morate shraniti seznam kanalov. Če naprava ne podpira "Smart TV", je nastavitev končana. V nasprotnem primeru nastavimo parametre omrežne povezave in namestimo vse potrebne aplikacije.
 • Ocene. Stroški

  Novost je glavna pomanjkljivost katere koli tehnologije pod blagovno znamko Hisense. Televizorji, pregledi so pozorni na to, imajo odlične specifikacije in specifikacije. Hkrati pa so stroški za njih precej nižji kot pri podobnih napravah več znanih blagovnih znamk, ki vključujejo LG ali"Samsung". Z zanesljivostjo in funkcionalnostjo imajo vse v popolnem redu. Tako se izkaže, da je glavni odvračilni dejavnik v tem primeru pomanjkanje ozaveščenosti samega podjetja. Toda to vprašanje je precej enostavno rešiti z veliko oglaševalsko akcijo. Tako lastniki televizorjev te znamke označujejo svoje ocene. Stroški naprav na vstopni ravni so v razponu od 10000-17000 rubljev. Srednji razred je že na voljo za 20.000–27.000 rubljev, bonus pa je 30.000 rubljev ali več.

  Povzetek

  Tu je odlična in cenovno dostopna tehnika pod blagovno znamko Hisense. Televizorji v tem primeru so res dobri in odlični za vse možne aplikacije. In to ni samo domača uporaba, ampak tudi, na primer, oglasne plošče ali informacijske table. Predvsem zato, ker nizki stroški le prispevajo k temu.

  Sorodne publikacije