Kaj se ne da gogled, če vas skrbi vaš živčni sistem?

Občasno lahko najdete videoposnetke ali članke pod naslovom "Kaj ne more biti Googled". Poleg tega, če zaradi radovednosti pogledate opis, boste na prvi pogled videli popolnoma neškodljive besede. Zakaj lahko takšne preiskave šokirajo tudi najbolj mirne ljudi? In kaj vidite, če ubijete "prepovedane" besede v iskalni vrstici? To je vredno opozoriti - te slike niso res slabe za ljudi. Še več, ne bi smeli biti prikazani nosečnicam, majhnim otrokom in tistim, ki so posebej dobri.

Fournier. Pozor, ne morete goljufija: kositer!

Najhujše Googlove prošnje je dobil tudi francoski nogometaš, ki je tudi uspel biti trener olimpijskih iger. Če govorimo resno, Hubert Fournier nima nič opraviti z vsebino šoka.


Samo, da je "srečen", da je samostalnik uglednega francoskega zdravnika. V daljnem letu 1883 pa je opisal grozno bolezen, katere primeri so še vedno zelo pogosti. To je gangrena skrotum, ki se hitro širi po telesu. Posledice, kot tudi potek bolezni, so preprosto grozne. Kot veste, vse to izgleda, milo rečeno, ne zelo estetsko. Ali je bolezen ljudem bolj zanimiva kot nogometni uspehi, potem Google samo navdušuje svoje uporabnike, vendar na zahtevo "furneyja" sploh ne boste videli posnetkov z Huberjem.

"Biser" - gre za gumbe?

Kaj je lahko tako posebno pri besedi "biser", da je ne morete žvečiticelo zaradi zelo močnega občutka radovednosti? Mnogi lahko celo utripajo spomine na "točno isto kopalno obleko, vendar z gumbi iz bisera".


Na žalost kultni film "Diamantna roka" ni povezan z njim. In še enkrat, primer je v bolezni. Pearl papule - to ni tako nevarno medicinski primer, kot je opisano zgoraj gangrena. Sploh ne razmišljajo o spolno prenosljivih boleznih, ampak o estetskih pomanjkljivostih. Toda izgleda bolj kot grozljivo! Zakaj Google v glavnem proizvaja grde okvire, ne ilustracije za barve ali nekatere stvari? Morda je to precej nenavaden smisel za humor. Ali pa se je o tem, da je šala o nevarni zahtevi "biserja" že dolgo razpravljala na internetu.

Clopot: Grozote "Guglia" pod neškodljivo zahtevo

Še ena beseda, ki je ni mogoče uporabiti niti na podlagi zaupanja, je "loputa". Torej zveni grdo in povzroča misli o rezanju in šivanju. Kljub temu nam Google joker ponuja pogled na podrobnosti presaditve kože na različnih delih telesa, proces "gojenja" darovalca tkiva in končnega akorda - genitalnih organov, ki so popolnoma brez kože.

Zakaj Google ni "oster"?

Beseda "oster" je še en pridev, ki ga ni mogoče uporabiti na Google. Zdi se, da lahko taka značilnost pride do karkoli: otroške piramide, arhitekturne strukture, naprave. Googlova tradicija, ki nam je tradicionalno znana, obravnava prošnjo kot del naslednjega medicinskega izraza.
Akutno rezani papilomi na tem svetu niso najslabše. Toda bolje nev Googlu označite besedo »ploskanje«. Kot lahko vidite, je večina "groznih" vprašanj različne bolezni, odstopanja. To še enkrat dokazuje, da se vaše zdravje ne more ravnati brezskrbno.

Piryshki-odbijači

Nazadnje se vrnimo na medicinsko temo. Ne razumete, kakšno razmerje z njim bi lahko imeli z besedo "odbijači"? Seveda, takih zdravnikov med uradnimi pogoji zdravnikov ni. Vendar pa nemirni bolniki pogosto raje delijo svoje nenavadne izpuščaje s preostalim svetom, širijo fotografije na spletna mesta, forume, spletne dnevnike in kličejo simptome, ki niso profesionalni. Google iskalnik vse te fotografije "veselo" indeksov in ponudbe v dostavo skodelico. Zato ne prosi za slike z besedo "mehurčki", če te ne zanimajo tako podrobni podatki o boleznih drugih ljudi.

"Tin" - Kaj se skriva za preprosto zahtevo?

Lahko tudi skenirate Google scratchere s tako preprosto poizvedbo kot kositer. Zdi se, da ta beseda pomeni, da uporabnik išče popolnoma vsak okvir s podobo jeklene pločevine. Toda za iskalnik je to znak, da lahko pokažete vse grozno in ogabno. Generalizirane poizvedbe - na splošno, ne tisto, s čimer bi morali eksperimentirati, razen če ste navdušeni nad iluzijami bolezni, razkosanih teles in podobnimi grozotami. Nekateri ljudje radi gledajo takšne slike, vendar je treba priznati, da je nenormalen. Pri navadnih ljudeh bodo ilustracije besede "kositer" povzročile le pokvarjeno razpoloženje ali občutek zatiranja.

"Grozd" - poizvedba, ki se ne sme vnesti

Ne veste, kaj pomenijo besede "grozde" in "tripophobia"? Nikoli ga ne google! Oba izraza se križata. Natančneje, ta označuje fobijo pred natančno grozdnimi luknjami, njihovimi masivnimi grozdi. Posebej gnusen pogled na človeško kožo. "Luknje" na rastlinah prestrašiti, verjetno, samo lastniki takšne čudne fobije. Ime čudnega psihičnega odstopanja je bilo podano šele pred 12 leti, moderna znanost pa ga uradno še vedno ni prepoznala. Vendar pa je malo ljudi popolnoma brezbrižnih do pogleda na okrogle luknje, ki so podobne simptomom bolezni ali paraziti. V normalnem življenju se odprtine grozdov nahajajo v obliki mehurčkov v testu ali v lotusovem semenu. Zaradi radovednosti lahko seveda vnesete to zahtevo. Ampak nenadoma boste postali eden od vladarjev tripofobije? Kot kaže praksa, klic "Nikoli ne kopati!" Samo spodbuja in osvetljuje radovednost. To je vaše podjetje, vendar smo opozorili! Nato končno, je vredno pojasniti: vse "grozne" zahteve bodo razkrite "v vsem svojem sijaju" samo v zavihku "slika". In prepričajte se, da odstranite otroke z zaslona!

Sorodne publikacije