Waltum ruševine v Skyrimu

Waltum je nordijska grobnica v igri "Skyrim". Vključuje nedisciplinarno iskanje, tukaj pa lahko najdete tudi nekaj dragocenih predmetov, naučite se ene od besed sile in osvojite dva artefakta. Toda kako najti to grobnico in kakšne skrivnosti se skrivajo?

Lokacija

Poišči Waltums v Skyrimu je jugovzhodno od Marcarta in jugozahodno od Roorecsta. Najlažji način je, da greste po cesti iz trdnjave Dorshnik-Yal Orcs. Če se premaknete iz Markarta, potem, ko dosežete presečišče mostu, ne smete skrčiti, ampak pojdite naravnost. Na vseh drugih križiščih zavijte desno. Tako boste prišli do orcheskaya trdnjava, in od tam do Waltums.
V grobnici so tri cone: fronta, valut in katakombe.

Prehod

Na vhodu v predvečer Waltimovega "Skyrim" igralca se bo srečal s spektaklom Valdarda, ki bo zadolžen za "Zlobni zaspani". Po nalogu bo treba ubiti zmaja duhovnika Hevnoraka, vendar bo najprej duh prosil za zbiranje temnih plovil.


Nadaljujoč se v cono "Waltum", bo lik našel veliko prestolnico, po kateri se začnejo hodniki. Paziti morate, da ga premikate, saj so v grobnici prisotne pasti. Po drugi strani pa je možno opaziti duh Hevnoraka.
Ko gremo navzdol in se obrnemo v desno, bo igralec v sobi z luči in nalilil olje na tla. Bolje je, da te svetilke odložite vnaprej, da se ne ujamete. Po še eni sobijunak najde skrita vrata, za katerimi je prvo plovilo, potrebno za izvedbo iskanja na Skyrimu. Na koncu naslednje dvoredne dvorane bo vhod v katakombe. Ko bo prišel noter, se bo lik skoraj takoj pojavil v veliki sobi, ki je prekrita z mrežo, pred njo pa bo velika zaprta prsa. Potem morate iti skozi hodnike mimo krematorija, pri tem vzeti drugo temno posodo in doseči dvokrilna vrata, za katerimi stoji železna kukavica. Če vzamete zatič iz podstavka, se aktivira požarna past, zato morate ravnati previdno. S pomočjo krempljev se odprejo naslednja vrata. Za njo je zadnja temna skleda, velika prsa in zid besed z besedo "Shitp Aurys". Če želite odpreti rešetko pred prsnim košem in zidom besed, morate s podstavka vzeti plovilo.
Iz te sobe lahko takoj vstopite v prestolnico Valtuma, kjer bo junak čakal na Valdarja. Imel bo ritual in povzročil, da bo Hevnorak ubit. Od ubitega duhovnika lahko izberete dva artefakta - to je njegova maska ​​in osebje.

Sorodne publikacije