Hisense TV: pregledi, specifikacije in specifikacije

V tem gradivu bodo televizorji Hisense obravnavani v dveh modelih. Eden od njih je označen z N42K391 in spada v srednji segment takih naprav. Drugi je pod vplivom modela 55M7030UWG in se nanaša na nišo premijskih odločitev.

Na kratko o proizvajalcu. Pozicioniranje naprave. Zaključek

Leta 1969 je Hisense debitiral na kitajskem trgu. Televizorji, klimatska oprema, hladilniki, mobilni telefoni in pametni telefoni - to je daleč od celotne palete izdelkov tega proizvajalca. Proizvodne zmogljivosti te družbe so v Ljudski republiki Kitajski. Toda njegovi izdelki se prodajajo po vsem svetu.


Kot smo že omenili, so LED televizorji Hisense del srednjega (model N42K391) in bonusnega (55M7030UWG) segmenta v okviru tega gradiva. Seznam naprav za to blagovno znamko vključuje naslednje:
 • Multimedijski center.
 • Komplet stebrov z montažnim sistemom.
 • Napajalni kabel, s katerim se izvaja napajanje.
 • Nadzorna plošča podjetja s kompletom baterij.
 • Priročnik za priključitev, nastavitev in delovanje.
 • Garancijska kartica z zapadlostjo enoletnih obveznosti.
 • Osnovne nastavitve
  Mlajši model televizorja Hisense N42K391 ima 42-palčno diagonalo zaslona, ​​ki lahko prikaže 1080p slike ali, kot se včasih imenuje FullHD, je vrsta matrike EdgeLED.Vrsta slike je širokozaslonska in razmerje stranic je 16: 9. Funkcije integriranega sprejemnika kažejo, da lahko upravlja z vsemi vhodnimi signali, razen s satelitom.


  Zvočni sistem vključuje 2 stereo zvočnika. Njegova skupna moč je 10 W, vsaka vgrajena zvočnika pa lahko odda 5 W. Poleg tega se tehnologija AVL izvaja na ravni programske opreme. Z njegovo pomočjo lahko izboljšate kakovost zvoka. Programska lupina te rešitve temelji na operacijskem sistemu VIDAA U2, ki temelji na operacijskem sistemu Android. Seznam komunikacij te multimedijske naprave vsebuje vse potrebne priključke, med katerimi lahko izberete USB, HDMI, SCART in RCA. Obstaja tudi brezžični način za prejemanje informacij o brezžičnem omrežju. Prisotnost bolj naprednih tehničnih specifikacij se lahko pohvali z vodilnimi televizorji Hisense. Ocene se istočasno osredotočajo na dostopne cene. Pri 55M7030UWG je zaslon povečan na 55 ", njegova ločljivost pa je lahko 4K ali 2160. Vrsta nameščene matrike je ULED. Razmerje ekrana je enako kot pri tehničnih specifikacijah vgrajenega tunerja. Vgrajeni zvočniki so povečani na 20 W. Ločen zvočnik lahko proizvede 10 W zvok. Programska lupina je podobna - VIDAA U2 Natančneje, vse naprave s tehnologijo Smart TV tega proizvajalca so opremljene s to programsko opremo.

  Pregledi lastnikov. Cena naprave

  Hisense TV na podlagi konkurenčnih multimedijskih naprav lahkose ponaša z dobičkonosno kombinacijo cen in tehničnih specifikacij. Mlajši model lahko kupite za 42.000-45.000 rubljev. Tudi model N42K391 je ukinjen. Zato ga je mogoče kupiti samo iz skladiščnih zalog. Prednosti tega modela so funkcionalnost, prisotnost napredne programske opreme, napredni seznam komunikacij, preprost postopek namestitve in zanesljivost. Pomembna prednost te rešitve je tudi posebna tehnologija AVL, ki vam omogoča izboljšanje kakovosti zvoka. Pomanjkljivost te naprave je, da danska kitajska blagovna znamka ni pridobila široke priljubljenosti.
  V supermarketih Hisense se lahko pohvalijo še bolj napredne specifikacije. Pregledi dajejo naslednje prednosti v modelu z oznako 55M7030UWG v primerjavi z rešitvijo na povprečni ravni:
 • 4K podpora.
 • Izboljšana zvočna kakovost.
 • Še naprednejši seznam komunikacij.
 • Napredna matrika, ki leži na dnu zaslona.
 • V tem primeru njegov strošek ne presega 50.000 rubljev.

  Zaključek

  Ta dokument obravnava dva modela televizorjev Hisense. Kot mlajši od njih, N42K391 in naprednejši 55M7030UWG imajo odlične specifikacije in podpirajo možnost Smart TV. Tudi cena je zelo dostopna. Zaradi tega so takšne naprave odlične za domačo uporabo in vam omogočajo ustvarjanje vrhunskih multimedijskih centrov. V drugih primerih se takšne funkcionalne naprave neustrezno uporabljajo zato, ker ne bodo v celoti izkoriščene.

  Sorodne publikacije