KTM Duke 390: specifikacije in pregled

Dvokolesne motorne enote KTM Duke 390 so kategorizirane kot elegantna mestna motorna kolesa, opremljena z lahkim plastičnim sprednjim delom in stilizirana za analogne tekače. Vozilo je bilo serijsko proizvedeno v letu 2013. Sedež znamke se nahaja v Avstriji, montaža in montaža se večinoma izvajajo v Indiji.

Značilnosti zunanjosti

Prvi svetli vtis KTM Duke 390 proizvaja najprej svetlo agresivno oblikovanje in športen videz. Navzven je tehnologija podobna resnemu dirkalnemu modelu. Razvijalci poskušali ne shranite na design, ki je igral pozitivno vlogo pri ureditvi vseh basen. Barvna shema združuje prvotne barve proizvajalca: mešanico črne in oranžne barve. Obravnavana naprava je bila razvita predvsem za domači trg Indije. Kljub temu je prejel vse zunanje vidike najboljših evropskih sprememb takšnega načrta.

KTM Duke 390: specifikacije

Motor tega motocikla ima delovno prostornino 373 kubičnih centimetrov. To velja za izvozno različico, na domačem trgu pa obstajajo tudi odstopanja od 125 "kock". V zunanjosti je treba omeniti lep okvir, opremljen z voluminoznimi aluminijastimi cevmi in plimovanjem. Odtok je označen z vzdržljivostjo in togostjo. Posodobite KTM 390 Duke z vgradnjo pogonske enote na 200 ali 373 kubičnih centimetrov. V tem primeru ni potrebno posebej reciklirati vozila, saj je ohišje uglašeno instandardni model je enak.
Opustitev standardnega modela je sprememba tipa WT. Pri takšni zasnovi se obremenitev prilagodi z nastavitvijo vzmeti zadnjega blažilnika. Kljub temu velja, da je obravnavano vozlišče precej učinkovito in optimalno v interakciji z aluminijastim nihalom in kromiranim okvirjem molibdena togega tipa.

O agregatu

KTM Duke 390 je opremljen z motorjem, ki ima naslednje značilnosti:
 • Mere - 6089 milimetrov;
 • kompresija - 126;
 • Spretnost - 7000 vrtljajev na minuto;
 • moč v konjskih močih - 44;
 • valji - 1 kos.
 • Ob upoštevanju parametrov elektrarne se šteje, da je dvokolesni "železni konj" obetaven tekmec motornih koles istega razreda. Motorju olajšata prisotnost kovanega bata in aluminijastega cilindra. Za pravočasno in natančno oskrbo z oljem je zanesljiva in zmogljiva črpalka. Motorni vir brez načrtovanega pregleda, s pravilnim delovanjem, je približno sedem in pol tisoč kilometrov.

  Pogon motornega kolesa KTM Duke 390 se združuje z informativnim menjalnikom, ki zahteva posebno pozornost. Da bi se izognili prehodu zahtevane hitrosti in drugih nesporazumov, mora biti položaj trdno vpet, s precejšnjim uporom.

  Drugi parametri

  Naprava ima kvalitativne pnevmatike Mertzeller, ki zagotavljajo odličen vstop v ovinek in stabilnost pri drugih manevrih. V kombinaciji z relativno majhno zmogljivostjo bodo dovolj za večseveda ob razumni operaciji. Med drugimi značilnostmi je mogoče opaziti naslednje značilnosti:
 • masa suhega - 139 kilogramov;
 • poraba goriva v mešanem načinu - 53 litrov na 100 km;
 • omejitev hitrosti - 175 km /h;
 • nastavljeno od ene do sto je 6 sekund.
 • Posodobitev

  Glede na to, da ima KTM 390 Duke ABS živa zasnova in dobre parametre delovanja, so lastniki le redko omejeni na minimalno nastavitev. Najbolj priljubljene vrste nadgradenj so naslednje manipulacije:
 • Namesto standardnega krila je postavljen zadnji športni analog, ki ga lahko kupite relativno poceni. Po tem se kolo obrne in dobi še bolj ergonomsko silhueto.
 • Namesto standardnih dušilcev so nameščeni modeli titana, ki imajo večji vir in izvirni zvok med potovanjem.
 • Nekateri uporabniki namestijo prtljažni prostor z edinstveno konfiguracijo, ki omogoča dodaten prevoz majhnih tovorov.
 • Še posebej izbirčni motociklisti oblikujejo sistem za gorivo, ki vam omogoča, da dodate do hitrosti 10-15 km /h od zgoraj. Takšno povečanje je povsem normalno, saj togo vzmetenje zagotavlja stabilnost in nadzor motocikla.

  Ocene lastnikov

  O spremembah KTM 390 pregledi Duke so večinoma pozitivni. Potrošniki ugotavljajo, da naprava dejansko v celoti izvaja svojo lastno dinamiko in kaže dobre vozne lastnosti. Dobro delo z oprijemom in ročnim plinom vam omogoča enostavno manevriranje na zabojih. UporabnikiPoudariti je treba, da je treba posebno pozornost nameniti pravočasnemu servisiranju motorja, saj je v tem pogledu muhast. Namesto tega vam bo z veliko hitrostjo dal največ prijetnih občutkov. Kot pravijo lastniki, velja, da je motor - optimalna priložnost za pripravo na upravljanje močnejših vozil.

  Ker ima agregat kratek hod, hitro dobi zagon in po nekaj sekundah se čuti ves čar dinamike. Ne smemo pozabiti, da napaka pri izbiri prestav ali nepravilnem obračanju povzroči izgubo stabilnosti in slabo vodenje.

  Ergonomske lastnosti

  Ergonomija KTM 390 Duke, katere značilnosti so predstavljene zgoraj, kaže, da je bilo kolo ustvarjeno za vožnjo in hitrost. Naprava je opremljena s popolnoma sestavljenim pristankom, visoko postavljenim in upognjenim tako, da so stopnice, kolo z naklonom, ki vam omogoča ohranjanje enakomernega položaja. Ta položaj omogoča popolno kontrolo motornega kolesa, toda skupaj s trdim sedežem, ko potujete na dolge razdalje, je to primerna pnevmatika.
  Potniški sedeži se glede na preglede ne razlikujejo posebej. Vendar, če je fant v kolesu, in za deklico je popolnoma sprejemljiva možnost. V kombinaciji z agresivnostjo in značilnostmi motornega kolesa za tek na smučeh je obravnavano kolo zelo privlačno za mestne izlete (in ne samo). Cena je približno pol milijona rubljev.

  Na koncu pregleda

  kljub kompaktnim meram,Dvokolesno vozilo "Duke" ima visoko dinamiko in dobro hitrost. Motorno kolo ni zasnovano za tiho gibanje, je precej agresivno in zahteva posebno pozornost med vožnjo.
  Naprava omogoča preizkus moči voznika pri izbiri želene poti na zavojih, da se razvijejo sposobnosti dela z menjalnikom in motorjem. To je še posebej uporabno za tiste, ki razmišljajo o nakupu močnejšega modela. Lastniki, ki so popolnoma zadovoljni z značilnostmi te modifikacije, je povsem mogoče uporabiti na podeželskih cestah, športnih stezah ali v mestu.

  Sorodne publikacije