Launcher "Skyrim" ne vidi mode! Kako rešiti ta problem?

Vesolje starih zvitkov je osvojilo igralce ne samo z bogato zgodovino, temeljito oblikovanim svetom, pisanimi liki, ampak tudi z možnostjo, da prilagodite igro sebi. Če želite, lahko junak zamrzne med potovanjem skozi zasnežena območja Skyrim, tako da potrebuje hrano in vodo, počitek. Ali pa morda nekdo samo želi prerezati tundro v Zaporozhye, za vsak okus in barvo pa obstaja moda. Ampak včasih Launcher "Promocija" ne vidi moda. In to je zelo nadležno, ker lahko drugi igralci izboljšajo igro, zakaj zaganjalnik ne vidi mode za »promocijo« in kako odpraviti to težavo?

Možne težave

Obstajata dve vrsti težav z nezmožnostjo povezovanja mode z igro. Možnost ena: v lansirne aktivne vse napise, razen zavihek "Files", kliknite na to v tem primeru ne bo delovalo. Skladno s tem ni mogoče povezati nobene spremembe igre. Izgleda tako.


Druga možnost je, da zavihek Datoteke deluje, vendar zaganjalnik "Skyrom" ne vidi moda, v tem primeru je odprl okno samo prazno ali so prikazani samo standardni dodatki. Reševanje teh problemov je precej resnično.

Če zavihek Datoteke ni prižgan.

Če je zavihek Datoteke aktiven in je celo nemogoče videti, katere modove je mogoče povezati, je težava v mapi SkyrimPrefs.ini. Za pravilno delovanje zaganjalnika in zmožnost povezovanja modsov morate odpreti dokument v zvezku ali drugem urejevalniku besedila in natododajte korak v razdelku Launcher. bEnableFileSelection = 1 Kako najti datoteko? Ko je igra nameščena standardno, mora biti datoteka v sistemskem pogonu (običajno pogon C :) v mapi Moji dokumenti My DocumentsSkyrim.

Če zaganjalnik ne vidi moda

V tem scenariju obstajajo 2 razloga in s tem 2 rešitvi problema. Možnost 1. Če igra vidi standardne dodatke in jih prenesete iz zunanjih virov - ne, preverite pravilno namestitev modulov. Spremembe morajo biti nameščene v mapi Data, ki se nahaja v korenskem imeniku igre. V tem primeru morajo biti prenesene datoteke razpakirane (če so bile v arhivu). Če je mapa s prenesenim modom mapa Podatki, jo morate v mapo s Skyrim-om (kjer je mapa z Podatki z naknadno združitvijo) vrgli v mapo.


Če arhiv vsebuje povezovalce in teksture ter datoteke iz razširitev esp in bsa, mora biti vsebina takšnega arhiva prenesena v mapo z podatki o igri. Morda bo zelo pravilna namestitev modemov omogočila Skyrimu, da vidi spremembe. Možnost 2. Možno je, da igra sploh ne vidi moda. V tem primeru je prišlo do neke vrste napake v kombinaciji registra in datotečnega sistema. Na primer, pojav takšne težave je možen, če mapo z igro preimenujete, jo premaknete ali pa se zgodi samo napaka v registru. V tem primeru morate odpreti register z ukazom Windows + r (ali Start execute), da napišete besedo regedit.
Najti morate naslednjo pot: HKEY_LOCAL_MACHINE /SOFTWARE /Bethesda Softworks /Skyrim /Linija nameščene poti je verjetno napačna pot do Skyrim-a. Mogoče Sky Run Lounge ne vidi same modetako Določiti morate pravilno pot do igre in ta problem bo rešen. Ne glede na težavo s spremembami "Skyrim" je mogoče rešiti. Upamo, da bodo metode, opisane v tem članku, pomagale odpraviti problem, ko Sky Run Lounge ne vidi mode.

Sorodne publikacije