Kako odraščati v "Sims 4" in urediti odlične počitnice?

Igra Sims 4 je še eno nadaljevanje vseh vaših najljubših simulatorjev za osebne računalnike in MacOS, ki uporabniku ne bodo več zahtevali stalne internetne povezave. Ta del vam bo omogočil nadaljnje prilagajanje virtualnega sveta in njegovih likov z novimi orodji, kasneje pa boste lahko svoje stvaritve delili s prijatelji in drugimi igralci. S prenosom "Sims 4" z vsemi dodatki boste lahko v celoti preizkusili vse novosti, ki so jih pripravili naši razvijalci.


Z ustvarjanjem znaka v igri Sims 4 mora igralec opraviti vse svoje življenjske faze. Ampak, da ne bi porabili nekaj ur zaman, da bi čakali na njegovo zorenje, lahko uporabite metode za pospešitev prehoda sima na novo starostno skupino. V tem članku bomo preučili vsa vprašanja o tem, kako odrasti v "Sims 4".

Starostni značaj

Adolescenca je eden ključnih trenutkov v življenju vašega lika. V tem obdobju dodajajo dodatne karakterne lastnosti. Rojstni dan je najpomembnejši praznik v njegovem življenju, da proslavimo, kateri uporabnik lahko na kateri koli ustrezen način. Odločite se lahko, kako boste odrasli v igri Sims 4. Lahko bivate na običajni domači prireditvi ali organizirate praznovanje pred hišo, kjer povabite goste. Glavna naloga je, da pred počitnicami kupite torto, sicer bo vaša simulacija ugriznila, ker so vsi pozabili na njegov pomemben praznik.

Kako bomo praznovali?

Zavirtualni liki, ki trpijo zaradi socialne fobije, počitnice v družinskem krogu so bolj primerni. Za druge lahko pokličete veliko gostov in se preselite od doma do parka ali plaže, da bi proslavili vaš rojstni dan.


Rojstni dan v družinskem krogu

Če praznujete svoj rojstni dan doma, lahko samo v vaši družini prihranite proračun iz nepotrebnih stroškov. Praznično torto lahko kupite v trgovini za igre in jo naredite sami. Potem so mu narejene sveče, in ko bo lik pripravljen, jih bo lahko razstrelil in s tem preoblikoval v novo stopnjo življenja.

Starajmo se z velikim obsegom

Za odlično zabavo, kjer se zbirajo številni prijatelji in znanci vašega značaja, morate skrbeti za hrano in zabavo za vse goste. Tukaj ne bo dovolj samo ene torte. Da bi organiziral vsak dogodek, vključno z rojstnim dnem, mora protagonist uporabiti svoj mobilni telefon. Nato navedimo, kaj mora narediti igralec za organizacijo uspešnega dogodka:
 • Najprej morate poskrbeti za najem vodje vašega rojstnega dne, ki bo tako kuhar. To stališče lahko prevzame ne le redni poznavalec vašega Sima, temveč tudi njegovi sorodniki, ki imajo dobre kuharske veščine
 • .
 • Naslednji korak je najem natakarja in glasbenika. Niso tako pomembni, ampak vam bodo pomagali, da boste v očeh vaših gostov dvignili počitnice.
 • Ko ste poskrbeli za zabavo in hrano za goste, lahko greste na vprašanje, kako odrastiv "Sims 4". Tudi med praznovanjem se morate spomniti nalog, ki so izključno na vsakem dogodku, pa naj gre za poroko ali rojstni dan. Vsako praznovanje traja največ 6 ur. V tem času morate opraviti vse naloge, da bo počitnica uspešnejša.
  Ne smemo pozabiti, da za uspešno delo kuharja, natakarja in glasbenika potrebujete vso potrebno opremo. Ni vam treba kupiti dragega orodja. Tam bo dovolj najcenejšega bara in violine. Če je Seven 4 nameščen z vsemi dodatki, boste morda imeli dodatne elemente za praznovanje vašega rojstnega dne. Ni vam treba porabiti denarja za najem plačanega osebja. Če imajo vaši prijatelji ali družina spretnosti, ki jih potrebujete za delo kot natakar ali glasbenik, lahko izkoristite njihove storitve. Povabite na praznik največje število ljudi, ki so glavni udeleženci dogodka po rojstnem dnevu. Več vprašanih, bolj zabavno bo vaš rojstni dan Za organizacijo počitnic, morate povabiti vsaj dva gosta, njihovo največje število pa je 15. Upoštevati je treba, da to število vključuje tudi neposredne sorodnike znaka. Ni razlike v tem, kako odraščati v "Sims 4" otroku ali odrasli osebi. V vsakem primeru morate kupiti torto in poklicati svoje goste. Za uspešnejše praznovanje rojstnega dne bi morali kupiti glasbeno središče, saj se lahko soočite s takšno nalogo, kot je "ples". Poudariti je treba pomen izvajanja nalog, saj brez njihdokončanje počitnic ne bo tako dobro in gostje ga bodo pustili v slabi volji.

  Adolescenca izven hiše

  Igra vam omogoča, da praznujete svoj rojstni dan na katerem koli javnem mestu, ki je primeren za to. Zahteve za take dogodke so enake kot v primeru praznovanj doma. Pred začetkom počitnic morate prostor opremiti z najbolj potrebnimi predmeti - točilnim pultom in glasbenim centrom.

  Sorodne publikacije