Kaj je objava v VC in kako jo ustvariti?

Vstop v družabna omrežja, novinci in celo izkušeni uporabniki se po njihovem mnenju pogosto srečujejo z nenavadnimi pogoji. Na primer, v priljubljeni med rusko mladino "VKontakte", skrajšano "VK", si lahko ogledate naslednje fraze:

 • "delovna mesta" /"delovna mesta";
 • "objavljanje teme";
 • "naredite repo, vas prosim" in tako naprej.
 • Kaj so ti stavki sredi znane socialne mreže? Spoznajmo se s to besedo. Spodaj boste našli odgovor na vprašanje, kaj je hitro v VC, kako to storiti. Poleg tega, da bi razumeli, o čem se razpravlja, je zaželeno, da na kratko razumemo strukturo mesta. O tem bomo govorili tudi spodaj.

  Pomen besede "post"

  Novorojenček, še posebej vernik in mladostnik, se lahko zdi, da gre za postničenje, to je v mesu, mleku in jajcih v prehrani. Pravzaprav tukaj ne gre za vprašanje vere.


  Prav tako je lahko izraz povezan z vojaškim krajem dela ali stražarsko stražo. In spet ne gre za to! Čeprav, če mislite, da je v redu, je bližje resnici. Dejstvo, da se pod točko nanaša na kraj, kjer poteka storitev, opravlja določene funkcije. In post je običajno na določenem mestu. V socialnih mrežah sodobnega Runeta se pod mestom nanaša na umeščanje različnih informacij in vsebin. O zadnjem mandatu je treba posebej povedati, saj je zelo pogost na internetu. Tako smo bližje odgovoru na vprašanjekaj posti v VK. Vsebina je katera koli informacija, ki vsebuje:
 • besedilo;
 • slika;
 • video;
 • datoteke;
 • Sklic.
 • Vendar pa se informacije, kot so pripombe, razprave in odgovori na vprašanja, ne morejo imenovati vsebina (razen posebne oblike kot popolnega vira informacij).

  Struktura VKontakte

  Zdaj pa se spoznamo s socialno mrežo na računalniku ali prenosnem računalniku /tabličnem računalniku. Upoštevajte, da je levi stolpec v meniju, kjer si lahko ogledate novice prijateljev in skupin, v katerih se nahajate, vidite sporočila uporabnikov, najdete videoposnetke in glasbo, igrate igre.

  Malo bližje sredini že vidite glavno fotografijo na vaši strani, informacije o sebi. Samo pod osebnim profilom in pod fotografijami (podobno kot na strani drugih uporabnikov) boste videli poseben prostor, kjer bodo postavljeni vpisi. Obstaja tudi besedilo »Kaj je novega z vami«. Na njegovem mestu napišete vse, kar želite. Tako smo že neposredno odgovorni za to, kako opraviti delovno mesto v VC. Vsi prijatelji bodo videli vaše podatke.

  Kakšne so evidence?

  Praviloma so delovna mesta novice, informacije ali promocije. Obstajajo tudi navadni vnosi na stenah svojih strani, na primer: "Danes imam odlično razpoloženje!" Za post je dovolj samo en znak ali smeh. Če želite nekako zabavati svoje prijatelje, pritegniti pozornost nekoga, potem morate postaviti zanimive in koristne informacije. Kaj je objava v »VC« na osebni strani? To je absolutno vsak zapis, ki niPrepovedano je pošiljati (razen informacij, ki jih prepoveduje zakonodaja RS).

  O vrstah delovnih mest

  Prej je bilo rečeno, da obstaja več vrst informacij. Preglejmo vsakega posebej. Začnimo z informacijskim mestom. Na primer, naredili ste izlet na Baikal. Zdaj želite na kratko predstaviti svoje vtise in hkrati dodati najlepšo panoramsko fotografijo z naravo. Lahko začnete tako: "Dragi prijatelji! Moje sanje so se uresničile! Obiskal sem Baikal. Obstaja zelo lep, čist zrak. " Priložite fotografijo na isti zapis. Nato kliknite "Dodaj".
  Tudi informativno mesto je lahko vsak tematski zapis. Na primer, ustvarili ste skupino avtomobilov znamke Fiat. Zdaj poskušate ugotoviti, kako narediti delovno mesto v VK v skupini. Dejanja so skoraj enaka osebni strani. Pod informacijami o skupini in pod fotografijami je blago na desni gumb "Dodaj zapis". S klikom na to napišete, na primer, zgodovino izvora Fiatove tovarne, katero tehniko so izvedli prvi in ​​kdo. Priložite tudi fotografijo obrata ali sodobnega avtomobila. Če želite, lahko tam dodate anketo. Nato shranite vnos. Lahko ga urejate ali brišete. Oglaševalska mesta v "VC" so ustvarjena, da bi pritegnila ljudi. Praviloma se doda sporočilo, ki opisuje storitve, pozitivne vidike oglasa ali subjekta. V tem primeru se najpogosteje vpraša, ali naj se posnamejo.

  Skrivnostni posli

  Kaj je post v "VK", ki smo ga pregledali, zdaj pa govorimo o repostih. To pomeni, da se lahko vnos podvoji na stran ali vs klikom na ustrezno ikono (spodaj desno na zapisu).
  Toda ne morete narediti repo na strani nekoga drugega ali skupino, ki je ne upravljate. Torej, če vam je všeč nekaj zapisa, želite deliti s prijatelji, potem kliknite ikono reposta in izberite »Skupna raba na vaši strani ali pošljite osebno sporočilo«. Naučili ste se, kaj je post v VK, kako ga dodati. Želimo vam veliko sreče pri sestavljanju zanimivih in uporabnih zapisov.

  Sorodne publikacije