Fusion TV: proizvajalec, model, specifikacije

Televizorji Fusion so se na trgu pojavili pred kratkim in so že uspeli osvojiti potrošnika z visoko kakovostjo in dostopno ceno. Fjugn TV je odlična izbira za tiste, ki želijo kupiti poceni TV za kakovostno dnevno gledanje televizije in snemanje iz zunanjih medijev. Intuitivni meni, moderna oblika in dostojna kakovost slike so glavne prednosti blagovne znamke Nove Zelandije, ki je osvojila veliko velikih trgov v razvitih državah.


Lastnik take televizije prejme modularno ploščo s sodobno napravo, opremljeno s potrebnim vmesnikom za povezovanje zunanjih izmenljivih medijev in možnostjo predvajanja medijev iz njih.

Proizvajalec

Glavni proizvodi blagovne znamke Fusion so:
 • elektronika za dom in avtomobil;
 • majhni gospodinjski aparati.
 • Fusion, ki združuje eno samo blagovno znamko zabavnih in varnostnih elektronskih sistemov za avtomobile, deluje od leta 1998. Presenetljivo je, da je blagovna znamka Fusion, ki se je pojavila na Novi Zelandiji, že dolgo osvojila srca kupcev v Veliki Britaniji, ZDA, Rusiji, Kanadi, Avstraliji in Nemčiji. Na ruskem trgu se je leta 2002 pojavila blagovna znamka Fusion. Zahvaljujoč nepozabnemu trženjskemu konceptu, visoki kakovosti in široki paleti izdelkov ta blagovna znamka zavzema ogromen delež na ruskem avtomobilskem trgu. Do danes, po avtomobilih, pride Fusion v naše domove. Poglejmo nekatere modele televizorjev Fusion - moderno,zanesljivi in ​​praktični.

  22-palčni zidni televizor

  Ima črno ohišje, ta model televizorja se popolnoma prilega vsaki notranjosti - doma in v pisarni. LED TV Fusion FLTV-22K11 ima možnost pritrditve na steno. Zaradi prisotnosti vrat HDMI in VGA (D-Sub) lahko televizor uporabljate kot monitor.


  Model izvaja povezavo zunanjih medijev. Na voljo je priključek za slušalke. Moč zvočnikov je 4 W. Vključuje TV z daljinskim upravljalnikom, namiznim stojalom in navodili za uporabo. Na voljo je kabelska in digitalna televizija. Na voljo je z vgrajenimi sprejemniki. Vidni koti 176 ° so prednost modela. Parametri in značilnosti:

  Zaslon Diagonal  22 palcev (56 cm)  Ločljivost zaslona  1920 x 1080 dpi  Smart TV  ne  sprejemnik  DVB-C  Predvajanje iz zunanjih nosilcev USB  je
  53)

  Stenska montaža  da  subwoofer  ne 68)


  Slušalke  so  Podprti nosilci  USB

  TV Fusion FLTV-32C100T

  Ta zaslon ima diagonalo 32 palcev in zaslon Obstaja slika kot HD. Zaradi vidnega kota 178 stopinj lahko gledate brez izkrivljanja televizijskega programa iz praktično katere koli točke stanovanja. Televizor podpira glavne sprejemnike DVB-T2 /DVB-C.
  Vgrajena vrata USB in 3 vhoda HDMI omogočatapovežite dodatne medije, naprave in si oglejte priljubljeno vsebino.

  diagonala zaslona  32 "  Ločljivost zaslona  1366 x 768 dpi  Zvočna moč  16 W  Digitalni sprejemnik  DVB-T2 DVB-C  subwoofer  ne  Predvajanje iz zunanjih pomnilniških naprav USB  je  Izhod za slušalke  je
  144)

  Možnost stenske montaže  je  Število priključkov HDMI  178 °


  170) Podprti nosilci  USB

  LED TV

  20-palčni Fusion FLTV-20C100 ima stranske plošče, širok spekter vgrajenih modulov, potrebnih za komunikacijo vhodi Uporabite lahko za ogled filma z vhodom USB ali vhodom HDMI - za uporabo igralne konzole. Zvočniki z močjo 4 W zagotavljajo čist zvok visoke kakovosti.
  Pregled Fusion TV tega modela, mnogi potrošniki priporočajo za namestitev v majhnih prostorih - na primer, v kopalnici ali v kuhinji. Lahko ga udobno obesite kjerkoli s posebnim nastavkom ali na standardnem stojalu.
  Klasična plastična torbica televizorja ima prevleko proti bleščanju.

  Tehnologija  LED  Diagonal  20 palcev  Predvajanje videa z USB  je  Vgrajen radio  je  teletekst  je  Izhod za slušalke  da  Število vgrajenih zvočnikov  2  Moč  4 W  Vrsta ozvočenja  ) Stereo  USB  da

  TV Fusion 32K62

  Ta LED TV z ločljivostjo 1366 x 768 zaslon in 32-palčna diagonala imata manjšo porabo energije, dober prenos barv in majhno debelino. Za kupce tega modela je najbolj privlačna prisotnost USB vrat, ki podpira predvajanje večine video, avdio, foto in besedilnih formatov.


  Diagonalni zaslon  32 "  Izhod za slušalke

  Moč
  )
  4 BT  Predvajanje preko USB  je  Število vgrajenih zvočnikov  ) USB  je  vrsta zvočnega sistema  stereo


  336)
  Kot gledanja  178 °

  HD Fusion FLTV-40K120T

  Ta TV Ali združuje napredno tehnologijo in visoko kakovost po dostopni ceni. Vhodi D-Sub in HDMI omogočajo povezavo namiznega računalnika, prenosnega računalnika ali igralne konzole. Lahko ga postavite kjerkoli v hiši zaradi možnosti pritrditve na steno.
  Vgrajeni multimedijski predvajalnik bo užival v užitek vaših najljubših televizijskih oddaj in filmov brez priklopa dodatnih naprav.

  40 "(102 cm)  LCD TV  Priključek za slušalke  da  Zvočna moč
  Število vgrajenih zvočnikov  12 W  Število vgrajenih zvočnikov  2  ) Podpora za Wi-Fi  Ne  Resolucija  1920 x 1080
  402)

  Stereo zvok  je  Kot gledanja  178 417)


  Število neodvisnih TV-sprejemnikov  1

  Sorodne publikacije