Nightingale čebula v Skyrim - opis in sprejem

"Skyrim" - igra s čudovitim odprtim svetom. Tukaj mora igralec opravljati naloge, ukrasti, pomagati, izumiti, razviti in seveda boriti proti nasprotnikom. Za končni cilj, Starejši Scrolli V zagotavljajo različne oklepe. Orožje lahko izberete tudi glede na okus. Na primer, nekateri igralci se zanimajo za sladeve čebule. V "Skyrim" ta postavka ni mogoče ustvariti sama. Torej morate ugotoviti, ali bi morali poiskati ustrezno orožje. Kako se razlikuje od navadne čebule? Kako ga dobiti?

Opis in značilnosti

Črna čebula v Skyrimu - orožje dolgega dosega. Edinstvena čebula, ki ima čar. Čarobnost, ki je naložena orožju, bo odvisna od ravni črpalke. Nočna čebula utripa hladno in električno energijo. Lahko se izboljša s pomočjo ebonitnih ingotov.


Po navadi ima orožje naslednje parametre:
 • cena je 420-3700 kovancev;
 • Teža - 9-18;
 • izgube - od 12 do 19 enot.
 • Čebula Nightingale nadalje upočasni sovražnika za 3 sekunde za 50%. Ta očarljivost ni odvisna od ravni Dovakinovega črpanja. Moč čebule lahko primerjamo z daedricom. Zato je bolje, da preiskovani dobijo po ravni 46 - potem je orožje opremljeno z maksimalnimi parametri. Spodaj si lahko ogledate, kako je čarobna čebula odvisna od nivoja igralca.

  Kaj morate izboljšati

  Nekaj ​​besed o tem, kako izboljšati nočne čebule. Naj ne bo tako enostavno, kot se zdi. Predvajalnikmorate pripraviti:
 • ingota iz ebonita;
 • spretnost "čarovnik Smith";
 • Usposobljenost "Smithovega poslovanja" ni nižja od ravni 60.
 • V nasprotnem primeru bo izboljšanje nemogoče. Črpanje kovačev bo treba opraviti vnaprej. To je dolg proces, ki porabi veliko truda in sredstev.


  O prejemu

  Kako lahko dobim nočno čebulo v Skyrimu? To naredite tako, da opravite nalogo "slepe". Pojavi se v Guild Thieves. Igralec mora iti v Irkand, ruševine Dwemerja. Tukaj Dovakina že čaka na Karelijo in Brinolfa. Znak mora preprečiti krajo artefakta "Fullerme Eye" in ustaviti lopa Freya. Poleg tega bo moral braniti Brinhole - ne bi smel umreti med izvajanjem naloge. Takoj, ko bo Frey poražen, bo jama napolnjena z vodo. Iz nje se bodo izvlekli liki in Karelija bo Dovakinu podarila slavico. Potem lahko nadaljujete s trilerjem Guild quest line. Pomembno: Med iskanjem lahko pride do težav z nasprotniki. Da bi preprečili, da bi bil Dovakin ubit, priporočamo uporabo konzole TGM konzole. Zaradi tega je igralec nesmrten.

  Igra goljufa

  Včasih igralci oddajo ali prodajajo nočno čebulo v Skyrimu. ID ustreznega orožja vam bo pomagal obnoviti z igralno konzolo. To ni pošten, ampak učinkovit način. To vam omogoča, da dobite vse igralne predmete. Koda nočnega loka v Skyrim - igralec.additem, ID-postavka, število črk. ID orožja je odvisen od parametrov čebule inod ravni znakov. Spodaj je tabela, ki vam bo pomagala izvedeti identifikacijo preučenega streliva.
  Nightingale čebula v Skyrim je edinstven predmet. Pomagal bo pri obvladovanju močnih nasprotnikov. Za uspešno uporabo orožja se boste morali naučiti spretnosti "Lokostrelstvo".

  Sorodne publikacije