Adamantitni ingoti v Terarijah: pridobivanje in uporaba v receptih

Adamantitni ingoti - poseben vir, ki se pojavi po predelavi ustrezne rude. Lahko ga narediš samo s surovino. Zato, da ne bi izgubili časa, bomo najprej preučili samo vir, nato pa bomo preučili vprašanje njegove pridobitve.

Kaj je ta vir?

Adamantitski plemenit je precej redek material, ki se nato uporablja za izdelavo univerzalne opreme, orožja in edinstvenega oklepaja. Takoj bomo ugotovili, da je izločeni vir zelo težko zaradi tekoče zlitine. Če pa poskusite, lahko zberete pravi znesek in občutno povečate osebno učinkovitost v avanturi. Ostaja le sodelovanje v aktivnem plenu, o katerem bomo govorili v naslednjih poglavjih.


Kako ga dobiti?

Terraria je igra, pri kateri pridobivanje virov zavzema pomembno mesto in ponuja veliko bolj raznolike in zanimive priložnosti, zlasti ko gre za obdelavo. Kot je za naš vir, ni lahko dobiti. Navsezadnje boste morali najprej najti krvavi ali demonski oltar. Potem ga je treba uničiti. Posledica je le majhna verjetnost potrebnega vira. In šele nato lahko začnete delati na zbiranju rude. Ne mudi se, da bi dobil potreben material uspešno, boste potrebovali orodje s silo 150%. Drugače se nič ne bo zgodilo. In če je vse šlo dobro, lahko postopoma preidete na recepte inaplikacijo Ne pozabite, da ste pridobili surovine, ki jih je treba dodatno obdelati.


Za vse recepte potrebujete vir?

Adamantitni ingoti v "Terarii" se ne uporabljajo pogosto, ampak so potrebni za uspešno plovilo. Za začetek upoštevajte ciljno uporabo ekstrahirane rude:
 • Iz nje lahko naredite adamantitno taljenje, ki bo potrebno za nadaljnje obdelovanje stvari. Za izdelavo bo potrebovala rudo (30 kosov) in sežigalnico.
 • Lahko se reciklira vir in dobijo ingoti. Za to je potrebna ruda (5 kosov) in adamantit pečica.
 • Možno je ustvariti tudi tramove, ki so močna opora in lep gradbeni material. Za ustvarjanje je potrebno pripraviti rudo (1 kos) in kamen (1 kos).
 • Zdaj razmislite o ustvarjanju posebnih močnih orodij, orožja in oklepov. Recepti izgledajo takole:
 • Za izdelavo vaje in pikerja boste potrebovali ne samo orkalok, ampak tudi ingote (18 kosov) za vsako možnost. Načeloma so ta orodja dovolj močna in zagotovo jih boste potrebovali.
 • Ustvarite lahko pet vrst orožja: meč, sekiro, samostrel, veselje itd. Za vsako od možnosti potrebujete ingote (12 kosov) in oryalkalb nakovalo.
 • Armor je prepovedan - lepa obleka zlate barve. Ima čarobne elemente in lahko pokliče "Sandy storm". Za ustvarjanje je priporočljivo, da se kopičijo prepovedani fragmenti (3 kosi), ingoti (30 kosov) in uporabite orhidejo nakovalo. Vredno je razmisliti, da se sredstva izračunajoTakoj na celotnem nizu treh stvari.
 • Adamantitni oklep - komplet uniform, ki vam omogoča, da povečate hitrost vožnje, zmanjšate porabo čarovnije in preprečite poškodbe s kartuš. Če želite ustvariti, boste morali kopičiti 12 ingotov in uporabiti nakovalo orhideje.
 • Ice Armor - modra uniforma, ki lahko uporablja uroke "Ice Flame". Če želite ustvariti, boste potrebovali spontano jedro (1 kos), ingote (10 kosov) in sovico.
 • Razpon razpoložljivih predmetov je precej širok in uporaben. Ostaja samo, da se akumulira potrebna količina sredstev in se poskuša aktivno uporabiti vse nove možnosti. Zdaj imate vse potrebne informacije o uporabi adamantitnih ingotov. Uporabite naša priporočila, ustvarite močne stvari in izboljšajte delovanje vašega lika.

  Sorodne publikacije