Samsung SCX-4220 večnamenska naprava: odlična za majhne pisarne ali majhne delovne skupine

Odlično uravnotežene tehnične specifikacije, zmogljivost in stroški omogočajo, da Samsung SCX-4220 uresniči celoten podsistem za skeniranje, dokumentacijo iz računalnika in kopiranje v majhni pisarni. Možnosti te univerzalne rešitve bodo v prihodnosti podrobno in podrobno predstavljene.

Namestitev MFU. Dokončanje

Multifunkcionalna naprava za proračunski razred Samsung SCX-4220 ima za cilj, kot je že bilo omenjeno, delo v majhni pisarni. Še eno alternativno področje njene uporabe je lahko majhna delovna skupina. V obeh primerih število osebnih računalnikov ne presega 15. V tem primeru bo razpoložljivost takšne univerzalne rešitve popolnoma in v celoti pokrila potrebo po tiskanju in kopiranju. Tudi pozitivni vidiki te vsestranske rešitve lahko vključujejo začetno konfiguracijo, ki vključuje:


 • večnamenska naprava.
 • Kartuša je napolnjena s 70-odstotnim tonerjem.
 • Vmesniški kabel za povezavo z osebnim računalnikom.
 • Napajalni kabel.
 • Disk z gonilniki in dodatno programsko opremo.
 • Navodila za uporabo.
 • Reklamne brošure.
 • Garancijska kartica.
 • Zgornji seznam zadostuje za uporabo te vsestranske rešitve. Vključuje tudi vmesniški kabel, ki ga nekateri proizvajalci izključijo iz kompleta in v tem primerumorali kupiti dodatno.

  Tehnične specifikacije. Zmogljivost večnamenske naprave

  Kot večina podobnih naprav, Samsung SCX-4220 temelji na metodi laserskega tiskanja. Njegovi pozitivni vidiki vključujejo visoko zmogljivost in zmožnost tiskanja in kopiranja v velikih količinah. Prav ta dva pomembna trenutka nam omogočata, da brez težav zapremo tisk v tisku, tako v majhni delovni skupini kot v majhni pisarni. Za večnamensko napravo je potrebno 42 sekund, da se prva stran natisne. Nato lahko ta MFP natisne ali kopira 18 strani v minuti. Mesečni vir za tiskanje in kopiranje - 10.000 enostranskih strani. Funkcije povezljivosti predstavlja le en USB, vendar je to dovolj, da razkrije svoj potencial. Ločljivost v načinu kopiranja ali tiskanja je 600x600 a, medtem ko je optično branje mogoče dobiti 4800 x 4800.


  Paper

  Največji format standardnega lista, ki ga lahko oddaja tiskalnik Samsung SCX-4220 - A4. Tudi na tem seznamu je A6 A5 B5 in celo redko uporablja v praksi pismo. Model kartuše v tem MFP - SCX-D4200A. Po nakupu njegovega vira bo dovolj za 2000 strani. Naslednji toner z gorivom bo to vrednost povečal na 3000 listov pri enostranski izvedbi. Mesečna količina prikazanih strani je, kot je bilo že omenjeno, 10.000 strani. Kot rezultat, kartušo bo treba zaračunati za tako intenzivno obremenitev 3-4 krat na mesec. NajmanjVrednost gostote papirja za to večfunkcijsko napravo je 64 g /m 2. Največja dovoljena vrednost - 163 g /m 2.

  Stroški in povratne informacije

  Trenutno lahko še vedno kupite zaloge Samsung SCX-4220 BFP. Njegova vrednost je v razponu od 10.000 do 12.000 rubljev. Pomembne slabosti svojih lastnikov v pregledih ne razlikujejo. Vendar je veliko plusev. Najpomembnejši so velik tiskarski vir in neverjetna zmogljivost za MFU razreda začetnega nivoja. Tudi ta seznam je treba dopolniti z velikim seznamom formatov, ki so pomemben sklop gonilnikov za večje različice sistemske programske opreme in nizke stroške potrošnega materiala.

  Povzetek

  Samsung SCX-4220 je odličen za pretok dokumentov v majhni pisarni ali podobni skupini. Še vedno je precej uspešen za tiskanje in ne samo doma, vendar bi moral upoštevati njegove precej visoke stroške, kot v tem primeru. V vseh drugih primerih je boljši nakup dražje univerzalne rešitve z velikim sredstvom mesečnega tiskanja.

  Sorodne publikacije