Philips OneBlade obrezovalniki: Pregledi

Dober ton za predstavnike močne polovice človeštva naj bi imel lepo lepo urejeno brado. Vendar se moški zavedajo, kako težko je vzdrževati in skrbeti za obliko brade. Običajna britvica, ki omogoča popolno konturo, je praktično nemogoča. Tudi hvalil varne stroje, tudi, da ne omenjam električnih brivnikov. Lahko seveda spomnite dedka monofa ali poskusite uporabiti nevarno britvico. Toda vsi ti poskusi vodijo v slabe posledice. Dobro je, da napredek ni vzpostavljen. Za moške je bil izumljen trimester. Omogočajo vam, da zmanjšate neželene učinke britja in ohranite obliko brade. Ena od takih naprav je Philips OneBlade Pro QP6520-20. Pregledi na internetu o tej prilagoditvi so tako pozitivni, da povzročajo resnično zanimanje za to. Oglejmo si ga podrobneje. Najprej pa majhna "tekočina".


Izvor podjetja

Philips je bil ustanovljen leta 1891 na Nizozemskem. Ustanovitelj - Gerard Phillips. Na začetku svojega veličastnega načina se je proizvajalec ukvarjal s proizvodnjo žarnic. V zimskem palači je monarhom ruskega cesarstva dobavljal celo žarnice. Od takrat je elektronika zavzela pomembno mesto v asortimanu proizvajalčevih izdelkov. Leta 1917 se je podjetje začelo zanimati za medicinske pripomočke. Tako je nastala nova smer v proizvodnji. Medicinski pripomočki te blagovne znamke so dobro znani po vsem svetu. In zadnja faza je 1927. Letos je Philips izdal svoj prvi radijski sprejemnik.To je pomenilo nov mejnik v zgodovini proizvajalca - pojav industrije široke potrošnje. Mimogrede, vključujejo tudi obrezovalnik Philips OneBlade. Mnenja o tem bomo pogledali malo kasneje.


Philips v našem času

Sodobni proizvajalec Philips ima tri glavna področja dela: svetlobne rešitve, medicinsko opremo in potrošniške izdelke. Pred kratkim je družba napovedala prihod revolucionarne LED osvetlitve, ki naj bi nadomestila običajne žarnice (sektor svetlobnih rešitev). V vsaki bolnišnici lahko najdete tomograf iz tega proizvajalca (podružnica "Medicina"). In na policah trgovin obstaja ogromna količina različnih elektronike: od pametnih telefonov do televizorjev (podružnica "Potrošniške dobrine"). Sodeč po prodaji, lahko varno rečemo, da so stvari v podjetju velike, saj proizvajajo visoko kakovostno opremo. Primer je Philips OneBlade styler. Povratne informacije uporabnikov potrjujejo ta pogled.

Kaj je prirezovalnik?

Trimer je nekaj podobnega navadnemu varnemu britvici, vendar se bistveno razlikuje od njega. V bistvu gre za napravo za odbitke brk in brad. Obrezovalnik lahko zagotovi tudi vegetacijo na obrazu določene oblike in določi jasne konture. Prirezovalnik uporabljajo tisti moški, ki še posebej spremljajo njihov videz in stanje njihove brade. Ta naprava se pogosto imenuje styler. Zelo uporaben izum. Zdaj vam ni treba skrbeti za strojna orodja. Dovolj je samo vklopiti napravo in izravnati vse, kar potrebujemo. Eden najsvetlejših predstavnikov naprav tega razreda je trimerPhilips OneBlade, preglede, ki jih bomo preučili nekoliko kasneje. In zdaj - še nekaj informacij.

Oblika OneBlade

Videz naprave je zelo podoben običajnemu varnemu britvici. Ampak ročaj v njem je debelejši in struktura brivne glave ni tako. V notranjosti naprave je nameščen poseben motor, ki ustvarja vibracije in pomaga nožu, da se pravilno premika. Glava ima fleksibilno obliko, ki ji omogoča, da skoraj popolnoma ponovi obris osebe. Vendar pa obstaja ena značilnost: izravnati brado in brke na obrazu je mogoče le proti rasti las. Takšna oblika brivne glave in noža. V notranjosti naprave je baterija, ki omogoča trimerju, da deluje brez ustavljanja 45 minut. Res je, potem je potrebno osem ur za polnjenje. Prirezovalnik ima več šob za različne dolžine las. Vendar ga uporabite kot britev, da ne bo delovalo. Lase ne brije čisto. Ostaja "štiriurna" ščetina. Oblika ročaja je zelo priročna. Odlično se prilega vsaki roki, ima gumijaste vložke, ki preprečujejo zdrs, in vam omogoča, da napravo zagrabite točno tako, kot jo potrebujete. To je pomembno, ker ta pripomoček rešuje zelo pomembne naloge. Ena napačna poteza ima lahko najbolj žalostne posledice. To so osnovne funkcije trimerja Philips OneBlade Pro. Mnenja so priča o priljubljenosti te naprave. Zdaj pa preidimo na njih.

Pregledi lastnikov glede čistosti britja

Tisti, ki so kupili to napravo, z enim glasom izjavljajo, da se brijeni dovolj čisto. Vendar pa bi moralo biti. To je naprava za rezanje brade, vendar ne za britje. Hkrati pa ljudje s togo ščetino opozarjajo, da se trimer na obrazu spopada z njihovimi "goščavami". Tudi v tistih primerih, ko se normalni stroj izkaže za nemočnega. In če upoštevate Philips OneBlade Pro, so pregledi še bolj pozitivni (če je to mogoče). To je razumljivo. To je naprava s povsem drugačnim cenovnim segmentom. "Pro" -verzija je opremljena tudi z zaslonom, ki prikazuje raven baterije. Poleg tega je čas polne obremenitve le eno uro. Uporabniki opozarjajo, da se ta trimer lahko uporablja za mokro in suho britje. Šele, ko zadnji lasje letijo na vse strani. Vendar pa se obrnemo na druge funkcije naprave.

Mnenja o ergonomiji

Kaj ljudje pravijo o udobnosti uporabe Philips OneBlade QP6510. Pregledi na tem računu so precej pozitivni. Čeprav je model 6510 najmlajši v seriji. Po mnenju večine so oblikovalci Philipsa po svojih najboljših močeh poskrbeli za udobno uporabo naprave: gumijasto ročico precejšnje velikosti, ki se popolnoma prilega v roko, odsotnost žice preprečuje večno. Še posebej uporabniki so opozorili na majhno težo naprave. Uporabite ga zelo enostavno. Roka ne boli niti po dolgi uporabi trimerja. Mimogrede, majhna teža je pomembna tudi pri prevozu pripomočka. Mimogrede, o zadnjem. Mnogi se pritožujejo, da ni primera ali kritja za prevozSekljalnik. To ni dobro. Po drugi strani pa - poglej ceno.

Mnenja zanesljivost naprave

Tu so mnenja deljena. Nekateri lastniki obrezovalnik pravijo, da je dolgo in zanesljivo. In rezilo ne sme spreminjati prepogosto. Drugi z noro vnemo dokaže drugače. In kdo verjeti? Recimo, da je vse odvisno od kvalitete montaže naprave in togosti ščetinami držalo. Če oseba na obrazu mehke dlake, je v skrbeh. Trimmer bo trajala dlje časa. Ampak, če je las bolj kot smirkovim papirjem, nato pa se je pokazala vse pomanjkljivosti naprave. Najresnejši med njimi - trese gradnja plavajočega glavo in določitvi rezilom. Če lasje zelo težko, bi rubež enostavno prekinil. To še posebej velja za izdelke, proizvedene na Kitajskem. Če ste dovolj srečni, da bi našli Styler evropsko sklop, nato pa ta problem ne bo. Toda ugotovitev jih je zelo težko. Skoraj nemogoče. Philips OneBlade Pro QP6510 ocene, ki smo zdaj razstavljajte, so zelo zanesljivi. Zato, ga morate uporabljati previdno. Ker načeloma, in katero koli drugo napravo.

Mnenja baterije ter obratovalni čas

Prav tako obstoji dvojno vtis. Dejstvo, da je v starem oblikovalnika uporablja baterije za ponovno polnjenje Ni-MH. Oni so zastareli. Toda tudi v tem primeru. Člani opozoriti, da ta baterija za polnjenje določeno količino časa (v tem primeru - 8 ur). Če presežete ta čas je kapaciteta uporabna baterija izgubila. Toda težava je, da jeZa Philips OneBlade Pro QP6510-20 ni indikatorja polnjenja. Ocene so edinstvene: to je nesprejemljivo. Kar zadeva življenjsko dobo baterije, so skoraj vsi lastniki te naprave sprejemljivi. Po njihovih izračunih je ena baterija dovolj za osem postopkov britja. To je povsem običajen rezultat. Treba je omeniti, da je večina kupcev izbrala ta poseben styler zaradi dostojnega življenjske dobe baterije. Ta nastavitev je zelo pomembna pri uporabi doma oblikovanega stylerja. Medtem ko je življenjska doba baterije še pomembnejša, ker ni vedno mogoče napolniti naprave.

Ocene o kakovosti montaže

Tu ni vse jasno. Lastniki trimerja so bili razdeljeni na dva tabora: nekateri so bili popolnoma zadovoljni s kakovostjo zbirke in materiali, drugi pa so bili prestrašeni zaradi takšne izvedbe sekire. Poskusimo ugotoviti. Torej, obstajata dve različici stylerja: ena, ki je narejena na Kitajskem, in tista, ki je sestavljena na evropskem ozemlju. Seveda slednja izgleda bolj privlačno. Vendar pa je večina naprav na našem trgu kitajska. Philips OneBlade Pro ni izjema. Lastnikova povratna informacija pravi, da imajo naprave, izdelane v Evropi, visoko kakovostno plastiko. Njihova zasnova ni suženjska in precej zanesljiva, kar ne moremo reči o kitajski sestri. Pogosto blago iz Nebesne je izdelano iz poceni plastike. Deli ohišja se slabo prilegajo, pritrdilni elementi so ohlapni, čeprav ima Philips strog nadzor kakovosti. Kaj je povezano s takšnim položajem stvari - ni jasno. Verjetno jo vodi podjetjeEvropske stranke. Dobijo vse visoko kakovostne izdelke. Drugi pa so zadovoljni s kitajskim "potrošnim blagom".

Ocene o ergonomiji

Kako priročno uporabljate prirezovalnik Philips OneBlade QP2520-20? Mnenja o ergonomiji so zelo pozitivna. Po mnenju lastnikov je podjetje uspelo ustvariti popolno obliko naprave. Zahvaljujoč temu se popolnoma prilega vaši roki. Zelo uspešna je tudi plavajoča glava, ki ponavlja obrise obraza. Lahko se briješ, kot želiš. Glavna stvar - proti rasti las. Tudi teža naprave ima pomembno vlogo. To je dokaj enostavno. Gibanje ni zapleteno z britjem. Počutite se kot običajen stroj za britvice. Pro verzija ima tudi gumirane vložke, ki pripomorejo k bolj temeljitemu prijemu naprave. Tudi ti vložki preprečujejo zdrs z "mokrim" britjem. Na splošno je z ergonomijo v stylerju vse v redu. Lastniki so zadovoljni. In to je najpomembnejša stvar.

Zaključek

Torej smo pogledali linijo naprav OneBlade Pro podjetja Philips OneBlade Pro. Mnenja o stylerju pustijo negotov vtis. Na eni strani, naprava popolnoma spopadajo s svojo nalogo, je odlična ergonomija, izgleda elegantno in lepo. Po drugi strani pa ni nobene frustracije na nobeni montaži, na starem tipu akumulatorja, na pomanjkanju indikatorja polnjenja (v običajni različici). Vendar obstaja ena prednost, ki kompenzira vse te slabosti - ceno kosilnice. Za takšen denar je mogoče opustiti vse zgoraj omenjene pomanjkljivosti. Vendar ne pozabite, da so izmenični rezila, kot v primeru običajnih strojev za britje, preveč draga.Ampak to je običajno stanje v sodobnem svetu: proizvajalci prodajajo napravo za dobro, skrbijo za potrošni material. Naj kupim obrezovalnik Philips OneBlade? Pripombe lastnikov na ta račun so nedvoumne: vsekakor vredno.

Sorodne publikacije