Najboljše stare strategije za osebne računalnike

Strategies - to je eden izmed najbolj priljubljenih žanrov računalniških iger, ki vam ponuja neverjetne priložnosti. Bili boste na čelu vojakov, držav, odredov, baz ali kaj takega, potem boste začeli razvijati, širiti svoje ozemlje in upravljati bojne enote. Obstajajo različne podvrste tega žanra, tako da, če nimate močnega računalnika, vendar želite poskusiti igrati eno od klasičnih strategij, ki imajo še vedno neverjetno slavo, je ta članek idealen za vas. Tukaj boste našli kratek seznam starih strategij na računalniku, iz katerega se lahko začnete seznanjati z žanrom. Iz treh glavnih podzasnov je dodeljena ena igra (ali vrsta iger), za katero morate najprej paziti. Te stare strategije za osebne računalnike si zaslužijo vašo pozornost, tudi če imate na voljo najmočnejši in najnovejši računalnik.

Strategije v realnem času

Ena izmed najboljših strategij v realnem času je seveda Starcraft. To je fantastična igra, v kateri pripoveduje zgodbo o treh rasah, ki med seboj vodijo vesoljsko vojno. Iz tega projekta izhaja veliko starih strategij za osebne računalnike v žanru RTS. In najboljši del je, da bo šel na kateri koli računalnik.

Strategije po korakih

Obstaja veliko število strategij po korakih, ki se od prejšnjih razlikujejo po tem, da bolj poudarjajo taktike, saj nasprotniki delajo poteze in ne delujejo hkrati. In najboljša serija iger v tem žanru je "Heroes of Sword and Magic".
Če dodelite glavni del serije, potem bodo seveda "Heroji-3", saj se štejejo za klasike tega žanra. In če brskate po stari strategiji na računalniku, potem morate res izbrati to možnost, še posebej, če želite razmišljati in se ne mudi.

Taktične strategije

Tudi stare PC strategije so bogate s taktičnimi strategijami, ki za njih predstavljajo realnočasni offshoring. Vendar pa ob istem času, osnova ni dana vam, ne boste dobili priložnost za izgradnjo različnih modelov. Za dokončanje misije, dobite določeno vrsto vojakov in s svojo pomočjo potrebujete premagati sovražnika. Tukaj se dogaja taktika, ki jo morate uporabiti. Najboljši primer takšnih strategij je serija Total War. Vsaka igra v tej seriji se nanaša na določeno obdobje: na antični Rim, Napoleonske vojne in tako naprej.

Sorodne publikacije