BMW GT 3: Fotografije, specifikacije in značilnosti avtomobila

Blagovna znamka BMW je bila vedno povezana s hitrimi, močnimi in lepimi avtomobili. Te avtomobile je videl vsak. "BMW" vedno izstopa iz potoka, tudi v osnovni izvedbi. Poleg tega so ti stroji opremljeni z različnimi inteligentnimi sistemi in možnostmi, ki niso na voljo pri konkurenci. Zaradi teh lastnosti je blagovna znamka "BMW" dobro sprejeta. Danes bomo obravnavali enega od nenavadnih modelov. To je BMW GT 3. Pregled in značilnosti avtomobila - še v našem članku.

Opis

Torej, kaj je ta avto? BMW GT 3 je avtomobil tretje generacije v F34. Kratica GT pomeni Grand Turismo. Avto je zasnovan na F30 in je reprezentativen petvratni hatchback. Serijska proizvodnja avtomobila se je začela leta 2013. Ta model je serijsko izdelan do danes.


Videz

Avto ima tipično za moderno "BMW" zasnovo. Na sprednji strani so označene "nosnice" maske hladilnika in štiristopenjska žarometa s tekočimi lučmi. Avto ima izrazito stransko črto, zaradi katere je avtomobil bolj mišičast. Streha ima nenavadno obliko kapljice. To je storjeno, da prosimo aerodinamiko. V zvezi s kakovostjo prevleke iz kovine, barve in laka se lastniki ne pritožujejo nad temi točkami. Avto izgleda privlačno in športno.
Kaj je šibek točka BMW GT 3? Obstajajo pritožbe zaradi stranskih ogledal in očal. Lastniki pravijo, da se v mokrem vremenu takoj umazajo. To negativno vpliva na brskanje. V drugemnobenega zahtevka za telo "BMW".

Mere, zračnost

Glede na dimenzije, BMW 3-Series GT spada v razred D. Tako je celotna dolžina telesa 483 metrov, širina - 183 višin - 15 metrov. Velikost medosne razdalje je 292 metrov, višina ceste pa 16 centimetrov. Teža BMW GT 3, odvisno od obremenitve, je od 167 do 18 ton.

Salon

Oblikovanje notranjosti se nekoliko razlikuje od "bratov". Torej, za voznika je kompaktno tri-krako kolo z možnostjo spremembe napora, odvisno od hitrosti in informativne armaturne plošče. Sedeži so togi, z ogrevanjem in električnimi nastavitvami. Sredinska konzola ima multimedijski drsnik, klimatsko napravo in akustični sistem. Nekoliko nižje - kompaktna prestavna ročica in "pranje" za popolno krmiljenje pogona. S potniške strani je predal za rokavice. Vendar, kot je navedeno v pregledih, je zelo kompakten in težko ga je vstaviti.
Kar zadeva izolacijo hrupa, je red velikosti nižja kot pri "petih" ali "sedmih". Če pa primerjate serijo BMW GT 3 z neposrednimi konkurenti, je tu dobra zvočna izolacija. Avtomobil že ima dobro opremo v osnovni opremi. To je klimatska naprava, električna nastavitev sedeža in ogledal, ogrevanje, kot tudi veliko inteligentnih sistemov in pomočnikov.

Prtljažni prtljažnik

BMW GT 3 ima zaradi dolge osnove prostorno prtljažnik. Prav tako ima pravilno konfiguracijo in kvalitativno obdelavo. Prostornina prtljažnika pri vožnji s petimi sedeži je 520 litrov. Hkrati je lahko tudi ta količinaPovečajte po zadnjih vrstah sedežev. Preoblikuje se v razmerje 40:20:40.
Torej, ravna tla in tovorna ploščad doseže 1600 litrov. Pod podom je niša za standardni nabor orodij. Vendar pa v polni velikosti ni samo "nadgradnje". Kaj je šibka točka BMW GT 3? Lastnikova povratna informacija pravi, da se v prtljažniku voda kopiči po dežju. In tu sploh ni v slabih kakovostnih pečatih. Voda vstopa v vrata, ko je pokrov odprt. Če je prtljažnik zaprt, bo v notranjosti vse ostalo suho in čisto. Razlog za to je slabo zasnovana lokacija drenažnih lukenj.

Tehnične značilnosti

Nemški hatchback je opremljen z bencinskimi in dizelskimi motorji. Razmislite o vrsti bencina. Torej je osnova za BMW GT 3 štirivaljni 16-ventilni agregat B48. Razlikuje se po nastavljivih fazah distribucije plina in sistemu neposrednega vbrizgavanja goriva. Zaradi tega se je moč enote povečala na 184 konjskih moči. Navor enote je 270 Nm. Treba je omeniti, da ima motor s turbopolnilnikom dober navojni polk. Da, vleka je na voljo v razponu od 135 do 46 tisoč vrtljajev na minuto. Zdaj o dinamičnih značilnostih. Kljub temu, da je to osnovni motor, je z njim avtomobil precej razpršen. Na stotine avtomobilov pospeši v samo 81 sekundah. Hkrati je največja hitrost 229 kilometrov na uro. Poraba goriva, po podatkih potnega lista, v BMW z dvolitrskim motorjem je 66 litrov na sto v mešanem načinu.

Posrednik v postavi je enota s 252 enotami. Kar je izjemno, je enak dvolitrski motor, vendar z močnejšim turbopolnilnikom. Poleg moči se je navor povečal na 350 Nm. Sedež trenutka - od 145 do 48 tisoč vrtljajev na minuto. S to enoto stroj preide na stotine v 62 sekundah. Največja hitrost je omejena na 250 kilometrov na uro. Poraba goriva je 67 litrov v mešanem načinu. V maksimalni konfiguraciji je na voljo linijski šestvaljni pogonski sklop serije B58. S prostornino 3 litre, ta motor razvija 326 konjskih moči. Med značilnostmi te enote je treba opozoriti na prisotnost:
 • dveh turbopolnilnikov.
 • Sistemi za neposredno vbrizgavanje goriva.
 • Sistemi za krmiljenje ventilov.
 • Ureditev faz distribucije plina.
 • Navor te enote je 450 Nm v razponu od 138 do 5 tisoč vrtljajev na minuto. Pospešek na sto v tri-litrskem BMW je le pet sekund. Hkrati je največja hitrost omejena z elektroniko in znaša 250 kilometrov na uro. Poraba goriva v mešanem ciklu je 77 litrov.
  Ne glede na tip motorja je stroj opremljen z osemstopenjskim avtomatskim menjalnikom podjetja ZF. Mnenja pravijo, da ta prenos vam omogoča, da bistveno prihranite gorivo. Pri hitrosti 160 kilometrov na uro je motor približno 2 tisoč na minuto, kar pozitivno vpliva na učinkovitost porabe goriva.

  Diesel BMW

  Na voljo tudi za ta avto na trdno gorivo »pogonska enota z neposrednim vbrizgavanjem "Common Rail". Ima dva litrski kompresorski motor in turbino s spremenljivo geometrijo. Največja moč motorja je 190 konjskih moči. Navor motorja je 400 Nm. Trenutek je na voljo v razponu od 175 do 25 tisoč vrtljajev na minuto. Pospešek na sto je 77 sekund. Največja hitrost - 225 kilometrov na uro. V tem primeru je motor precej ekonomičen. Po podatkih iz potnih listov avtomobil porabi 48 litrov goriva na 100 kilometrov ceste.

  Tekalno orodje

  Avtomobil je zgrajen na podlagi limuzine tretje serije. Ohišje je izdelano iz aluminija in jekla visoke trdnosti. Pred vami je zadaj neodvisna vzmetenje McPherson - konstrukcija s petimi trupi. Predlaga se možnost namestitve prilagodljivega podvozja. To bo vzmetenje z elektronsko nadzorovanimi amortizerji. Slednji lahko delujejo na tri načine:
 • "Udobje".
 • "Šport".
 • "Sport plus".
 • Krmilni nagib z elektromehanskim ojačevalnikom. V dragih priključkih je nameščen regal z progresivnim dletom zob. Kot je navedeno v pregledih, ima BMW GT 3 odlično vodljivost. Ta stroj brez palic je vključen v vrtljaje pri vsaki hitrosti. Avto daje občutek vožnje. Vzmetenje ni zelo togo. In da bi preprečili poškodbe na kolesih v primeru vožnje na jami, dovolite pnevmatikam s tehnologijo Ranflet. S takšnimi pnevmatikami je avto že zaključen v osnovni konfiguraciji. Tudi avtomobil se odlikuje po tesnih in informativnih zavorah. Vgrajeni spredaj in zadajdiskovni ventilirani mehanizmi z ABS sistemom in množico drugih elektronskih pomočnikov.

  Stroški

  Cena za "BMW" v osnovni konfiguraciji je 2 milijona 345 tisoč rubljev. To bo različica s preprostim bencinskim motorjem na enojnem pogonu. Za isto različico z dizelskim motorjem boste morali dodatno plačati 95 tisoč rubljev. stroški "BMW" z najmočnejšim, tri-litrski motor je enaka 3 milijone rubljev. V tem primeru osnovna oprema avtomobila vključuje:
 • 17-palčna lita platišča.
 • Dvokomponentna klimatska naprava.
 • Lučke LED.
 • Sprednje in stranske zračne blazine v višini šestih kosov.
 • Multimedijski center z digitalnim prikazom.
 • Visokokakovostna akustika.
 • Stekla na električni pogon, ogledala, sedeži in pokrov prtljažnika.
 • Zadnji parktronic.
 • Ogrevani sedeži in zadnja okna.
  ​​
 • Zaključek

  Zato smo ugotovili, da gre za avtomobil "BMW", ki ga izvaja Grand Tourismo. To je odlična alternativa dražjim petim. Konec koncev, po nižji ceni kupec dobi manj lep, močan in udoben avto.

  Sorodne publikacije