BMW X6 M: fotografije, specifikacije, ocene

Blagovna znamka BMW je bila vedno povezana s hitrimi avtomobili. Poleg tega imajo ti avtomobili opazen in športen videz. V vsaki državi je veliko oboževalcev in privržencev te blagovne znamke. Oboževalci serije M so še posebej priljubljeni med oboževalci. Eden od teh je BMW X6 M. Pregled fotografij in avtomobilov - še v članku.

Opis

Torej, kaj je ta avto? BMW X6 M je "napolnjena" različica serijskega crossoverja X6. Avto je športen in ima močan motor. Serijska proizvodnja avtomobila se je začela leta 2009.

Videz

Zasnova crossoverja, edinstveno, zasluži le najvišje ocene. Avto ima svetel, športen in dinamičen videz. Tak BMW bo viden v vsakem toku. Spredaj je lastniška optika s štirimi očesi in široke "nosnice" rešetke hladilnika. Na odbijaču - trapezoidni dovod zraka in okrogli antifog. Telo ima kapljasto usmerjeno obliko. Streha kot kupe gladko teče v prtljažnik. Stroj ima široke diske na nizko profilni gumi, kot tudi izrazite mišične loke. Vse to ustvarja podobo napetega športnega avtomobila.


Kaj pravijo o barvnem premazu BMW X6 M? Lastniki se ne pritožujejo nad kakovostjo slikanja. Vendar pa obstaja nekaj trenutkov, na katere je treba paziti. Da, pomembno je nadzorovati drenažni sistem, ki se nahaja v bližini vetrobranskega stekla. Lahko se zlepi, voda pa pade v glavno krmilno enoto. Obstajajo tudi nianse o trapezuhišniki Sčasoma začne praskati. Obstajajo pritožbe glede cevi, ki napaja pranje na zadnji strani pokrova prtljažnika. Sčasoma pride do uhajanja.

Mere, masa, zračnost

Vozilo ima naslednje dimenzije. Dolžina telesa je 488 metrov, širina - 2 metra, višina - 17 metrov. Hkrati pa je teža praznega stroja 24 ton, kar je precej veliko. Očistek avtomobila - 18 centimetrov. To je dovolj za vožnjo po mestu in celo lep primer. Ampak, da bi šteli več, zagotovo ni vredno. Vendar to ni SUV. Čeprav ima BMW poln pogon, je zasnovan izključno za druge namene.

Salon

Notranjost se praktično ne razlikuje od drugih modelov BMW - vse je še vedno elegantno in razkošno. Posebnost M-verzije od običajnega je samo volan in sedež z izrazito stransko podporo. M-verzijo lahko prepoznate tudi po značilnih oznakah na ročici kontrolne točke in drugih elementih. Notranjost je udobna in ergonomska - pravijo povratne informacije. Zaključni materiali so prijetni na otip. Izolacija hrupa na visoki ravni.
Avto kabine, BMW X6 M, je namenjen za štiri osebe. Od zadaj je prostor le za dva. Mimogrede, sprednji sedeži lahko opcijsko nadzorujejo stranske valje. No, v osnovnem setu foteljev so različni prezračevanje in električno ogrevanje. Na splošno je dovolj prostora v avtu. Toda potniki bodo za padajočo streho zaostreni.

BMW X6 M: tehnične značilnosti

Pod pokrovom v "napolnjenem" crossoverju je bencin 44-litrskiMotor v obliki črke V. To je osemvaljni motor z dvojnim turbopolnilnikom. Med značilnosti tega motorja je treba omeniti toplotno odporni izpušni kolektor z dvokanalnimi turbopolnilniki. Slednje prispevajo k enakomerni pulzaciji izpušnih plinov. In vse to je v zrušenju bloka valjev. Največja moč pogonske enote je 555 konjskih moči. Navor - 680 Nm. Treba je omeniti, da je trenutek na voljo v precej širokem razponu - od 15 do 565 tisoč vrtljajev na minuto. Ta enota deluje v parih z avtomatskim menjalnikom pri šestih hitrostih.
Kot je navedeno v pregledih, ima avto sprejemljivo dinamiko pospeševanja. Torej prvih sto avtomobilov pospeši v samo 47 sekundah. Največja hitrost je omejena z elektroniko in znaša 250 kilometrov na uro. V mešanem ciklu stroj porabi 14 litrov 98 bencina na 100 kilometrov poti. Tudi motor je opremljen s katalizatorji in ustreza okoljskim standardom Euro-5.

Nianse z motorjem

Med podvodnimi kamni BMW X6 M Sport lastniki motorjev upoštevajo dejstvo, da motor nima znane mehanske sonde. Tako ravni in stanja nafte ni mogoče neodvisno preveriti. Motor BMW ima sistem, ki samodejno nadzira servisiranje in po potrebi izda ustrezen napis. Toda težava je v tem, da sistem nadomešča naftni sistem le v 20-25 tisoč kilometrih. Za Evropo se to obdobje šteje za normalno, vendar je v Rusiji nafta potrebna veliko pogosteje. TudiOpozoriti je treba, da morajo vsa popravila opravljati le usposobljeni mojstri. S svojimi rokami je težko narediti karkoli - motor je v napravi preveč zapleten. Zato bo vzdrževanje motorja drago.

Okvirni vir

Kot smo že povedali, je vozilo opremljeno s šeststopenjskim samodejnim menjalnikom. Težava pa je v tem, da nenehno trpi velike obremenitve. Pogostost zdrsa povzroči zmanjšanje vira škatle.
Občasno, ko je stroj že začel strurhans skozi 100 tisoč kilometrov vožnje. Ugotavljamo tudi, da proizvajalec ponuja zamenjavo olja za 80 tisoč km.

Podvozje

BMW X6 M ima popolnoma neodvisno vzmetenje. Spredaj - konstrukcija z dvema nogama, zadaj - multi-drsna s pnevmatskimi vzmetmi. Slednje so sposobne vzdrževati stabilno progo ne glede na obremenitev vozila.
BMW X6 M ima tudi pogon X-Drive s štirikolesnim pogonom z aktivnim zadnjim diferencialom in inteligentnim krmiljenjem. Zahvaljujoč elektroniki zagotavlja odlično stabilnost vozila in popoln nadzor nad krmiljenjem. Kljub težki teži avtomobil hiti kot osebni avtomobil - pravijo povratne informacije. BMW X6 M poteka gladko v zavojih in odlično drži premico s hitrostjo nad 150 kilometrov na uro. Vendar pa obstajajo težave z diferencialom. Da, na številnih modelih olje teče skozi pogon. Prav tako je vredno posvetiti pozornost stanju aktivnih stabilizatorjev. Nasmeh na njih je slab znak. Ker so stroški novihstabilizatorji - približno 800 ameriških dolarjev. Tako visoka cena je posledica dejstva, da imajo ti elementi hidravlični pogon in zapleteno elektroniko.
Glede virov drugih elementov vzmetenja najpogosteje odpovejo stabilizatorski regali (enkrat v 40 tisoč kilometrih). Za 20 tisoč daljših ročic. Enak rok delovanja v krmilnih nogah. Kroglični ležaji in jadralni bloki vzdolžnih vzvodov vzmetenja so približno 90 tisoč kilometrov. Kar zadeva podporne in pestne ležaje, segajo do 150 tisoč kilometrov. Presenetljivo so se pojavili amortizerji. Služijo približno 140 tisoč. No, zavorne ploščice, glede na aktivno vožnjo obrabijo pogosto - vsakih 25 tisoč kilometrov so morali kupiti nov komplet. Diski služijo do 70.000.

Poglejmo povzetek

. Tako smo ugotovili, kaj so značilnosti in značilnosti BMW X6 M. O tem avtu je bilo mnenje o nezanesljivem avtomobilu. Vendar morate priznati, da se večina okvar pojavlja zaradi nepravilnega delovanja ali redkejšega vzdrževanja. Le malo lastnikov se proda za popravilo v kakovostni storitvi z originalnimi rezervnimi deli. In nekateri ljudje sploh upravljajo avto s kupom žuželk in "vencem" svetilk na armaturni plošči. Vse to je treba upoštevati pri nakupu avtomobila na sekundarnem trgu. Če povzamemo avto, je treba poudariti nekaj pozitivnih točk. Da, lastniki imajo:
 • Viden videz.
 • Odlična dinamika pospeševanja.
 • Visokokakovostna montaža salona.
 • Korozijsko odporno telo.
 • Med negativnimi točkami lastniki opozarjajo:
 • Veliki stroški vzdrževanja in popravil.
 • Velika poraba goriva.
 • Težave pri iskanju avtomobilov na sekundarnem trgu (veliko kopij bo zahtevalo resno pozornost).
 • Tako je avtomobil primeren za tiste, ki ne samo da imajo radi hitrost in dinamično vožnjo, ampak so pripravljeni tudi na resne naložbe v primeru okvare tega ali tistega vozlišča v vozilu.

  Sorodne publikacije