Steam api dll: kje vstaviti? Parni api dll

V operacijskem sistemu Windows lahko pogosto naletite na težave, ki jih povzroča pomanjkanje določene knjižnice dll. Vsi se nanašajo na različne elemente sistema, vendar bo ta članek govoril o pari_api. Bomo povedali o sami knjižnici, zakaj se pojavi ta napaka, kako jo odstraniti in kje položiti steam_api.dll. Na koncu branja članka boste z lahkoto odpravili vse napake.

Kaj je steam_api.dll

Igralci po vsem svetu se lahko srečajo z napako, ki jo povzroči pomanjkanje pare_api knjižnice. Že iz naslova lahko razumete, da je povezana z dokaj dobro znano trgovino iger Steam. Toda kaj je razlog za njen videz? To bomo zdaj razumeli.


Najprej je treba opredeliti knjižnico. Steam_api.dll je potreben v strežniku medsebojnih povezav sistema z igrami in programi iz trgovine. V skladu s tem se brez nje ne bo začela nobena igra, če se zmotite, da datoteka v sistemu ni zaznana. Najbolj zanimivo je, da je v njem lahko datoteka, vendar je lahko poškodovana ali podvojena. V drugem primeru sistem preprosto ne pregleda tistega, kar potrebuje, in povzroči napako. Datoteko blokira protivirusni program. Mogoče napačno domneva, da je steam_api virus in ga postavi v karanteno.

Načini za odpravo napake

Prišlo je do težave, potem pa morate poiskati načine, kako jo rešiti. Njihovo bogatstvo je bogato.

Metoda 1: Izhod iz karantene

Torej smo že povedali, da lahko to knjižnico blokira protivirusni program. V tem primeru je dovolj algoritem za popravljanje napakepreprosto: odstranite datoteko s karanteno in jo dodajte na seznam izjem. Po tem poskusite znova igrati igro - mora zaslužiti.


Metoda 2: ponovna namestitev igre

Če se igra iz kakršnega koli razloga še vedno ne zažene ali če je ne najdete v karanteni, potem obstaja še en način, da jo rešite. Seveda to ni tako pomembno, vendar bi v večini primerov pomagalo. Njegovo bistvo je, da znova namestite igro z onemogočenim protivirusnim programom. V tem primeru bo igra namestila knjižnico sama, in ker je antivirus onemogočen, ne bo v karanteni, zato ne bo nobenih napak.

Metoda 3: namestitev knjižnice

Obstaja tudi tretja možnost - namestitev datoteke steam_api.dll sama. Ampak tukaj je treba strogo upoštevati navodila, sicer rezultat ne bo. Ampak najprej morate razumeti, kje postaviti steam_api.dll, ker je od lokacije odvisna od uspeha operacije. Prva stvar je, da prenesete datoteko iz interneta. Ko to storite, morate določiti, kam naj se pari steam_api.dll. Vse je odvisno od vašega sistema. Če je 32-bitni, potem sledite naslednji poti: C: WindowsSystem32 in če je 64-bitna, potem C: WindowsSysWOW64.
Toda kljub temu, da je že ugotovil, kje naj se pari_api.dll, to ne bo dovolj. Še vedno morate registrirati knjižnico. Če želite to narediti, kliknite Win + R in zaženite regsvr32 steam_api.dll. Zdaj zagotovo, vse igre je treba začeti brez težav.

Sorodne publikacije