Awei, brezžične slušalke: pregled najboljših modelov, primerjava in povratne informacije

Veliko avdio datotek daje prednost visokokakovostnim in udobnim slušalkam. Nekateri poskušajo dvigniti brezžične modele vakuumskega tipa. Te slušalke so kompaktne, imajo lep videz, odličen zvok in avtonomijo. V tem članku si poglejmo nekaj modelov proizvajalca AWEI. Izpolnjujejo vsa zgoraj navedena merila. Preberite več - več.

O podjetju in slušalkah AWEI ES 900M

Podjetje AWEI je bilo ustanovljeno leta 1993 v Republiki Koreji. Na svojem ozemlju je skoraj takoj postala priljubljena. Leta 1999 je podjetje odkupilo kitajski predstavnik, kar ji je omogočilo vstop na mednarodni trg. Po določenem obdobju je podjetje padlo v segment srednjih cen, njegov sedež pa je bil prenesen na ozemlje Kitajske. Kateri modeli ji omogočajo, da postane tako uspešna? To so slušalke AWEI ES 900M. Njihova povprečna cena je 8 $. In kakšne so prednosti /slabosti, ki jih imajo, bomo nadalje razmislili.Pakiranje in komplet

Škatla je povsem standardna za vse kitajske družbe, ki izdelujejo kakovosten izdelek na račun dobre embalaže. Na njem je natisnjena svetla ilustracija. Pokrov se zapre in drži z ježkom. Dobra kakovost kartona, pisave in napisi izgledajo odlično. Vendar, objektivno gledano, oblikovanje paketa pušča veliko možnosti za željo. Komplet vsebuje zelo slušalke AWEI, dve sivi šobi, čeprav se slušalke prodajajo s črno. Obstaja sponka in vrečka za transport naprave.

Videz in materiali

Proizvajalec, kolikor je mogoče natančen, mehki ali preveč ostri robovi niso prisotni, dotok pa tudi ni. Opozoriti je treba, da tudi vsa podjetja, ki proizvajajo dražjo tehnologijo, ne morejo ponuditi tako kakovostnega sklopa. Žica je mehka, praktično ni zmedena. Ploski kabel. Vonj iz plastike in tako naprej. Ohišje je izdelano iz kovine.


Na trgu je veliko podobnih slušalk. Njihove zgradbe so precej podobne. Edini preprost minus: obstaja daljši kabelski delilnik, ki je večji od mikrofona.

Zvok

Bas je tesen, močan in prožen. Popolnoma se ujema z drugimi razponi. Za razliko od konkurentov je ta model nekoliko tih. Nekateri potrošniki so opazili pomanjkanje hitrosti. Lahko se posluša majhnih repov. Na splošno, to ne vpliva posebej na zvok, tako da ime minus to nianso ne bo delovalo. Povprečne in zgornje frekvence so potrošnikom manj všeč. Malo so gluhi. Zaradi tega so melodije nenaravne, nematerialne in ravne. Od zvoka ušesa se ne utrudite. Je zmerno pozitiven, brez vidnih vzponov. Pomembno je razumeti, da so lahko te AWEI slušalke dobre zase samo, če so priključene na zmogljiv vir. Če je šibek, bodo basi rahlo razmazani. Po želji se lahko model segreje (največ 5 ur).

AWEI ES-600M

Priljubljena je tudi priljubljenost proračunskih slušalk modela ES-600M. Njihov ocenjeni strošek je 7 $. Kakovost slušalk popolnoma ustreza navedeni ceni. Več o njihprednosti in slabosti - nadalje.

Embalaža in škatla

V zvezi s tem proizvajalcem ni nobenih zahtevkov. Vključuje blazinice za ušesa, primež za transport aparata. Slednji je izdelan iz usnja. Prav tako obstaja navodilo za slušalke AWEI. Paket je izdelan v obliki škatle preglednega tipa. Na površinah so lastnosti. Prav tako ni nobenih pritožb, preden je vse v škatli.

Zvok

Na žalost zvok te naprave pušča veliko želje. Od prvega poslušanja postane jasno, da so nižje frekvence opazno dominantne. Bas zveni dobro. Toda na žalost je nenaraven in nekoliko podoben običajnemu hrupu ali bruhanju. To potrjujejo pregledi. Slušalke AWEI se razlikujejo v zabrisanem zvoku katerekoli melodije. Pogosto je pomanjkanje visokega razpona. Bas se začne mešati s srednjevelikimi toni, zaradi česar melodija ni primerna za poslušanje preko slušalk.

Gradnja

Kabel je izdelan s posebno tehnologijo. Težak je, oblikovan kot rezanci. Namesto različnih slušalk se žica zoži. Vtič je preprost, lahko se z lahkoto zruši kadar koli. V nekaterih delih je zasnova slušalk prekrita s kovino. V ušesih sedi popolnoma, čeprav se rahlo zaletavajo.

Primerjava s konkurenti

Ta model je dodeljen nekoliko, razen vrednosti. Njen tekmec XKDUN CK-700, ki stane 7 $, se prav tako proizvaja na Kitajskem. Ima boljši zvok. Ravnotežje je prikazano v frekvencah, bas je bolj občutljiv in naraven, visokObmočje je opazno. Na splošno se pri predvajanju glasbe v skladbah CK-700 zdi bolj naravno. Drugi konkurent - Philips SHE 3590 - stane 12 $. Na žalost so te slušalke bolje zastopane. Tudi zvok prikazujejo bolj kvalitativno.

Slušalke AWEI A920BL

Te slušalke so odlične, če potrebujete preprosto napravo za poslušanje glasbe. Videz in lastnosti so popolnoma skladne s stroški. Povprečna cena je 10 $, zato ne pričakujte nekaj kakovostnega in resnega.

Lastnosti

Brezžične slušalke AWEI A920BL lahko delujejo z dvema napravama hkrati. Sluąalka omogoča interakcijo s klici: odgovor in klicanje. Če želite, lahko nastavite glasovni klic za kontakt, ki trenutno kliče. Slušalke celo napišejo, koliko energije se porabi. S to napravo lahko posnamete opomnike ali delate z glasovnimi funkcijami. Slušalke so sposobne preklapljati pesmi in od proizvajalca prejeli odličen sistem za preprečevanje hrupa. Kako povezati AWEI slušalke? Dovolj za uporabo razpoložljivega vtiča. Nastavitve v telefonu bodo samodejne.

Embalaža in embalaža

Komplet vključuje slušalke, polnilni kabel, par spojnikov, sponko, radirko in kabelsko vezico. Paket je izdelan v rumeni barvi. Del škatle je pregleden, tako da lahko preverite napravo. Opisuje tudi funkcije in posname fotografijo slušalk.

Oblikovanje

Vodje slušalkimam magnet. Omogoča jim, da se ob neuporabi trdno držijo vratu. Zahvaljujoč njim se slušalke ne zamenjujejo v žepu ali torbi. V ušesih sedijo odlično, z uporabo za dve uri ne pride do nelagodja. Nadzorna plošča na prvi pogled se zdi predolga, vendar se boste sčasoma navadili. Omogoča vam, da delate z glasnostjo, skladbami (obrnite se, začasno ustavite) in aktivirate glasovni pomočnik, pokličete številko iz stikov in seveda omogočite vklop /izklop slušalke. Za podrobnejši opis glejte slušalke AWEI A920BL. Obstaja kupon. Uporablja se samo za dve možnosti: povezovanje s pametnim telefonom in branje klicnega stika. Glas zveni odlično, ne povzroča motnje. Slušalka ima dobro funkcijo: lahko prikaže polnjenje baterije. V skladu z navodili ta možnost deluje samo z iPhoneom, vendar povratne informacije potrošnikov jasno kažejo, da deluje tudi na Androidu.

AWEI A980BL

Te slušalke so odlične za poslušanje glasbenih posnetkov s katerega koli telefona. Zasnova je zanimiva, nevidna. Dimenzije so majhne, ​​zvočne in avtonomne - na odlični ravni. Kakšen vtis imajo potrošniki po nakupu?

Embalaža in embalaža

Slušalke so na voljo v rumeni škatli. Na voljo so tudi naglavni trak, ščepec in posebna oprema za pritrditev žic. Žal USB kabel ni vključen.

Zasnova, sestava in materiali

Kakovost montaže in zasnove izgledata najprej zelo spektakularno. Veliko potrošnikovso presenečeni, saj pri uporabi naprave dolgo časa ta občutek ne izgine. Zvočnik ima debelo kovinsko telo. Nima zložljive strukture. Očitno so šivi notri. Zvočnik pred žigosanjem je postavljen v posebno obliko, ki omogoča doseganje takšnega rezultata. Na voljo je še ena različica slušalk. To je črna slušalka z rdečo žico. Obstaja zlato kopijo. Proizvajalec je pred kratkim izdal zeleni in popolnoma črni model. Ker dizajn nima šivov, se lahko uporablja med dežjem in športom. Dejstvo je, da ji vlaga ne bo škodovala. Na telesu zvočnika lahko vidite poseben videz, ki je podoben grobemu obračanju obdelovanca. Najverjetneje je to imitacija. Brezžične slušalke AWEI so povezane prek kabla. Dolžina je 60 cm, ohišje ima silikonsko izolacijo. Plošča se nahaja v bližini levih slušalk. Narejena je iz plastike. Zahvaljujoč njemu lahko opravljate nekatere funkcije. Povezava kabla in oddaljene konzole je zaupanja vredna, zdi se, da je zasnova gumirana. Slednji ima tri gumbe. Ena je odgovorna za vklop in izklop in lahko tudi ustavi predvajanje. Ostali prilagajajo glasnost in omogočajo preklapljanje med posnetki. Osrednji gumb daljinskega upravljalnika ima dvotočkovni indikator: modra /rdeča. Prva govori o polni napolnjenosti baterije, druga pa je o njenem zaključku. Če indikator utripa hitro, pomeni, da se naprava lahko poveže z drugo brezžično napravo. Tudi v običajnem aktivnem stanjusveti modra barva. Zahvaljujoč mu je slušalke enostavno najti v temni sobi. Mikrofon se nahaja na strani daljinskega upravljalnika. Na hrbtni strani je logotip podjetja. Tukaj se nahaja tudi vrata, ki so potrebna za polnjenje naprave.

Sondiranje

Če primerjate slušalke AWEI z zgoraj navedenimi, se te razlikujejo glede kakovosti zvoka. Nižje frekvence so globoke in naravne. Čim bolj jasne in natančne so. Višine so izrazito zvonile. Treba je opozoriti, da je frekvenčno območje precej široko, zato slušalke obvladajo vse zvrsti. Seveda je veliko odvisno od kakovosti in moči vira, tudi od igralca in izenačevalnika. Potrošniki, ki uporabljajo slušalke na različnih telefonih, trdijo, da so najboljši pri modelih LG. Z kitajskimi pametnimi telefoni je zvok nekoliko šibkejši, vendar ne izgubi ničesar. Na splošno se s poljubnim telefonom te slušalke prikazujejo na najboljši strani. Igra je resnično dostojna. Če jih primerjate z zgoraj opisanimi modeli, kot tudi tistimi, ki se prodajajo po višji ceni, morate opaziti: zvok je raven ali pogosto veliko boljši. Slušalka deluje z brezžičnim modulom, katerega različica je 4.0. Zahvaljujoč njemu, povezava ni prekinjena, ni popačena in vam omogoča, da prejmete visoko kakovostno glasbo tudi na dolge razdalje.

Sorodne publikacije