Razredi v "Skyrim": skrivnosti prehajanja in zahteve

V svetovno znani igri 2011 so razredi Skyrim izraženi v zanimivi obliki. Tu ni klasične izbire specializacije, ampak ker so uporabniki pogosto izgubljeni in napačno napihujejo svoj arhetip. Da bi se izognili takšnim težavam, naj igralec prebere ta material. Tu so najboljše zbirke za ustvarjanje znakov, ki lahko prenesejo vse sovražnike v odprtem svetu.

Predgovor

Da bi bolje razumeli, kako poteka razdelitev na razrede Skyrim, je treba pojasniti sistem črpanja. V številnih projektnih vlogah je igralec na začetku izbral specializacijo za sebe, možnost izbire pa je možna samo iz podružnic v svojem razredu. Tukaj so razvijalci šli na povsem drugačen način. Na začetku so preprosto odstranili možnost izbire smeri. Igralcu je bil podan pregled velikega števila vej z veščinami in lahko izberete vse, kar si želi le duša. V idealnem primeru ima celo težak oklepni čarovnik dostop do njega, a kako stroga je ta zbirka učinkovita. Zato morajo uporabniki paziti na priljubljeno in učinkovito kompilacijo sposobnosti.


Enoročni bojevnik

Med razredi "Skyrime" je bilo nujno najti prostor za tipičnega bojevnika, ki je poškodoval bitko. Tekma za igralca v tem primeru je bolje izbrati iz Imperial, Redgard ali Nord v ekstremnem primeru. Blok vejice je eden glavnih, saj bo v levi roki znak ščit. Pri tem je pomembno, da se usposobimo za preprečevanje čarobne škode,Izpuščen lupine lokostrelcev in "Wall", ki bo koristna v bližnji okolici. Enako velja za težke oklepe. V tej smeri se mora igralec osredotočiti na tiste spretnosti, ki bodo pomagale vzdrževati neposredno dohodno škodo z najmanj škode za zdravje. Enoročno orožje - veja za škodo, vse veščine za kritične udarce in močne napade morajo biti v arzenalu. Druga možnost je izbira lahke oklepa in prikrivanja, ki bo pomagala preprečiti bitke na številnih lokacijah. Takšna zbirka bo občutljiva na šefove. Igralec bo moral pristopiti k sovražniku in ne bo močne zaščite. V obeh primerih je treba izbrati kovaško delo, ki je odvisno od izbire razreda oklepov v Skyrimu.


Vojak drugega tipa

Ni vsakdo všeč standardnemu arhetipu bojevnika-ščitnika. Mnogi ljudje v razredu "Skyrime" raje izberejo mogočno dvomirno mečevalko, ki se s svojo močjo popolnoma upočasni. Za njega je primeren le težek tip oklepa, veja mora biti popolnoma izčrpana, z izjemo veščin iz jekla. Ta sposobnost je prešibka, da bi jo porabili za očala. V kovaškem primeru morate izbrati spretnost, ki se imenuje Skrivnostni kovač, in pot do razvoja težkega oklepa. Dve leti staro orožje Gilka, še posebej desno, je treba pripeljati do največjega pomena in ne pozabiti na izboljšanje pušk za umore. Končni udar bo izbor sposobnosti za regeneracijo zdravja in hitro zdravljenje v boju. To je odgovornost specializacije za obnovitev. Ta razred je lahkoReči, da v pozni fazi igre postane popoln. Ogromna količina oklepa, velika mobilnost, zdravljenje in velika škoda. To je neprebojna cisterna, ki s svojimi udarci uničuje sovražnike. Cons je dolgo črpanje in ranljivost v začetni fazi.

Tiho odstranjevanje

Za Hajite in gozdne viline izbira razreda "Skyrim" ne bo delovala. Od njih bodo prisotni dobri morilci, ki iz sence nevidno odstranijo sovražnike. Tak lik preprosto mora izboljšati Stolen. Vse veščine te veje, odgovorne za možnost nevidnega pristopa do sovražnika, je treba vzeti zase in povečati škodo na hrbtu. Čarovniške spremembe so potrebne tudi za Assassin, da se prikrijejo od svojih sovražnikov. V tej panogi je izjema le dvojno vlivanje, ki v tem sklopu ni potrebno. Alchemy igra tudi svojo vlogo pri ustvarjanju idealnega morilca. Z njegovo pomočjo se lahko naučite ustvarjati močne strupe, ki bodo povzročili dodatno škodo. V veji enoročnega meča je potrebno prevzeti veščine, ki so odgovorne za najbolj neposredno škodo. Morilec ne more vstopiti v odprte spopade. Nazadnje je treba omeniti čarovnijo iluzije, ki bo prihranila stroške mane, prav tako je pomembno, da imamo tihe kasti sposobnosti. Morilec se lahko bori celo z množico nasprotnikov zaradi uporabe hrastove kože in udari s hrbta, čeprav ne dolgo.

Simbolični razred

Najboljša ocena za Skyrim za mnoge uporabnike je bojna kočija, ki združuje fizične in čarobne smerne sposobnosti. LahkoZdi se nenavadno, ampak v resnici strategija deluje v igri. Začetniki se morda zdijo preveč zapleteni, saj bodo morali stalno spremljati odpoklic potrebnih veščin, pa tudi nenehno spreminjati opremo. Glavna zmožnost zbirke je Associated Gun, ki škoduje bolj standardnim modelom.
Za ohranjanje aktivne usposobljenosti v aktivnem stanju je treba sprejeti izboljšave iz veje Magic in kanala Soul. Takšen nabor sposobnosti vam bo omogočil, da si nenehno škodujete. Sposobnost sporočanja Nudity + Thief Tuš bo povzročil škodo na območju, kot tudi energijske stroške za orožje. Orožje bo uporabljeno v boju proti blizu. Istočasno pa vam bo specializacija Čarovništva omogočila, da se sami imenujete za pomočnike - pomočnike iz drugega sveta, ki vas bodo odvrnili od pozornosti. Igra Battle Mage je podobna šahovnici, vendar je treba hitro sprejeti le odločitev.

Delo pod krinko

V igri "Skyrim" lahko po lastni presoji izberete razrede znakov. Na primer, ljubitelji oddaljenega boja na varni razdalji lahko postanejo Lopovi. Bistvo te specializacije je, da igralec popolnoma črpa vejo uporabe lokov, kakor tudi prikrito in uporabno izboljšavo v smeri Light Armor. Tukaj morate skrbno izbrati, ker bodo nekatere spretnosti neuporabne. Čarobnost iluzije in grad zla prinašata tudi koristi tej specializaciji.

Ločeno je treba upoštevati tudi vejo tatov. V tej smeri mora igralec skriti streljanje iz sence. Celotna zbirka je nenehno osredotočenadržite razdaljo med bojem s sovražnikom. Blizu tatu postane lahka tarča, toda približati se bo motil čarobnost iluzije. Če je kdo uspel to narediti, potem je potrebno roko nositi in smrtonosno udariti v hrbet. Za ta primer je najprimernejše orodje Meeruns Dagon Shaver.

True Wizard

Haydis v razredih Skyrime ne bi smel obiti posebnosti, kot je čisti Mage. Ta lik se osredotoča na vse veje čarovništva, ki pomagajo braniti se v bitki in škodi. Posebej velja omeniti: Uničenje, iluzija, čarovništvo in čarovništvo. Poleg tega je Alkemija potrebna za ustvarjanje različnih vrst. Tu ni edini pravilen koncept. Igralec mora izbrati dve glavni veji, kjer lahko pravilno združi veščine. Eden bo tudi pomožni dodatek k splošni skupščini. Najenostavnejši način za izvedbo Breaking Recovery Damage. Igralec bo lahko zdravljenje uporabljal redno, obnovil mano in hkrati vrgel sovražnika v bojne uroke. Strela, Fire Ball in druge spontane veščine povzročajo precejšnjo škodo. Dobra alternativa je kompilacija čarovništva s spremembami, ki ima tudi različno zaščito z dostojno izgubo.

Dodatne informacije

Za lažjo izbiro specializacije morate nastaviti mod za razrede "Skyrim". Značilno je, da spremembe dodajo pomožno okno, ki naslikal vse zbirke in spretnosti za njihovo oblikovanje. Igralcu je precej enostavno, da preuči vse informacije v teoriji in nato tudi njihposkusite v praksi. Z izbiro razreda, je vse v resnici ni tako težko. Glavna stvar je, da izberete točno to, kar igralec ima v mislih. Po nekaj treh urah se bo preučilo drevo sposobnosti in veliko število sposobnosti ne bo tako strašljivo.

Sorodne publikacije