Podrobnosti o tem, kako omogočiti »Flash Player« v »Yandex. Browser«.

V dobi sodobne računalniške tehnologije si je težko predstavljati njegovo prisotnost na internetu brez grafičnih medijskih datotek, in sicer animacij in videov. Brez njih bi bil internet vedno zamrznjena podoba in ne bi pridobil priljubljenosti, ki jo ima zdaj, kar celo gleda televizijo. Naslednji članek bo razpravljal o tem, kako omogočiti "Flash Player" v "Yandex". Brskalnik »lahko vedno gleda video brez plesanja s tamburino. Članek je priporočljiv za začetnike za uporabnike operacijskega sistema Windows.


Zakaj "Flash Player"?

Flash Player je poseben vtičnik za igranje različnih iger in videoposnetkov, ki temeljijo na brskalniku. Ta razširitev se pogosto uporablja v operacijskem sistemu Windows in zlasti v brskalnikih. Kako lepa je tak čep? Njegova kompaktna, vsestranska in majhna sistemska zahteva za lasten zagon - to je skrivnost uspeha Adobe Flash Playerja. Mimogrede, taka tehnologija se ne uporablja povsod. Na primer, računalniki Mac imajo težave pri predvajanju videoposnetkov v YouTubu, ker se tam izvajajo samo, če je na voljo najnovejša različica programa Flash Player. Vendar pa obstajajo tudi slabosti takega vtičnika za brskalnik - ni vedno dobavljen v "škatli", to je skupaj z nameščenim brskalnikom. Zato morate iti na isto ime, nato prenesti novo različico in šele nato boste lahko dostopali do iger in videoposnetkov brskalnika. Mimogrede, najnovejša različica HTML-ja je precej močnadohitel "Flash Player". Iz tistega, kar so rekli ustvarjalci, da bodo v prihodnosti prenehali izdajati svoj izdelek, ko pa - ni znano. V naslednjem delu članka bomo podrobno razpravljali o tem, kako omogočiti in posodobiti Flash Player.


Kako omogočiti "Flash Player" v "Yandex". Brskalnik "

To vprašanje zastavlja veliko uporabnikov tega brskalnika. In vse zaradi dejstva, da neposredno iz "polja" ne pride k vam. Vse to je zaradi hitrosti namestitve in zahtevanega prostora na trdem disku. Zato imajo vsi veliki brskalniki v vozilu spletno trgovino, v kateri se lahko te aplikacije prenesejo. Danes pa gre za Flash Player. Navodila, kako omogočiti "Flash Player" v "Yandex". Brskalnik ":
 • Zaženite brskalnik in počakajte na njegov polni zagon v pomnilniku RAM. Traja približno 5 sekund.
 • Zdaj levo kliknite na ikono s tremi vodoravnimi palicami v zgornjem desnem kotu.
 • Odpre se meni z možnostmi brskalnika, med drugim morate najti "razširitve" - ​​mesto, kjer so prikazani vsi aktualni plugini.
 • Odprla se bo posebna stran, v kateri bodo različni vtičniki, med njimi najdejo Flash Player, poleg njega pa je onemogočen gumb »Vključi«, če je to za vas.
 • Če nimate takega vtičnika, vam priporočamo, da si ogledate naslednji odstavek članka, kjer bomo posodobili in namestili tak vtičnik.

  Kako omogočiti "Flash Player" posodobitev za "Yandex". Brskalnik "

  Podobna vprašanja pogosto postavljajo uporabniki, ki bodo kmalu nameščeni čistosliko operacijskega sistema ali iz neznanega razloga Flash Player sam ne želi posodobiti, čeprav ima v njem tako funkcijo. Navodila za nadgradnjo in namestitev "Flash Player" za "Yandex". Brskalnik ":
 • Odprite brskalnik in vnesite iskalni niz Adobe Flash Player.
 • Prva stran bo potrebna. Nato boste pozvani, da prenesete namestitveno datoteko. Naredi to. Vendar pa počistite kljukico, ki jo želite prenesti, poleg tega pa obstaja še ena aplikacija. So različni.
 • Ko je datoteka v celoti prenesena, jo odprite z dvojnim klikom, nato preberite sporazum in ga namestite.
 • Zaprite brskalnik in počakajte na namestitev. Čestitamo, zdaj ste uporabnik najnovejše različice "Flash Player".
 • Na koncu

  Upamo, da boste po branju našega članka razumeli, kako vključiti "Flash Player" v "Yandex". Brskalnik ". Zgornja navodila se v celoti uporabljajo za druge brskalnike v operacijskem sistemu Windows.

  Sorodne publikacije