"Stalker: Lost Alpha": prehod, kode, gesla. Skrivnosti igre Stalker: Lost Alpha

"Stalker" je kultni strelec tretje osebe, ki je imel radi ljubitelje post-apokalipse, igre, kot so "Fooluta" in samo dobri igralci. Projekt pripoveduje o življenju in življenjskem okolju lovcev artefaktov na področju odtujitve v okviru jedrske elektrarne Pripyat in Černobil. Zalezovalci so razdeljeni v skupine, od katerih vsaka zasleduje svoje cilje. Obstajajo tudi gangsterji, ki se skrivajo pred pravosodjem, vojsko, pošiljajo, da vzdržujejo red, in tudi plačanci, katerih izvor povzroča več vprašanj kot odgovorov. Skupina navdušencev iz Dez0Wave Team se je odločila, da bo ponovno ustvarila vzdušje "zalezovalca sanj", ki so ga obljubili razvijalci GSC v obliki posnetkov svojih predvidenih lokacij. Toda, kot se je izkazalo, je bilo zaradi tega vse preoblikovano, obdelano in obrezano. Tako je izšel "S. T. A. L. K. E. R: Senor Černobila". Dez0Wave že vrsto let zbira informacije o drobtinah, da bi ponovil prvotno zamisel, in izvedel obsežen dodatek - "Stalker: Lost Alpha". Prehod ni bistveno drugačen od izvirnika. Več v članku.

Zgodovina nastanka

Ko je bila razvita "S. T. A. L. K. E. R: Senka Chornobila", posnetki prihodnje izdaje so bili enkrat vgrajeni v mrežo. Igralci so bili zelo zadovoljni z grafiko, idejami, vzdušjem. Po tekmi je bilo vse v redu, vendar ne kot slike. Grafika je bila zmanjšana, številne lokacije so bile odstranjene, število prednastavljenih mutantov je bilo izrezanih in vedenje NPC poenostavljeno. Prostovoljci iz Dez0Wave so se odločili vrniti vse, kar si je zamisliluhajanja Drugo ime je bilo izbrano Nazaj h koreninam («Nazaj h koreninam"), kasneje pa se spremeni v S. T. A. L. K. E. R: Lost Alpha.

Kaj se je spremenilo

Glavne spremembe so seveda grafiko. To je bila popolnoma prenovljena in premisliti. Nova različica vegetacije skrbno obdelani, obnašajo pametnejši NPC - znaki ne samo stati pri miru, in občasno se forays po soseski v iskanju podkupnine ali artefaktov.
Dodanih je bilo približno 27 popolnoma novih lokacij. Nekateri razvila iz nič, predvsem pa imajo enake navdušence razpravljali dan in noč na različnih forumih, da zbirajo podatke malo po malo, potem pa na delo.

Osnova nove parcele določijo vse isto zgodbo z oznako "Shadow of Černobilu". On mora obnoviti izgubljeno spomin in odpraviti zalezovalca Arrow. Vsi enaki, ampak vse, kar se reciklira Dez0Wave, da je želja, da bi ponovno prelaz igro. Dodala je nekaj stranskih quests, da bi projekt bolj raznolika. Emisije so bile dodane v kateri pošasti izgubijo um in začeti obnašati nepredvidljivo. Tam je zatočišče, kjer se lahko skrije pred emisij NPC. skrbno mora obnašati, saj lahko en dom člani sprtih strani.

mutanti

V STALKER: Lost Alpha vrnil izrezljane razvijalci pošasti, himere, byurerы zelenega škrata in nerazumljivo "Misha Gamma" z dobrosrčen gobca, kar nekateri igralci opredelili kot nekakšno byurer drugi - cut psevdocheloveka (fotografija spodaj )
Tudi v gozdu na poti doMetalurški tovarni je mogoče najti zelo čudno in agresivno bitje. Navzven zelo podoben burerju, vendar goli. Morda je to zeleni škrat.

Označeno v "Stalker: Lost Alpha"

Prehod kot proces je prav tako doživel nekaj sprememb. Na primer, protagonist ima povsem človeške potrebe - čuti lakoto, žejo in utrujenost. Tako, da je treba hraniti, piti in spiti. Kršitev režima ogroža izgubo vzdržljivosti, kar je zelo zapleteno z igro "Stalker: Lost Alpha". Prehajanje se bo spremenilo v moko, tarča pa bo padla iz utrujenosti na vsakem koraku, kratke steze za izogibanje nabojem pa se bodo končale z dolgimi požirki. Še posebej, če se nahrbtnik ustavi.
Slaba stran je, da je popis ostal enak kot v Černobilski senci. Bolj logično je bilo sposoditi takšen "klic Pripyata". Spremenjena mehanika delovanja svetilko - je zdaj visi na pasu, in za delo je potrebno baterije baterije. V nasprotnem primeru lahko heroj ostane v psevdo-temnem nosu do nosu s katerimkoli krmilnikom. Druga novost je sposobnost komuniciranja z zalezovalci z uporabo PDA.

Buy Transport

Igra "Stalker: Lost Alpha" je postala bolj raznolika: obstajajo vozila, ki so zelo upravičena - obstaja veliko lokacij in so velike. Obstaja tudi civilna in vojaška oprema. Obstaja verjetnost, da boste našli med potovanji po območju, ali pa lahko kupite pri trgovcih.

Na primer, pri Bartenderju v "100 X-žarkih" lahko igralec izbere en avto po svoji izbiri. Cena je zelo majhna:
 • navadna domača "šest" -120000;
 • Vozilo "Niva" z vojaškim standardom - že 150.000;
 • enak avtomobil, vendar so stroški zdravljenja enaki;
 • UAZ bo stala tudi približno 150.000;
 • traktor T40 - podoben strošek;
 • Običajna "Niva" je že 200.000;
 • "moskva", kot običajno, in kabriolet bo stala isto ceno;
 • je podoben šestkvilnemu;
 • ter prisotnost RAF 33111 za 200000;
 • KAMAZ je že dražji - 300000;
 • Najdražja - BTR-70 - 500000.
 • Iskanje avtomobila

  Če ne želite porabiti takega denarja, lahko iščete sami sebe. Glavna stvar - ne bodite leni in skrbno raziskati lokacijo. Na primer, na izhodu iz Temne Loch blizu zapuščene stavbe je opuščen vzorec vojaških vozil - UAZ. V bližini ceste na istem mestu je "Moskovčan". Če se lepo vzpenja zapuščena vas, bo igralec našel traktor, in blizu gangsterske baze na vhodu je "Niva". Potrebno je samo ukrasti tiho, ne da bi morali dobiti avtomatsko vrsto izklopa.
  Ob prehodu na vržena skladišča obstaja tudi "Niva" bele barve.

  Spremembe

  Iskreno, nameščanje moda na Stalker: Lost Alpha je malo neumno. V bistvu dodatek vključuje veliko količino posodobitev. Razvijalci so bili dodani in nove vrste orožja, oklep. Igra je celo vrnila GSC, združeno v skupino "Sin". Na splošno je priporočljivo, da se modifikacije v že spremenjeni igri uporabljajo samo tistim, ki so bistvenega pomena, da imajo strogo določen mod, ki je na voljo, daje nekaj zelo nujnega. Na primer, roza enorog.

  Sarcoff

  Ločeno je, da se ta misija dodeli pod kupolo jedrske elektrarne v Černobilu. V tem delu je majhna razlika od izvirnika igre "Stalker: Lost Alpha". Sarkofag je enak: poiskati morate računalnik, ga hraniti, poiskati baterijo, vrniti se v prostor, kjer je računalnik, ga zagnati in prenesti kode. Vse to spremljajo čudne vizije, prisotnost krvavega sesanja, pritlikavci in glas Monolita. V prvotni različici je bil poln Monolith, in za vsak del koridorja je moral boriti. Precej nelogično potezo razvijalcev "Lost" za odstranitev fanatikov. Morda za to lahko daš maščobe minus izpust.

  Kritika

  Za zaključek je nekaj kritik projekta. Začeti morate z ukazom ukazne mize. Klepeti za "Stalker: Lost Alpha" niso samo predvideni, temveč že integrirani v igro. Tipka s kazalcem zažene vhodno vrstico, samo morate postaviti g_god 1, ko je tarča neranjljiva tako za sovražnikove posnetke kot za polja sevanja in anomalije, ima neskončno zalogo kartuš in lahko nosi svojo težo v nahrbtniku. To pomeni, da ena ekipa spremeni igro v "nominacijo". Kode za "Stalker: Lost Alpha" iz vrat, sefov in računalnikov še vedno lahko najdete sami. Toda zaradi dejstva, da je bilo v igro dodanih veliko elementov, ki ustvarjajo učinek nereda v procesu igre, nihče ne postane zavarovan pred napakami, razbitinami in izgubo teh informacij. Zato morajo nekatera gesla prevzeti ali poiskati celotno omrežje. VIgra "Stalker: Lost Alpha" prehaja skoraj vse stranske misije na dolgočasno, monotono tek na ogromnih polpraznih lokacijah, da bi izstopili iz točke A in dosegli točko B. Čeprav je zapisano, da so zgodovino Michena dopolnili številni zanimivi elementi, vendar je to zelo vprašljivo vsebino in povzroči več vprašanj kot odgovorov. Takšne inovacije samo pokvari zaplet klasične igre. Mutanti, ki so bili prej izrezani, nimajo nobenih sposobnosti, njihova umetna inteligenca ni popolnoma optimizirana za dogajanje okoli dogodka. Predstavljajo se preprosto kot kosi topovskega mesa, zato prisotnost v igri popolnoma nima nobene vrednosti in je brez sleherne semantične obremenitve.
  Gospodarstvo znotraj igre je popolnoma neuravnoteženo. Vsak pseudosobak lahko spusti veliko denarja, tako da lahko igralec kupi vse blago od vseh trgovcev in nemudoma začne napad na jedrsko elektrarno v Čornobilu, še posebej brez napora. Glede na zgoraj navedene negativne vidike projekta so številne igralne skupnosti precej skeptične glede STALKER: Lost Alpha, ki opisujejo projekt kot neskladje med barvito prevleko in slabo kakovostno notranjo komponento. V času, porabljenem za razvoj (2007-2014), bi lahko skrbno premislili o vseh podrobnostih igre. Zato je več skeptikov, ki je razsodbo, ki se ne more pritožiti: "Ne morete - ne vzemite!"

  Sorodne publikacije