Kako vklopim govorjenje o »Androidu«?

Verjetno je vsak zmagovalec pametnega telefona na platformi Android vsaj enkrat pomislil, kako posneti pogovor s sogovornikom na koncu žice. Nekoga zanima samo dejstvo takega podjetja za zabavo in nekdo potrebuje delo. Slednji so lahko novinarji, ki potrebujejo takšne zapise za natančno registracijo člankov ali zasebnih detektivov, katerih dolžnosti vključujejo poznavanje vsega in vsega. Kot taki scenariji uporabe tega funkcionalnega veliko in jih barve vse nima smisla, saj nas zanima zelo sposobnost za snemanje telefonskih klicev na "Android".

Načeloma lahko sodobni pripomočki, tudi proračunski nivo, brez težav rešijo ta problem z vgrajenim programskim polnjenjem. Ta funkcionalnost je na voljo v vseh pametnih telefonih teorije, kar pomeni, da lahko redno snemate pogovore z Androidom, vendar ne vsak proizvajalec aktivira to funkcijo v založniški programski opremi.

Politika proizvajalca pametnih telefonov

Nekateri pripomočki na tej platformi imajo dostop do API-ja (interna koda naprave) za običajne aplikacije in aplikacije tretjih oseb. To je, v našem primeru, ta možnost bo najboljši način za snemanje pogovorov na "Android": ni potrebe po namestitvi, vendar je dovolj, da uporabite vgrajeno programsko opremo in, v nekaj klikih in brez kakršnih koli prilagoditev. Toda pri dobri polovici naprav takšna funkcija ni uporabljena ali popolnoma blokirana. Dejstvo je, da je v večini držav, kjer se uvažajo pametni telefoni, zelo stroga politikazaupnosti in zasebnosti na splošno. Včasih lahko prisotnost programov, vgrajenih v firmware za snemanje telefonskih klicev na Android, povzroči kazenski pregon, zato je proizvajalcem lažje najprej zavrniti takšno funkcionalnost, kot da se ukvarjajo s stalnimi tožbami potrošnikov in distributerjev.

Značilnosti firmware-a

Poleg tega razvijalci pametnih telefonov delujejo na različne načine, da bi prikrili to funkcionalnost: ali odstranili gonilnik, ki je zanj odgovoren, ali skrili vnose v sistemske knjižnice. Te prepovedi je seveda mogoče zaobiti z nastavitvijo skrbniških privilegijev (korensko-desno), vendar z obračanjem volumetrične kode pri iskanju prave črte - stvar ni najbolj plemenita. Vnaprej je lažje dobiti pametni telefon iz "spravljive" blagovne znamke.

V zvezi s specifičnimi proizvajalci, ki jih glede na povratne informacije uporabnikov in informacije iz uradnih forumov, telefoni iz ZTE, Meizu, Lenovo in Xiaomi imajo vgrajene programe za snemanje telefonskih klicev na Androidu. Naprave Samsung in Huawei niso imele takšnih programov, vendar založniška programska oprema ni preprečila namestitve programske opreme drugih proizvajalcev za podobne namene. Sony, LG, Vivo in nekateri Asus modeli so odkrito zavrnili nameščanje aplikacij za pogovore Android. Slednje postajajo bolj skladne pri pridobivanju root-pravic, vendar ne želi vsak uporabnik priti v stik z njim. Tu govorimo o kršitvi garancijskih obveznosti in stabilnosti pripomočka. Zato je tveganje, zlasti zanovi telefoni, dovolj veliki.

Pogovorni programi za Android

Kadrovski skladi, če so predvideni v stroju in proizvajalec je odprl dostop do njih, se ne razlikujejo v velikem številu funkcionalnosti, kot tudi po udobnosti, vsaj v večini. Ni sortiranja, označevanja, pretvorbe v zahtevano obliko in še več.
Programska oprema drugih proizvajalcev za snemanje pogovorov, ki temeljijo na Androidu, ima običajno več možnosti za razmestitev, poln in ergonomski vmesnik. Torej, tisti, ki so zainteresirani za takšno smer, je bolje, da bodite pozorni na tretje osebe javne gospodarske službe, ki bodo obravnavani v nadaljevanju. Kot ocena so bili upoštevani povratne informacije uporabnikov in priljubljenost izdelkov. Prav tako je treba omeniti, da programi takšnega načrta ne morejo zagotoviti njihovega stabilnega dela na svojih napravah iz zgoraj navedenih razlogov.

Samodejno snemanje klicev

Podobni programi za snemanje pogovorov na "Android" v temi "Google Play" in natanko s tem imenom. Zato, preden nalaganje programske opreme, se prepričajte, da bodite pozorni na razvijalca programa, bi bilo to podjetje Appliqato.
Sodeč po ocenah in številu prenosov, aplikacija uživa priljubljenost med uporabniki. Kar se tiče terenskih poskusov, se je z njimi uporabil popolnoma. Edina žlica katrana, na katero se večina uporabnikov pritožuje, je oglas. Problem je mogoče rešiti s pridobitvijo plačane licence, ali pa za ljubitelje piratstva, zlomljeno različico.

Razlikovalne lastnosti programske opreme

Na splošno je funkcionalnost deljene programske opremene boste klicali okrnjene ali manjvrednosti. Vse deluje dobro in resno: samodejno snemanje pogovora na Androidu, shranjevanje podatkov v oblake DropBoxa in Google Drive, kompetentno razvrščanje datotek v realnem času, pa tudi širok spekter nastavitev "za sebe". Plačana različica rahlo razširi funkcionalnost, a kar malo. Obstaja možnost uporabe diktafona in odpre se menijska vrstica, kjer lahko nastavite shranjevanje pogovorov z izbranimi stiki.

CallU

Ta koristnost nikakor ni slabša od kakovosti dela prejšnjega respondenta. Program lahko snema tudi pogovore v samodejnem zaporedju in jih shrani v »oblake« DropBoxa ali »Google Drive«. Poleg tega program zagotavlja zaščito uporabniških podatkov, vključno s podobnimi zapisi klicev z uporabo kode PIN.
Vredno je omeniti kompetentno izveden uporabniški vmesnik pripomočka, kjer je vsaka točka jasno podpisana in ima ikono za pomoč, s klikom na katero se prikaže okno s pomočjo s podrobno razlago izbrane funkcije. Za začetnike je to še posebej uporabno in izkušeni uporabniki se pogosto zatekajo k čarovniku-pomočniku za bolj subtilne nastavitve "zase". Kot "žlica katrana" tukaj ni zelo priročna obdelava datotek po snemanju pogovorov. Da bi videli nekaj podrobnosti, morate teči trikrat in šele nato bodo na zaslonu prikazane vse informacije o datoteki.

ACR

Precej lepo aplikacijo za "prave" pametne telefone, kjer se v nekaterih primerih zateka k nastavitvi korenskih pravic.Ampak, sodeč po številnih in tolažilnih mnenj o izdelku, je vredno.
Program je odlikoval preprost in hkrati prijeten vmesnik, kjer je vse na svojem mestu. Tukaj ne bo treba hoditi. Razvijalec je sledil analogiji z običajnim telefonskim imenikom za Android, tako da je celotna funkcionalnost prepoznavna in enostavna za učenje. Prav tako je treba omeniti kompetentno razvrščanje datotek na koncu zapisa: vse je razčlenjeno v izbrane mape, z ustreznimi opombami in na voljo v dveh klikih. V zvezi s shranjevanjem podatkov v storitvah v oblaku, potem brezplačna različica ni sposobna za to, bo morala kupiti plačano licenco. Slednje, mimogrede, dodaja možnost za snemanje klicev iz sredine pogovora in samodejno čiščenje pomnilnika.

Zvondik

Zvondik je zelo priljubljen dodatek domačih razvijalcev. Ocene o pripomočku so večinoma odobrene in nekatere kritične pomanjkljivosti uporabniki v njej niso našli. Edina stvar je, da pojasnimo, da je program, tako kot v primeru ACR, zelo izbirčen tako za proizvajalce pametnih telefonov kot tudi za firmware. Zato lahko dobra polovica pripomočkov zahteva korenske pravice.
Brezplačna različica izdelka ima vse potrebne funkcionalnosti, vključno s shranjevanjem podatkov v DropBoxu v "oblaku". Možno je tudi izbrati obliko datoteke, ki bo po snemanju zapustila izhod in pretvorila eno vrsto v drugo neposredno v aplikacijo. Poleg tega so uporabniki večkrat zapeli ditirme za razvijalca za množico, tudi majhne, ​​vendar zelo uporabne čipove, kot so vibracije na začetku snemanja, različne teme vmesnika inkar je najpomembneje, sposobnost natančnega prilagajanja funkcionalnosti vašim potrebam. Na splošno, po uporabi te aplikacije, se zdi, da je gostitelj programske opreme z dušo prišel do njegovega dela. Zato je res lepo in enostavno delati.

Sorodne publikacije