Hero igre "Doto 2" Ursa: opis igre

V igri "Dot 2" je Ursa bojevnik z neverjetnimi napadi v zgodnji fazi igre. Ta morilec v pametnih rokah postane udarec za vse sovražne borce, ki bodo umrli zaradi njegovih udarcev v nekaj sekundah. Uporabniki, ki izberejo tega prvaka, morajo poznati njegove prednosti, slabosti, vse informacije o sposobnostih in taktikah igre. Šele takrat lahko računate na dobro izvedene tekme.

Zgodovina

V slavnem jeziku "Dot 2" je Ursa skrajšano ime junaka. Njegovo polno ime izgovarja Ulfsar in je najmočnejši bojevnik med vojaki svojega plemena. Moški so vedno varovali svoje žene pred napadi tujcev med spanjem in rastočimi potomci. Februarski borec utrujen od nenehnega vzdrževanja obrambe in je zapustil svojo deželo, da bi izkoreninil grozečo zlo svojega ljudstva. Je ponosen in načelen medved, ki vedno stoji sam. Od sovražnikov se hitro poravna in prijatelji so pripravljeni, da pridejo v reševanje v vsakem trenutku.

Opis spretnosti

Hyde Ursu v "Doto 2" ponuja podrobno analizo vseh sposobnosti. Pasivna spretnost je precej preprosta in preprosto poveča vse parametre števila, ki je odvisno od črpanja veščin. Vsak junak mora to znanje najprej napolniti na seznam. Prva aktivna spretnost (Q) "Earthshark" upočasnjuje vse sovražnike v majhnih polmerih štiri sekunde. Razmnoževanje zadnje, saj je najmanj koristno iz celotnega arzenala. Druga spretnost (W) je "End Force", ki močno poveča hitrost napada. Tretja spretnost (E) - "Furry claws" - dovoljujeVsakemu novemu stavku sovražniku povzročite bonusno škodo. Končna Risk skill (Risk skill) (Rizična spretnost) zmanjša vse dohodne poškodbe Urse za 80% v štirih sekundah. Drugo in tretje znanje je treba izčrpati iz najvišjih dobičkov v zgodnjih fazah bitke. Ulta se odvija na razpoložljivih ravneh. Prva spretnost je najmanj uporabna, saj je skoraj vedno zanemarjena do največjega znaka drugih veščin.

Za heroja

Hyde na Ursu v "Doto 2" se mora začeti s pregledom njegovih prednosti. Mednje spadajo predvsem neverjetne škode, tudi z minimalno količino zbranih predmetov. Njegov glavni parameter je spretnost, vendar povečanje moči za raven ne more vplivati. Poleg tega ima močan oklep, ki ne dovoljuje sovražnikom, da ga ubijejo sredi igre. Ursa je ena izmed redkih junakov, ki se na začetku tekme odlično znajde v gozdu. Ne bi smel ubiti Roshana in pobrati svojega koža šele po nekaj minutah po začetku bitke. Če se boj začne s količinsko sovražniško premočjo, potem zaradi ultimatov v Dot 2 Ursa živi dolgo in boli s pasivno spretnostjo. To spretnost zagotavlja ogromne stopnje napada. Za vse to, drugi spretnosti Overpower vam omogoča, da razvijejo veliko hitrost stavke. Zaradi tega se lahko osredotočite na nakup napadalnih artefaktov in ne pozabite na to možnost.

Slabosti značaja

Kljub temu, da se v igri "Dot 2" Ursa šteje za gozdarja, medved pogosto hitro izgubi hitroststoriti umor On nima skokov in lahko se hitro prebije na kateri koli liniji in se tam bori. Večina znakov v igri lahko pobegne od njega. Poleg tega, ko junak pride do sovražnika, mora narediti vso svojo škodo v sekundi, saj nima nobenega nadzora. Njegov napad se lahko prekine in začne teči. V večini primerov se izvleček odvija iz Ursija in prvak ostaja prazen. V bitki 5 na 5 močno vpliva na pomanjkanje sposobnosti za izgubo območja. Lahko premaguje samo en cilj in igralec bo moral pokazati vse spretnosti za pravilno izvedbo vsakega boja. Če je medved pod nadzorom, se lahko z lahkoto obrne kot sovražnik, kot je Viper, ne da bi se mu celo približal. Njegova neverjetna škoda je njegova glavna prednost in slabost, po vsem, poleg njega, v boju ne more pomagati ekipi.

Prva različica črpalke junaka

Ta možnost z izbiro predmetov je primerna za tiste, ki ne vedo, kako igrati Ursoy, in šele začenja z usposabljanjem. Uporabnik bo dobil vampirizem, ki bo skupaj z ulto in začetno izgubo pomagal dolgo preživeti v boju, nekateri artefakti pa bodo povečali mobilnost, ki je v medvedu tako pomanjkljiva. Začnite tekmo z "Stone Shield" in predmeti za obnovo zdravja. Na liniji, tako kot v gozdu, bo Ursa dobila vadnico in sesala zdravje. Treba ga je obnoviti ali pa se bodo začele velike težave. Če greš v džunglo, potem spremeni ščit na sekiro, da uničiš sovražne vojne. Pred sredo igre bi morala Ursa imeti čevljepovečati hitrost potovanja, niz črnih kraljev in sporazum s Vladimirom. Ti izdelki bodo zagotovili dodatno izgubo, mobilnost in povečano preživetje. Do konca tekme mora biti "Boots za potovanje", "Sipter Aganama" za povečanje oklep in izboljšanje utty in "Meč brezna" za povečanje regeneracije in nastanek možnosti za imobilizacijo cilja.

Druga različica zbirke

Zgodovina Ursi v Doto 2 potrjuje, da jo je treba zbrati tako, da se čim prej uresniči možnost velike škode. Februarski medved ima to priložnost in igralci v določenih primerih morajo prevzeti pobudo na začetku tekme. To bo pomagalo narediti takšne predmete, kot so "Phase Boots" in "Mask of Madness". Ursa bo dobila začetek potrebnega vampirstva in povečane mobilnosti. Do sredine tekme medved v obleki mora biti "Sperma Aghania" in "Blind Blade". Prvi bo povečal toliko začetne škode, druga pa bo prehitela ubežnika s sovražnikom s teleportom. Pozneje bodo artefakti, kot so »Set of the Black King« in »Oka Skadi«, pomagali, da ostanejo koristni za ekipo. Prvi je odličen za pasivne veščine, drugi pa vam omogoča, da dobite malo nadzora nad sovražnikom. Tako bodo s podatki o objektih Ursa v Doti 2 ostali smrtonosni morilci med igro.

Splošna taktika

Če igralec iz zgornjih točk razume, kaj naj kupi na Ursu v "Doto 2", je vredno spoznati splošne nasvete o igri. Hero se odlično počuti na liniji kotKerry in v gozdu zaradi svojih sposobnosti in sposobnosti za hitro ubijanje Sluge. Na hard-linu ne more prenesti močnih kombinacij, čeprav je tudi ta položaj mogoče igrati. Ta prvak lahko ubije Roshana iz četrte minute tekme in pridobi prednost pred sovražniki. Nasprotniki bodo pogosto preverjali mesto pošasti, zato poskusite prešteti njihove korake in ga varno ubiti zaradi dobička. Nikoli ne puščajte sovražnih stražarjev brez pogleda, ker bodo vsi videli, kako se gibljete skozi gozd. V tem primeru bodo preprečili izhod na linijo in hitenje na Roshan. Prav tako se ne smete osredotočati le na to gozdno pošast. In brez njega lahko Ursa hitro napari zlato, dobi artefakte in postane močan morilec nasprotnikov.

Najboljše zaveznice

Ursa v Doti 2 je močan morilec, vendar brez nadzora. Čeprav je priporočljivo, da kupi predmete, ki bodo z določeno priložnost upočasnili ali nevtralizirali nasprotnike, vendar to ni dovolj. Zato junak potrebuje zaveznike, ki lahko obdržijo cilj, ki je dolgo časa v podobnem položaju. Med njimi so Dark Shaman, Lina, Jakiro in drugi. Dobra timska povezava bo prisotnost Ursa in prvakov z nadzorom nad območjem. Potem bo medved lahko svobodno izbral cilj in takoj ubil oko. Enigma, Magnus, Sandy King in številni drugi liki s podobnimi veščinami so sposobni zagotoviti takšen privilegij. Medved se prav tako dobro ujema s prvaki, kot so Dark Demon in Dazzle.

Nevarne sovražnike

Ni vrednopozabite, da ima junak Ursa v "Doto 2" svoje slabosti, ki jih nekateri znaki dobro uporabljajo. Mednje spadajo predvsem tisti, ki zaradi nizke mobilnosti ne morejo dohiteti. Na primer, kraljica bolečine ali Puck bo zlahka zapustila medveda in bo lahko storila veliko škode tudi po boku. Tek za takšne znake je izguba časa, tudi ob prisotnosti "Blinding Blade". Poleg tega so vse veščine Ursi usmerjene v en cilj in ni sposoben razlikovati kopije od originala. Tako je možnost ubiti Phantoma, Siren ali kralja kaosa izredno nizka. V nekaterih situacijah so divji znaki tudi nevarni nasprotniki. Isti Temni Demon lahko odstrani medveda iz medveda in skrije zaveznika s svojimi veščinami. Potem bo Ursa lahek plen za sovražnike, saj se ves njegov arzenal uporablja za skriti namen. Nato bo med polnjenjem pod nadzorom in ubit.

Sorodne publikacije