Nokia 515: ocene, specifikacije in fotografije

S prihodom mobilnih telefonov, ki so občutljivi na dotik, so gumbi v ospredju. Mnogi so verjeli, da bodo popolnoma izginili s prodajnih polic. Vendar se to ni zgodilo. Razlog za to je bilo povečano povpraševanje po modelu s tipkami na tipkovnici. Mnogi ljudje ne želijo preklopiti na pametne telefone iz različnih razlogov. Nekateri ne marajo velike velikosti, drugi ne želijo priti v široko funkcionalnost. Danes lahko pogosto najdete ljudi, ki imajo dva telefona. Praviloma je druga potrebna samo za klicanje. Zahteve za to niso zelo velike - trajanje baterije, odličen zvočnik in mikrofon, jasen zaslon. To je točno tisto, kar Nokia 515 Dual Sim je. Pregledi lastnikov tega modela so v večini primerov pozitivni. Ugotavljajo, da naprava ne samo popolnoma obvladuje glavne naloge, ampak tudi funkcionalno praktično ne zaostaja za modernimi pametnimi telefoni.
Kaj je Nokia 515 Dual Sim?

V letu 2013 so kupci videli novost iz Nokie. Model z indeksom 515 je zanimalo veliko število ljudi. To je nekaj med preprosto telefonsko tipko in modernim pripomočkom. Podobnost s proračunskimi napravami je v obliki primera in prisotnosti tradicionalne tipkovnice. Toda razširitev komunikacije in funkcionalnosti izenači telefon Nokia 515 s pametnimi telefoni. Po mnenju lastnikov, ta model ima veliko prednosti, od katerih je glavna optimalna velikost, udobna oblika, elegantna kamera za take naprave. In to je tovse koristi. O njih bodo povedali malo kasneje.


Glede na funkcionalnost lahko najdete veliko število tekmovalcev. Na primer, "Nokia Lumiya". Stroški teh naprav so skoraj enaki (v 9000 rubljih), vendar je na dotik pametni telefon značilna bolj napredne programske opreme. Toda v segmentu gumb telefonov, ni konkurence v tem modelu, saj je preprosto nemogoče najti napravo, ki je tako lepo in sveže design.

Splošne značilnosti

Spoznavanje telefona je nepopolno, če ne upoštevate njegovih specifikacij. Proizvajalec trdi, da je Nokia 515 visoka kakovost in zanesljivost. Povratne informacije lastnikov so te informacije 100% potrjene. Ni komentarjev na zbirko ali uporabljene materiale. Torej, kaj se skriva pod tako privlačno lupino? Mobilna naprava je zasnovana za delo z dvema SIM karticama, tipom Micro-SIM. Dimenzije ohišja: 114x48x11 mm S takšnimi dimenzijami telefon tehta le 101 g. Proporcionalna je tipkovnici. Diagonala zaslona - 24 ?. Vrsta matrike - TFT. Ločljivost: 240 x 320 slikovnih pik. Število pik na palec je 167. Na zaslonu je prikazanih 16 milijonov barv. Naprava je opremljena z litij-ionsko baterijo. Tip: BL-4U. Njena zmogljivost - 1250 mAh * Vgrajeni pomnilnik - 256 MB. Obstaja režo za pomnilniško kartico microSD, velikosti do 32 GB. Ločljivost fotoaparata je odlična - 5 MP. Obstaja LED bliskavica.

Oblikovanje in korpus

Prednosti klasičnega telefona s tipkami je proizvajalec dobro igral. Dopolnil jesvoje visoko kakovostne materiale, ki so bili uporabljeni pri sestavljanju telefona Nokia 515. Mnenja o zasnovi in ​​primeru vplivajo na enotnost. Vsi lastniki so zadovoljni s kakovostjo in oblikovanjem. Odločitev podjetja, da sprosti telefon v več barvnih različicah, je bila pravilna. Zaradi tega je univerzalna, saj je naprava odlična tako za moške kot za ženske. Če Nokia 515 Dual Sim (črna) izgleda trdno in trdno, potem je bela kopija (bela) zelo impresivna. Posebno pohvalo si zasluži material ohišja - eloksiran aluminij. Njegova uporaba naredi model podoben Nokia 6700. Vendar pa je pri novi napravi uporaba plastike čim manjša - v zdravljenju so majhni vključki. Lastniki so zadovoljni, da na primeru ni prstnih odtisov. Ergonomija na najvišji ravni. Telefon je enostaven in priročen za uporabo, brez strahu, da se je iztekel.

Pregledi zaslona

Kaj naj rečem o zaslonih? Seveda mnogi lastniki ugotavljajo, da ni zelo velika. Zlasti zaslon je slabši od modernih pametnih telefonov. Vendar pa je to razloženo precej preprosto - koncept telefona. Če ne boste pozorni na velikost, boste videli veliko koristi. Vsi lastniki so opazili odličen prenos barv, dobre kote gledanja. Zaslon se na soncu ne zbledi. Podoba ni zrnata, sprejemljive kakovosti. Te lastnosti so bile dosežene zaradi zavrnitve QVGA-matrike - zamenjala jo je moderna tehnološka enota. Lastniki tega modela so opazili, da se zaslon čez čas ne bo praskal. Proizvajalec je nameščen nanjegova zaščita - Gorilla steklo 2. Je široko uporablja v pametnih telefonih in je že prejel veliko število pozitivnih pregledov.

Značilnosti telefona Nokia 515 Kamera: Ocene lastnikov

Kamera je glavna prednost tega modela. Če kupci še vedno dvomijo, ko govorimo o funkcionalnosti, potem so v tem vprašanju vsa mnenja soglasna. Telefon je opremljen s fotoaparatom s hitrostjo 5 MP. Ne zagotavlja samodejnega ostrenja, vendar je izbruh. Zahvaljujoč temu je mogoče pri slabih svetlobnih pogojih izdelati kakovostne fotografije. Takšnih funkcij ni veliko. Konkurenti so seveda, na primer, Samsung S5611. Z značilnostmi je podobna, vendar slabše v zmogljivosti baterije (le 1000 mA * h) in ima plastično ohišje.
Lastniki telefona Nokia 515 imajo širok izbor možnosti. Zahvaljujoč njim lahko spremenite nastavitve, naredite več posnetkov v vrsti, aktivirate portretni način in še več. Všeč mi je bila priložnost, da kupci osredotočijo svojo pozornost. Ta model nima sprednje kamere, vendar lahko s to možnostjo posnamete fotografijo. To storite tako, da napravo razporedite z zadnjo stranjo in med poslušanjem glasovnih navodil prilagodite objektiv.

Pregledi baterij

Vsi telefoni finskega proizvajalca so znani po dolgem trajanju baterije. Nokia 515 ni bila izjema, saj lastniki pričajo, da se bo baterija ob aktivni uporabi praznila šele po 5-7 dneh. V načinu pogovora bo naprava delovala približno 10 ur, tokrat se bo zmanjšala za polovico, če uporabljate internet (2G /3G). V primerjavi z nekaterimipametni telefoni, se takšni kazalniki štejejo za drugačne. In če je telefon v stanju pripravljenosti, se bo celotno praznjenje baterije izvedlo šele po 30-33 dneh.

Sorodne publikacije