Vse informacije o tem, kdo je papinstvo

Evilarthas, ali kot je navadil imenovati Papacy, je najbolj priljubljen strežnik na Dota 2 v segmentu Twitch v ruskem jeziku. Ta članek bo govoril o tem, kdo je papinstvo.

Osebno življenje

Pravo ime papinstva - Vitaliy Holosno, rojen leta 12101991, živi v Ukrajini v mestu Vinnytsia, ki se v šali imenuje Benetke. Glede na zgodbe samega Vitalija se je prvi računalnik pojavil pri njem zelo zgodaj, celo v šolski dobi, in takoj je začel ogromno časa, da bi ga porabil za igre. V zvezi s tem ni imel prijateljev, ampak le nekaj prijateljev iz šole. Leta 2003 je izšla legendarna Warcraft III Strategija: Frozen Throne, ki je potopila Vitala v svoj svet. V starosti 16 let mladi papež znajde novo navdušenje - poker, se začne učiti igrati Hold'em. Po nekaj mesecih treninga ustvari PokerStars račun in začne igrati pravi denar. Po Vitalijevi izjavi je bilo dobro zanj, saj je lahko mesec dni zaslužil 300 dolarjev.


Glede na to, kako se Vitali v celoti izogiba vprašanjem o ljubezenskih temah, lahko sklepamo, da v vseh 25 letih življenja ni imel resnega odnosa z nasprotnim spolom. In to ni presenetljivo, saj je Papy večino svojega časa preživel z igranjem iger, kot tudi gledanjem TV serij in filmov. Danes je glavni vir dohodka za Papicha njegove strune. Po neuradnih podatkih, upoštevajoč "Twitch" -partnerka, donate naročnikov in oglaševanje v socialnih medijih,junak zasluži približno 70-80 tisoč rubljev na mesec.


Dosežki papinstva v Dotiju

Leta 2005 je bila napovedana prva različica uporabnika kartice obrambe starejših za Warcraft III, ki je takoj prišla do Vitalijevega okusa in začel je izvajati ima skoraj ves svoj prosti čas. Leta 2006 se Papy registrira na prvi igralni plošči "Doti" blizzard.ru pod psevdonimom Arthas. Toda kmalu dobi prepoved za privlačnost enemu od uporabnikov. Po takem neuspehu, Vitali gre na forum DC, in kmalu na Prodoti začne aktivno igrati na ICcup. Prvo priznanje Doto-skupnosti je Papich sprejel na "Pondotu", kjer so vsi vedeli, kdo je Papich. Zaradi njegovih impresivnih rezultatov na junaku Luna 35-0 je pritegnil pozornost mnogih igralcev. Po nekajmesečnem vztrajnem igranju bo Papic zadel v top 3 sezonske lestvice.

EvilArthas pri Twitchu

V začetku jeseni 2015 je Vitaliy zaradi visoke ravni igre in MMR prekinil "Twitch". In skoraj takoj je priljubljenost, ki je z vsakim dnem naraščala. Čez nekaj mesecev je skoraj vsa skupnost Doto vedela, kdo je Papa. V samo šestih mesecih je uspel zvišati svojo oceno s 5000 mmr na 7000. Leta 2016 je na enem od potokov najprej odprl svoj obraz in vsi so lahko videli, kdo je Papič. Zdaj to ni skrivnost. Dot je postal glavna igra za njega in, čeprav je bil nedavno raztresen z novo igro PUBG, nihče ne dvomi, da se bo vrnil k začetku, torej k igri "Dot".

Papich kot kulturni fenomen

Zaradi svoje karizmeuspel je pritegniti pozornost velikega števila ljudi. Stalne igralce, vodilne igralce in »igralne agente«, ki jih je srečal med igro, so pogosto umaknili iz papinstva in v sunku je govoril fraze, ki jih še vedno uporabljajo mnoge hčere. Tudi ljudje, ki ne igrajo Dote 2, so lahko slišali besede: "čakalna vrsta", "soraya", "NYYA" in mnoge druge.

Za zaključek

Upamo, da ste lahko odgovorili na vaše vprašanje o tem, kdo je papinstvo. Seveda, dvoumna oseba. Tudi če niste igralec v Doti, morate še vedno obiskati obrobje Papihe, ker je Vitali zelo karizmatična oseba in se boste v času zadrževanja več kot enkrat smejali, prav tako pa lahko narišete tudi nekaj stavkov, ki se takoj spremenijo v kulturo.

Sorodne publikacije