Potrebni programi za prenosnik Windows 10

Prenosniki se v arhitekturi bistveno razlikujejo od klasičnih računalnikov. Vendar pa lahko nabor programov za upravljanje operacijskega sistema (in samo za delo) sovpada. Samo ne pozabite, da pripomočki za prenosni računalnik ne bi smeli biti preveč iznajdljivi, sicer ne bodo mogli normalno delati. Z izdajo "Winds 10" se je pojavilo veliko novih aplikacij. Toda tudi stari niso odšli. V tem članku bomo pregledali potrebno programsko opremo za prenosni računalnik. Ta seznam bo plačan kot tudi brezplačne storitve. Vsak uporabnik se bo odločil, kaj mu najbolj ustreza.

ESET NOD32

Ni skrivnost, da je standardni anti-virus "Winds 10" vreden "popravek", ki bo ujel skoraj nič, tudi če je okrepljen s pomočjo SamsrtScreen in Windows Vista požarnega zidu. Zato je dobra ideja, da dobite dejanski anti-virus. Eden najbolj potrebnih programov za prenosni računalnik z operacijskim sistemom Windows 10 je ESET NOD32 Smart Security Premium. To ni samo protivirusni program, ampak zbirka kakovostnih orodij za zaščito računalnika pred različnimi zlonamernimi programi. Ta paket vključuje protivirusni program, požarni zid visoke kakovosti, aplikacijo Antislot, zanesljivo skladišče gesel, orodja za zaščito operacijskega sistema v realnem času in še veliko več. Vendar pa obstaja ena pomanjkljivost: licenca bo morala plačati. Če želite razumeti, ali je vredno tega kupiti, lahko poskusite brezplačno različico z omejenim časom.


Vendar bomo nadaljevalisestavite seznam potrebnih programov za prenosni računalnik. V zameno pa imamo igralce.

DAUM PotPlayer

Odličen video predvajalnik za računalnike z operacijskim sistemom Windows. "Zakaj je prišel v najbolj potreben prenosni program? In ker je ta predvajalnik univerzalna aplikacija, ki ne zahteva namestitve kodeka Toda njegova glavna prednost je hitrost in absorpcija zelo majhne količine računalniških virov. Sposobna je delovati tudi na prenosnih računalnikih z 1 GB RAM-a, saj je sam predvajalnik le 256 MB, kar ni neprijetno. Drugo: igralec je absolutno ne Lahko ga prenesete s spletne strani razvijalca brez kakršnihkoli težav. Funkcije tega predvajalnika se lahko štejejo tudi kot omnidirekcija: zlahka reproducira vse avdio in video formate brez namestitve dodatnih kodekov (kot jih že vsebuje), zato je na seznamu najbolj potrebnih. programi za prenosni računalnik.


Kljub temu gre naprej: iz videa je vse jasno, kaj pa, če želite glasbo poslušati v dostojni kakovosti?

AIMP

Med vsemi obstoječimi igralci za "Windsor" velja, da je najboljša in univerzalna pravica. Ta igralec je naredil revolucijo po zamenjavi legendarnega "Winampa". In do danes je pomembna. Igralec vam omogoča predvajanje vseh obstoječih avdio formatov, ima sodoben vmesnik, je sposoben vključiti v "Winds 10", ima funkcijo predvajanja pretočnega internetnega radia in lahko predvaja zvok s kakršnimi koli viri.Res je, da je to najbolj vsestranski glasbeni predvajalnik! Program je popolnoma brezplačen. Lahko ga enostavno prenesete s spletnega mesta razvijalca. Tam lahko najdete vtičnike, ki razširjajo funkcionalne pripomočke in skine za vse priložnosti. Nobena glasba ni dolgočasna za življenje. Zato je AIMP vključen v seznam potrebnih programov za prenosni računalnik.
Vendar bomo nadaljevali.

Auslogics BoostSpeed ​​

Vsak računalnik (vključno z mobilnim) je treba občasno očistiti in optimizirati. Arsenal "Winds 10" za preprečevanje operacijskega sistema. Toda ti pripomočki delujejo počasi in vam ne omogočajo doseganja želenega rezultata. In če iščete odgovor na vprašanje, katere programe namestite na nov prenosnik, potem je to očitno - Auslogics BoostSpeed. To je nabor orodij, ki vam bo pomagal spremljati celotno stanje operacijskega sistema in hitro rešiti težave. Paket vključuje orodja za defragmentiranje in optimizacijo diskov in registrov, komponente za fino nastavitev "Winds 10", komplekse za povečanje hitrosti računalnika, pripomočke za optimizacijo internetne povezave, programski paket za zasebnost in še več. Žal pa program nikakor ni brezplačen. In licenca je zelo draga.

Microsoft Office

Legendarna zbirka Microsoftovih pisarniških aplikacij. Karkoli so poskušali ustvariti alternativo, takšen kakovosten izdelek ni uspel. Obstajajo različni analogi (vzorec LibreOffice), vendar to ni isto. Microsoft Office je eden od odgovorov na vprašanje, kateri programimorate ga najprej namestiti na prenosni računalnik. Seveda, samo če delate s prenosnim računalnikom. Če ne, potem tega paketa ne potrebujete. Suite vključuje tako znane izdelke, kot so "Ward", "Excel", "Paul Point", "Cotton" in še veliko več. Najnovejše različice Microsoft Officea so namenjene napravam z zaslonom na dotik in imajo bogata orodja za delo na internetu. Vendar, če ne potrebujete vseh teh naprednih možnosti, lahko postavite starejše različice. Ampak še vedno moraš plačati za njih. Microsoft ne bo podaril svojih izdelkov brezplačno.

Mozilla Firefox

Vsi vedo, kako ranljivi so Microsoftovi brskalniki. Ustvarjalci operacijskega sistema Windows, "iz nekega razloga, ne more nadgraditi na redni brskalnik Internet Explorer." Torej, takoj po nakupu novega prenosnika, morate namestiti nadomestno različico, najboljše od vseh obstoječih se šteje "Mazilo Firefox." Ta brskalnik hitro nalaga strani, je visoka hitrost Shrani pomnilnik (za razliko od istega brskalnika Google Chrome), zato je vključen tudi na seznam potrebnih programov za prenosni računalnik. Lutnja je brezplačna Uradna ruska različica lahko prenesete s spletnega mesta razvijalca Med prednosti brskalnika -... Močan način zasebnega brskanja in ogromne shranjevanje dodatkov nastavite samo "Mazilu" vsekakor vredno Plus brskalnik je in kaj je.se stalno posodablja. Omogoča vam, da varno brskate po internetu in obiščete različna mesta, tudi z zelo vprašljivo vsebino. Po mnenju nekaterih strokovnjakov, "Masilo Firefox" je najbolj ustrezen brskalnik od vseh obstoječih do danes.

Total Commander Extended

Odličen upravljalnik datotek z dvojno strukturo. Veliko boljši od standardnega raziskovalca Windows. Upravitelj datotek ima bogate funkcionalne in obsežne možnosti prilagajanja. Razširjena različica vključuje tudi različne vtičnike in priloge. Na primer, v "Total Commander" obstajajo posebni programi za prikazovanje grafike, branje e-knjig in drugih. Kot del paketa lahko najdete tudi številne programe za pridobivanje informacij o računalniku in spremljanje njegovega celotnega stanja. Na splošno je "Total Commander" potreben program za prenosni računalnik. Omogoča učinkovitejše upravljanje datotek na trdem disku. In s pomočjo pluginov lahko celo upravljate datotečni upravljalnik in sam računalnik. Vsestranski izdelek za vsakodnevno uporabo. Vendar pa ta program nikakor ni brezplačen. Morali boste plačati kopijo licence.

V zaključku

Tako smo zgoraj razčlenili programe, ki so potrebni za prenosni računalnik. Vsi pripadajo različnim kategorijam. Nekateri so popolnoma brezplačni, nekateri vzorci pa bodo morali plačati. Združujejo eno stvar: vse lahko uporabite na prenosnem računalniku z "vetrovi 10" na krovu in ne posebej naložijo operacijskega sistema. Zato sonajboljši. In če ste načelni nasprotnik piratstva, potem je bolje plačati za uporabo nekaterih zgoraj navedenih programov. Točno ne boste razočarani. V teh aplikacijah, seveda, obstajajo prosti analogi, toda vsi so veliko slabše po funkcionalnosti, njihova zasnova pa praviloma pušča še veliko zaželenega.

Sorodne publikacije