Kakšna oprema naj se postavi na T49 v svet tenkov.

Kljub dejstvu, da v zgodovini lahkega tanka T49 ni pustil pomembne sledi in celo ni bil sproščen v serijski proizvodnji zaradi zahtevkov, je vzel svojo nišo v računalniško igro. Danes bomo poskušali razmisliti, katero opremo naj položimo na T49.

Orožje

Začnimo z obravnavo tega stroja s svojim orožjem. Na založniški opciji dobite standardni stolp T49. Ima konvencionalno oklep 254 mm v celotnem krogu, kar je precej dobro za lahki rezervoar 8. nivoja in hitrost obračanja 40 stopinj na sekundo.


Na njo lahko namestite samo osnovno 90-milimetrsko pištolo. Preprečuje zaščito v 100 mm, vendar povzroča zelo malo poškodb (skupaj 320). Z uporabo zlata streliva, boste povečali prebijanje, vendar še dodatno zmanjšali škodo. Če se igrate na zalogovniku, verjetno ne boste imeli velikega učinka na izid bitke, toda s prvimi izboljšavami se boste skoraj takoj spremenili v avto za uničenje. Z nakupom testnega ležišča XM551 boste povečali sprednji oklep, vendar boste žrtvovali krmo in stranice. Ampak glavna stvar - to je priložnost, da namestite novo pištolo, zaradi česar je ta tank eden od najbolj učinkovitih strojev v igri.
152mm Gun-Launcher XM81 ne pušča druge možnosti za odgovor na vprašanje, katera oprema naj se namesti na T49. Sposoben je prebiti oklep z debelino 76 mm in poškodovati do 910 enot sovražnega rezervoarja. Kumulativne lupine tega topa prodrejo v debelino 152 mm in povzročijo 700 poškodb. Zahvaljujoč tej opremi dobi rezervoar priložnostsvobodno sodelovati v bitkah na ravneh 8-11, ki so hkrati pomembne, ne pa naslednji fragment. Katero opremo naj še opremim s T49 (LT)?


Primer

Pomemben del v rezervoarju so šasija in motor. V vsakem lahkem vozilu je glavni parameter, kljub visoki škodi, še vedno hitrost. Standardno boste imeli motor s 500 konjskimi močmi in gosenico s hitrostjo vrtenja 38 stopinj na sekundo. Kakšno opremo naj po T-črpalki dajem T49? Tu ni posebne izbire. Moč motorja lahko povečate le za 50 konjskih moči, novo podvozje pa pospeši zavoj na 44 stopinj na sekundo. Na splošno se manevriranje rezervoarja ne bo bistveno izboljšalo zaradi povečanja skupne teže zaradi novih orodij.

Sporočilo

Položaj z radijsko postajo je podoben. Z izboljšanjem boste prejeli bonus, s katerim boste povečali obseg komunikacije s soigralci za dodatnih 335 metrov. Tako bo 410 spremenila v 745. Kljub dejstvu, da je glavna naloga lahkih cistern - osvetlitev sovražnika, originalna oprema ne omogoča učinkovitega reševanja te vloge. Vendar pa morate pred odločitvijo o opremi, ki jo boste dali na T49, upoštevati, da je ta tank vržen v boj proti tehniki nivoja 9-11 in z orožjem, kar bo zelo težko narediti. Zato bo nakup radijske postaje še vedno treba odložiti do boljših časov.

Posadka

Zadnja stvar, ki jo je treba upoštevati pri vprašanju "kakšna oprema naj se postavi na stopnjo T49 8" - to je dodatna oprema. Ta rezervoar je poln slabosti in to je tomorate pokriti opremo. Toda preden izberete tisto, kar potrebujete, morate pravilno prenesti posadko. Skupno ste dostopni štirim osebam in povečajte njihovo spretnost na prvem mestu.
 • Vodja zrakoplova mora biti usposobljen za "šesti čut", "radijski prestreznik" in "Eagle Eye". Skupaj bodo povečali vašo sposobnost osvetlitve sovražnika.
 • Strelec popolnoma potrebuje "gladko obračanje stolpa" in "Zlotomyatny". Najprej zaradi nizke osnovne informacije o hitrosti pištole rezervoarja. Prav tako je dobra ideja vzeti "glavnega topnika", čeprav si je težko predstavljati škodo na orožju v LT.
 • V voznikovem mehaniku enaka funkcija zmanjša širjenje, zato je nujno potrebno "gladko smer". Prav tako se prepričajte, da prenesete "Off-Road King" in "Virtuoso".
 • Polnilec potrebuje vse tri veščine - intuicijo, brezkontaktno vojskovanje in obupno. Načeloma jih je mogoče nadomestiti s katero koli drugo veščino, vendar se je treba spomniti, da so skupne ugodnosti izračunane kot povprečne kar pomeni celotno posadko, to pomeni, da bodo delovali le 25% največje moči.
 • Kot zadnji dve veščini je vredno sprejeti "maskiranje" in "boj proti bratstvu". Prvi je preprosto potreben za "kresnice", drugi pa za absolutno kateri koli avto. Zdaj moramo razmisliti, kaj je dodano. opremo za T49.

  Orodje 90 mm

  Razlikujte dve skupini dodatne opreme. Ena od njih je primerna za zaloge in skuša najprej okrepiti funkcijo osvetlitve ozadja. To je posledica nizke borbeučinkovitost pištole je 90 mm, zaradi česar se mora igralec osredotočiti na druge vidike. Na splošno velja uporabiti naslednje materiale - gasilni aparat, majhen komplet za popravilo in komplet za prvo pomoč. Če želite biti aktivni "firefly", potem je namesto prvega bolje vzeti "100-oktanski bencin". V vsakem primeru potrebujete tudi "izboljšano prezračevanje".
 • Aktivna svetloba. Za bolj učinkovito izvajanje te funkcije boste potrebovali "vzmeti" in "razsvetljene optike".
 • Pasivna svetloba. Obvezna "mreža za maskiranje" in "stereotube".
 • Univerzalni mora imeti tako "maskiranje" kot "optiko".

 • Orodje 152 mm

  Po nakupu te pištole na rezervoarju se slog igre dramatično spremeni. Kakšno opremo naj v tem primeru dajem na IP T49? Vse je odvisno od vaših igralnih sposobnosti. Vzemite "izboljšano prezračevanje" in se odločite, kaj pogrešate. V vsakem primeru je vredno uporabiti "vertikalni stabilizator udarca" za povečanje učinkovitosti snemanja v gibanju, saj je osnovna razpršitev orožja zelo visoka. Za zadnjo režo sta na voljo dve možnosti.
 • "Okrepljeni usmerjevalni pogoni" za večjo natančnost.
 • "Pošiljatelj" za izboljšanje hitrosti.
 • Vse je odvisno od vašega načina igranja.

  Sorodne publikacije