BMW X1 avto: lastnik povratne informacije

BMW X1 je resnično mednarodni avtomobil. Zbira se ne samo v Nemčiji, ampak tudi v Rusiji, na Kitajskem, v Indiji, Mehiki. Ta crossover je uspel skoraj takoj po predstavitvi javnosti. V prvem letu se je nemško terensko vozilo prodalo v nakladi 730.000 izvodov. In to je bil šele začetek njegove priljubljenosti. Veliko ljudi zdaj uporablja ta avto. Nekdo v garaži je različica prve generacije, druge pa posteresting. Avto je resnično dober in poskrbite, da bo to pomagalo zapuščeni pregledi BMW X1, o katerih bomo govorili kasneje.

Spremembe

Za začetek navedite vse variantne ponudbe, ki so na voljo kupcem. Razlikujejo se po tehničnih značilnostih in vseh šestih:
 • sDrive18i. Model zadnjega kolesa s 4-valjnim bencinskim motorjem. 2 litra 150 litrov. z
 • xDrive28i. Model s pogonom na vsa kolesa s 6-valjnim bencinskim motorjem. 3 litre, 258 kosov. Po restilingu so jih zamenjali s 4-valjnim inline motorjem (2 litra, 245 KM).
 • xDrive18d in sDrive18d. Dizelske različice. 4-valjni turbopolnilni motorji. 2 l, 150 l. s polnim in zadnjim pogonom.
 • xDrive20d in sDrive20d. Dizelske različice. 4-valjni turbopolnilni motorji. Prostornina - 2 l, Moč - 177 kos. V procesu restyling so prinesli do 184 litrov. z Polni in zadnji pogon.
 • xDrive23d. Model s 4-valjnim motorjem, opremljenim z dvojnim turbopolnilnikom. 2 l, 204 l. s polnim pogonom.
 • xDrive25d. Napredna različica prejšnje enote. Moč se napolni do 218 litrov. z
 • VrednoNe pozabite, da so bili modeli prve generacije na voljo s 6-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. V prihodnje, po restiliranju, so kupcem ponujali različice s 6-stopenjsko "mehaniko" in 8-pasovno "avtomatsko napravo".

  sDrive18i

  Kot ste že razumeli, je na podlagi zgoraj navedenega bencin BMW X118i najšibkejša različica v celotni liniji. Pregledi na tem modelu omogočajo, da avto s 150 "konji" ni tako majhen.


  4-valjna veriga ozračja se kaže kot zanesljiv in tesen agregat. Za promet v mestnih zmogljivostih je dovolj, in na cesti se avto vozi dinamično in pametno. Brez velikega napora pospeši do 200 km /h na merilniku hitrosti. Brez težav pri delovanju. Edina odtenka, ki jo omenjajo številni pregledi BMW X12012, je zvok prostega motorja. Preglasno, kot na dizelskih avtomobilih drugih proizvajalcev. Toda to je manjši odtenek. Najpomembneje je, da motor ne odvaja olja od zamenjave enega do drugega.

  Šeststopenjski "avtomatski" motor s pretvornikom navora, ki je povezan z motorjem, je prav tako preprost in časovno preverjen. Deluje odlično, brez pritožb, ki še enkrat prepričajo v zanesljivost te kontrolne točke.

  xDrive20d

  Pogosto je na naših cestah različica. Lastniki tega BMW-ja X1 se obračajo na naslednje:
 • Model je opremljen z varnimi pnevmatikami RunFlat z izboljšanimi stranskimi stranicami in zasilnim ustavljanjem. Cesta drži samozavestno.
 • Obnašanje na cesti je odlično. Na snežni kaši in snegu je dežvzdolž tirnic. Hkrati pa poraba okoli 6,5 litra dizelskega goriva na 100 kilometrov na računalniku v načinu države. Pri premikanju po suhem asfaltu pade na 5,5 litra. V mestnih mejah se porabi od 7,7 do 12 litrov - vse je odvisno od načina vožnje, ki ga voznik upošteva.
 • Možnost zagona motorja iz gumba. Motor teče gladko in se celo v kabini ne počuti v prostem teku. Tudi ne boste rekli, da je pod pokrovom tega BMW X1 - dizel. V pregledih so lastniki z veseljem spregovorili o prijetnem zvoku, ki ga motor daje pri vožnji in med vožnjo na 1-2 prenosih. Za primerjavo, vodimo priljubljeno analogijo z mutantno mačko.
 • Manjka senzor, ki poroča, da se je motor ogreval. Toda topel zrak začne teči približno tretjo minuto. Na splošno se hitro ogrejte.
 • Na splošno so pregledi BMW X120 večinoma pozitivni. In tako so vsi lastniki navdušeni nad polnim pogonom. Zahvaljujoč njemu je ta bavarski crossover samozavestno premagal off-road, tudi na gumi nameščeni gumi. Guba, tudi če le eno kolo lepi na tla. Torej je terenska zmogljivost na višini. Toda pogovorimo se o njih malo dlje.

  Obnašanje na cesti

  Užitek v vožnji - to prinaša vsak BMW X1. Povratne informacije so neposredna potrditev tega. V številnih komentarjih lastnikov lahko preberete naslednje besede:
 • Dinamika je čudovita, overclocking je impresiven. Iz prostora, tudi na ledeni površini, se ne spušča in zdrsne naravnost, tudi če je na stol neizprosen učinek "potiskanja". Vodil jo jevišina, ampak na snežni kaši, ko zavira malo elosite. V tem primeru vozniki priporočajo preprosto preklop na ročno prestavo in avto na nizki prestavi.
 • V napravi za upravljanje krmilja je odlična možnost - servotronic. Omogoča prijeten občutek teže pri obračanju na mestu. Pri vožnji po cesti je avtomobil bolj stabilen na progi. Prav tako obstaja jasen odziv na obrate volana. V njih, po ocenah, je idealno vključen BWM X1.
 • Športni način. Seveda bi od njega pričakoval več. Kljub temu, da se merilnik vrtljajev intenzivneje vrtlja, se dinamika nekoliko izboljša.
 • Pasivnost. Velika prednost tega stroja je večja od morebitnih slabosti. V mestnih pogojih je X1 dovolj za oči, s terenskimi vozili, ki jih avto samo obvladuje. Toda v tistih krajih, kjer ni cest, se vožnja ne priporoča. Še vedno ni džip s pol metra lumna. Sprednji sprednji del je dolg in visi nizko, tako da ga lahko malomarnost poškoduje. Iz istega razloga se je treba bati gnitih odlagališč in visokih ograj.
 • Zunanje možnosti

  O njih v svojih pregledih so omenjeni tudi lastniki BMW X1. Tu so najpogosteje zabeležene nianse:
 • Brisalci vetrobranskega stekla. S snegom se spopadajo. Toda zadnje steklo se očisti samo polovico polmera čopiča. Ampak ona se ne dobi. Na splošno, v duet z pranje, so okna, da bi hitro, čiščenje vlažno umazanijo in sneg.
 • Ogrevanje stekla.Razvijalci jih postavijo v polkrog, vendar se ogrejejo samo na območju, ki ga pokriva čistilec.
 • Ni pralnega žarometa, ker optika ni ksenon. Toda luči, kljub temu, so dostojne, še posebej v megli. Poleg ročne nastavitve svetlobe, mimogrede, obstaja tudi samodejna. Pri zagonu motorja, pri vklopljenih žarometih, kratki svetlobni pramen pade /dvigne, odvisno od stanja, v katerem je vozilo glede na horizont.
 • Udobno

  Tudi brez pogleda v notranjost lahko z gotovostjo trdite, da notranjost X1 ustreza najvišji ravni. Pravzaprav je to BMW in ena od "vizitk" vsakega modela bavarskega proizvajalca je nedvomno udobna ergonomija. V svojih pregledih se lastniki BMW X1 običajno osredotočajo na naslednje točke:
 • Fotelji. Udobno in udobno, vendar je mehanski pogon malo zapleten. Še posebej, če je treba dvigniti sedež. Na splošno pa je obseg nastavitev dovolj visok in vodoraven.
 • Ogrevani sedeži. V celoti segreva stol. Poleg tega obstajajo tri ravni ogrevanja. Že v prvi minuti dela je prijetna toplota po hrbtu in dnu.
 • Instrumentna plošča je zelo priročna s puščicami. Je informativen, preprost in se odlikuje po popolni vidljivosti, ki se ohranja ne glede na položaj volana. Spremenite lahko tudi svetlost svetlobe.
 • Steklena dvigala delujejo kot ura - natančno brez sile, in spredaj sosamodejni način. Zadaj lahko zaklene vozniško konzolo.
 • Podnebni nadzor. V uporabi je preprosta, obstaja gumb za maksimalno hlajenje. Deluje učinkovito - v samo 10 sekundah se megla dvigne iz vetrobranskega stekla. Obstaja možnost, da se razprševanje spremeni v različne smeri hkrati. Na primer, na vetrobranskem steklu in na salonu. Tukaj kot voznik želi.
 • Ergonomija in kakovost kabine

  Lastniki o tem veliko govorijo. Po ocenah ima BWW X1 celo posebno tkanino - gosto, a prijetno na dotik. In plastika je izdelana iz usnja, pomešana z gumo. Uspešno dopolnjuje notranjost vložka iz polirane črne plastike. Dno niše in police so skrbno obložene z gumo. Škatla za rokavice je majhna, vendar je ob odprtju označena. Na mestu, kjer je nameščena maksimalna oprema, je zaslon v osnovnih različicah pokrov, pod njim pa prostor za malenkosti. Zanimivo je, da se ohladi. Lahko celo nekaj ogrevate. Na primer suhe rokavice. Ali pa ohladite stopljeno čokolado. Nekateri uporabljajo to nišo za namestitev navigatorja in ni potrebe po pritrdilnih elementih.

  V avtu so tri vtičnice - ena v prtljažniku in dve drugi v kabini.
  ​​

  O dopolnilnih različicah

  Dovolj so tudi pregledi modelov BMW X1 F48. Večinoma so pozitivni, vendar obstajajo tudi negativni, saj je bil avtomobil izdelan s pogonom na prednja kolesa. Mnogi so razočarani. Na voljo je popoln povezovalni pogon, vendar samo v bogatem kompletu. Pri križanju se je očistek zmanjšal na 18,3 cm (19,5 cm). To se je poslabšalo po cestikakovost avtomobila, vendar se je dinamika pospeševanja in učinkovitosti izboljšala. Teža avtomobila je postala tudi manjša. Zanimivo je, da je X1 postal drugi model prednjega pogona bavarskega proizvajalca po BMW 2er Active Tourerju.

  sDrive20d

  V prostranem omrežju lahko najdete veliko mnenj o BMW X12016 letu izdaje. Ni presenetljivo, da so zdaj dizelski motorji zaradi svoje stroškovne učinkovitosti vedno bolj priljubljeni. Tudi v tem modelu je impresivna dinamika, ki se kaže tudi med vožnjo. Vzmetenje je trd, vendar ne preveč. V vsakem primeru je stabilnost na cesti zavarovana. Dizel in turbine zagotavljajo največji navor 2500 vrtljajev. To je dovolj, da stisnemo pedal, in avto bo že tekel kot lokomotiva. Dejanska poraba je mimogrede okoli 8 litrov pri vožnji po cesti. V mestnem načinu je približno 100 litrov približno 11 litrov.

  Glavne prednosti

  V pregledih BMW X1 E84 in F48 lahko najdete veliko informacij o prednostih tega crossoverja. In res imajo veliko.
 • Iztovarjanje. V BMW je primeren za vsakogar - ne glede na to, ali gre za osebo nizke višine ali voznika pod dvema metroma.
 • Kermo. Majhen premer, kompakten, vendar ohlapen - idealno pade v roko.
 • Vozni pedal s talno stopalko plina.
 • Izolacija hrupa. Na najvišji ravni. Celo premikanje po cesti na dostojno hitrost, oseba ne čuti močan hrup v kabini.
 • "Inteligentni" sistem s senzorji. Po odprtju avtomobila se ključ v kabini samodejno vklopi.
 • Zavore.Močan, informativen, jasen.
 • Sposobnost onemogočanja stabilizacije.
 • Veliko tega - majhne odtenke, na katere nekateri tudi ne posvečajo pozornosti. Vendar je bistvo, da je ravno iz podrobnosti končno prišlo do končnega dojemanja nečesa. Torej so pomembni.

  Slabosti

  Vsi vedo, da v vsakem avtomobilu obstajajo slabosti. Ni izjema za BMW X1. Povratne informacije so neposredna potrditev tega. Ponovno, nepomembni minusi:
 • Senzor za dež živi z lastnim življenjem. Ni ročice za določanje intervalov brisalcev.
 • Majhna vrata voznika. Še posebej ta slabost se čuti v slabem vremenu. Izstopanje iz avtomobila in nezmrzovanje je zelo težko.
 • V mrtvi coni ogledal je slaba vidljivost. Vplivati ​​na osrednje police.
 • Prtljažnik. Zelo kompakten za crossover. Toda to ni niti minus, ampak značilnost. Sama 450 litrov, če pa zložite zadnjo vrsto, jo lahko povečate na 1350 litrov.
 • Vendar pa je s temi odtenki mogoče uskladiti. Najpomembneje je, da ni "bolezni", ki bi vplivale na motor ali delovanje avtomobila kot celote.

  Stroški

  Pomembno je, da se spomnimo cene avtomobila. V letu 2017 se stroški najšibkejše različice sDrive18i AT v novi državi začnejo pri 1900000 rubljih. Dokončan medij (vključuje pakete Special Edition, Comfort in Design). Močnejše različice, kot je xDrive20i AT Sport Line, so dražje. Njihova cena se začne od UAH 2550000. Avto, seveda, v kateri koli uspešnosti ni poceni, vendar je treba spomniti, da je crossover od BMW, in to upravičuje svojo vrednost.

  Sorodne publikacije