Modna mesta: Skylines - Kako ga namestite sami?

Mesta: Skylines je simulator mestne zgradbe, v katerem lahko vsak igralec ustvari in razvije infrastrukturo. V procesu ustvarjanja lastnega naselja je treba upoštevati potrebe prebivalcev, stopnjo kriminala, stroške gradnje zabavnih kompleksov in še veliko več. Ko se mesto začne razvijati, je težje obvladovati vse naloge. Za zelo poenostavitev igranja, je dovolj, da ugotovimo, kako namestiti modove v mesta: Skylines. Najprej pa je treba najaviti najbolj zanimive in koristne razširitve.


Najboljši načini

Med najbolj zanimivimi razširitvami so:
 • Chirpy Exterminator. Ta vizualni mod vam bo omogočil prilagoditev glasnosti "visokotonca" v igri z uporabo posebnega drsnika.
 • Razširjena nadgradnja ceste. Zahvaljujoč njemu lahko igralec samostojno določi širino ali ceste v igri.
 • 1977. V današnji popularni družbeni mreži "Instagram" je filter, ki fotografijam daje zanimiv učinek. Zdaj se ta priložnost uresniči v igri.
 • Sončniki. Ta podaljšek je primeren za zmogljive računalnike. Zaradi mode so zgradbe v igri bolj realistične, saj začenjajo oddaljiti senco, odvisno od položaja sonca.
 • Simulator letenja. V tem primeru igralec dobi možnost, da letijo nad svojim mestom z letalom.
 • To je daleč od celotnega seznama posodobitev, ki jih lahko prenesete v igro. Preden namestite Fashion at Cities: Skylines, bodite pozorni tudi na druge izboljšave.

  Krtačo zadrevesa

  Tisti, ki so nekoliko seznanjeni z igro, verjetno opazili, da pristanek dreves ni zelo priročno. Dejstvo je, da lahko vse zelene nasade dodamo v 1 kosu, zaradi česar je relief igre videti nenaravno. Da bi rešili ta problem, je dovolj, da naložite posebno krtačo.


  Rušenje zapuščenih stavb

  Mesto hitro raste, zato je tu še veliko praznih stavb. Ročno odstranjevanje ni zelo priročno, poleg tega je potrebno stalno spremljati, katere zgradbe so zapustile prebivalce. Za lažje igranje priporočamo, da prenesete razširitev, ki bo samodejno odstranila takšne domove.

  Brisanje semaforjev

  Zaradi tega majhnega pripomočka lahko igralec samodejno ugasne semaforje s pritiskom na Ctrl + T.

  Sprememba dovoljenja

  Ta mod je zasnovan za zmogljive računalnike. Zaradi širitve se sprememba ločljivosti izvede samodejno. Za preklop kakovosti slike ni potrebno, da greste v glavni meni ali izvajate kompleksne manipulacije. Večkrat pritisnite F10, da premaknete drsnik in se slika spremeni.

  Odstranjevanje smeti

  Skoraj vsi igralci simulatorja se pritožujejo nad dejstvom, da se smeti lahko zelo hitro nabirajo v mestu, ki ga je težko in dolgočasno odstraniti. Zaradi tega se bo odlaganje odpadkov izvajalo v samodejnem načinu. Obstaja veliko takšnih "pomožnih" programov. Njihov prenos ne sme povzročiti zmede, vendar je vredno ugotoviti, kam namestitiModna mesta: Skylines.

  Namestitev razširitev

  Za začetek uporabe moda za avtomatsko rušenje zgradb morate prenesti datoteko v računalnik in jo premakniti (brez razpakiranja) v imenik igre. Praviloma se nahaja na disku c v mapi Cities_SkylinesAddonsMods. Po tem morate iti v igro in aktivirati razširitev tako, da odkljukate zavihek "Spremembe".
  Pred namestitvijo moda v Mesta: Skylines, morate izpopolniti različico igre in razširitev. Če se bodo razlikovali, se uporabnost preprosto ne bo prepoznala in nič se ne bo zgodilo. Danes, to igro dobil nekaj posodobitev:
 • Mesta: Skylines Sneženje. Kako namestiti mod v tem primeru? Običajno je za prenos posodobitev dovolj, da greste v mapo z igrami. Vendar pa v nekaterih primerih, če ima uporabnik stand-by različico, morate "vrgati" datoteke v ModsCredits.
 • Mesta: Skylines (Deluxe Edition). Kako postaviti modo v popolni zasedbi? Enako kot je opisano zgoraj.
 • Če so dodatki blokirani ali niso aktivirani, lahko za to obstaja več razlogov. Morda je uporabnik namestil piratsko različico igre, ki ne podpira možnosti namestitve dodatnih pripomočkov. Drug razlog je aktivnost protivirusnega ali požarnega zidu, ki vse spremembe datotek na disku C zaznava kot poskus prenosa virusne programske opreme v sistem. V tem primeru morate onemogočiti te programe in poskusiti podvojiti razširitve za prenos. Vedeti, kako namestiti mods v mestih: Skylines, lahko bistveno razširite funkcionalnost igre.

  Sorodne publikacije