Prilagodljive tipkovnice: Gembird KV400VT, univerzalna zložljiva tipkovnica in zložljiva tipkovnica Bluetooth F18

Zdi se, da je danes trg računalniške opreme in dodatkov natrpan z različnimi vrstami izdelkov, ki bodo zadovoljili potrebe vsakega, tudi najzahtevnejšega potrošnika. Vendar pa je dejansko stanje nekoliko drugačno. Sodobna oseba nikoli ne sedi na mestu, kar pomeni, da veliko stvari, ki so nam znane, niso na voljo zaradi svoje običajnosti. Iz istega razloga številni proizvajalci trenutno delajo na projektih, ki se od drugih razlikujejo po kompaktnosti, avtonomnosti in udobju. Ena od teh naprav so napredne tipkovnice za pametne telefone in druge pripomočke za komunikacijo.

Gembird KV400VT

Ena taka naprava je že na voljo v Rusiji. Ta majhna naprava ima vse ključne funkcije polne tipkovnice. Tudi z majhnimi dimenzijami vsebuje funkcijsko tipko 66, ki je še vedno precej manjša od številnih, ki so navajeni, saj je na standardnih tipkovnicah običajno približno 104 tipk. Toda v smislu funkcionalnosti, kompleksna tipkovnica KV400VT nikakor ni slabša od polno velikih analogov. Vse kar morate storiti je, da se navadite na določeno postavitev in se spomnite dodelitve ključev.


Kompaktnost naprave se doseže z majhno debelino telesa - le 68 milimetrov v razširjenem stanju. Obstaja tudi možnost, da napravo prepognete na pol, kot knjiga ali torbica. V preklopljenem stanju bo tipkovnica zavzela veliko prostorapametni telefon Ker je to zapletena tipkovnica za računalnike, telefone in druge naprave, se mora z njimi povezati. Zato je KV400VT opremljen z oddajnikom Bluetooth, ki omogoča povezavo z večino pripomočkov. Z vgrajeno 110-milijamsko /uro baterijo lahko tipkovnica deluje neprekinjeno 40 ur, kar je dovolj za polno uporabo, ob upoštevanju, da je polnjenje baterije le 2 uri, to ne preneha biti problem.


Univerzalna zložljiva tipkovnica

Drug zelo zanimiv predstavnik kompleksnih tipkovnic je univerzalna zložljiva tipkovnica. Ta otrok družbe Microsoft Corporation je v bistvu podoben zgoraj opisanemu, z izjemo nekaterih manjših, odličnih podrobnosti. Ena takih funkcij je vgrajena baterija. Na zahtevo proizvajalcev bodo njeni viri več kot dovolj za vzdrževanje zmogljivosti naprave za tri mesece. Druga značilnost je najverjetneje privlačna za ljudi z več nalogami, ki se na primer radi družijo s prijatelji na socialnih omrežjih, ne da bi prekinili delo dokumenta. Z zložljivo tipkovnico z zložljivo tipkovnico bo včasih bolj priročna. Samo priključite tipkovnico v odprt mobilni telefon. omrežje in tablični računalnik z odprtim dokumentom in preklapljanje med njimi po potrebi s pritiskom na en gumb.
Tretja tehnična značilnost tipkovnice bo koristna za vse uporabnike, katerih ljubezen do različnih vrstPijače se meri s številom smrtnih primerov klaviature. Dejstvo, da UFK ščiti pred škodljivimi vplivi vode, tako da naključno razlivanje skodelice jutranje kave ne poškoduje tipkovnice. Razlito tekočino je treba čim prej odstraniti s površine naprave - zaščita je daleč od absolutne.

Zložljiva tipkovnica Bluetooth F18

Tudi ta članek bo predstavil zložljivo tipkovnico za tablični računalnik ali pametni telefon, katerega zasnova je izjemno drugačna od zgoraj opisane. Za razliko od prejšnjih klaviature, so razčlenjene po principu knjige, F18 pa kot harmonika. Njegovo telo je razdeljeno na več pravokotnih segmentov, ki so združeni s tečaji. V preklopljenem stanju postane eden od segmentov tipkovnice priročno stojalo za telefon ali tablični računalnik. Druge dve enoti sta namenjeni kompaktni in kompaktni tipkovnici. Napravo napaja vgrajena akumulatorska baterija pri 400 miliamperih /h, kar bo dovolj za redno uporabo.

Povzetek

Zložljiva tipkovnica je danes ena najbolj priročnih in uporabnih naprav. Razmeroma poceni, kompaktni in udobni pri uporabi bodo te naprave za vas zanesljivi pomočniki tako pri delu kot tudi pri počitku.

Sorodne publikacije