Hard West: hoja z nasveti

CreativeForge Games Studio se je odločil za nestandarden način ustvarjanja ugank. Rezultat je bil projekt Hard West. Prehod te igre vključuje reševanje številnih taktičnih nalog, ki zahtevajo hitro odzivanje in usklajeno delovanje. Ker je na voljo uporabniku dva ali več znakov, morate upoštevati določena pravila. Zapletijo celoten proces igranja in pogosto vodijo v ponovni zagon misij. Da bi se temu izognili, se je treba spomniti nekaj nasvetov.


Igranje

Na srečo v Hard Westu se prehod šteje le, če igralec ne dovoli več kot eno ali dve napaki v misiji.
Ta taktična sestavljanka, ki gleda na lik, ponuja veliko variacij. Nekaj ​​napačnih korakov bo takoj privedlo do poraza. Igralec upravlja z več liki, ki poskušajo preživeti v ostrem okolju divjega zahoda. Ločene ravni bodo postavile nove, edinstvene naloge in se bodo morale vedno prilagajati okolju. Kako težko bo na težkem prehodu zahodu - je odvisno samo od igralnih sposobnosti osebe.

Pomožni nasveti

Vedno se je treba spomniti, da ni splošnega mehanizma, ki bi olajšal prenos težkega zahoda. Šele ko se uporabnik nauči nenehno prilagajati pogoju, da se lahko uspešno premika po nivojih.
Razmislimo o prehodu igre Hard West na zgledno poslanstvo z odrešenjem matere protagonista. Premaknite znak bližje padlemu drevesu na prviv teku Sovražniki ne bodo mogli povzročiti velike škode, če ste v tajnosti. Za naslednja dva poteza iz tega položaja je nevtralizirati sovražnika z rdečim ščitom nad glavo. Skrivajo se za najbližjo drevo, vendar je slabo skrito. Potem premaknite junaka vzporedno s hišo, kjer je zajeta ženska. Tam bo še en sovražnik, ki bo padel tudi od prvega udarca v glavo. Premaknite položaj za leseno stavbo pred vrati velike stavbe. Od tam poškodujte zadnjega sovražnika. Naslednji dve potezi gredo do vhoda v hišo in izpustijo talca. Mehanizem z zavetjem in udobnimi položaji deluje v drugih misijah igre.

Sorodne publikacije