Kako narediti "Minecraft" elitrone: navodila

V igri Meinkraft 1.9 imajo igralci dostop do nove edinstvene postavke - elite. Ti vzpenjalniki vam omogočajo, da letite na dolge razdalje, premagujete ovire in pregledujete območje od višine ptičjega očesa, ne da bi pri tem padli z velike višine. V zgodnjih različicah igre je bila ta postavka na voljo šele po namestitvi moda, zdaj pa za letenje ni potrebe po iskanju dodatne vsebine. Naučite se, kako narediti elitrone v Minecraftu 110 in kasneje, kako jih popraviti in uporabiti.


Pojdimo na rob

Preden se naučite, kako narediti Minecraft Elite, boste morali priznati lokacijo Edge. Za obleko to čarobno točko na eni od letečih ladij, ki je ogromno. Ampak, če mislite, da se boste na tej lokaciji naučili, kako narediti elitrone v "Maincraft 1102", boste razočarani. Konec koncev, v tem trenutku tega elementa ni mogoče opraskati, razen če obstaja možnost, da naredimo prekrivni del dveh zlomljenih polovic. Vendar jih je treba iskati na lokaciji Edge. Na splošno so razvijalci le predlagali, da se te češnje izvlečejo kot nagrado za umor Enderjevega Zmaja. In če prej je bilo nekaj napak, lahko razumete, kako narediti "Minecraft" elitri, zdaj pa so vse te napake odpravljene.

Kje iskati pripravljena krila? Vstop v svet Enderja je lahko le v načinu hardcore ali preživetje. In za to morate ustvariti ali poiskati portal. Za gradnjo boste potrebovali naslednjepredmeti:
 • Ender-world bloki - 12 kosov.
 • Enderjevo oko - 12 kosov.
 • Bloke lahko najdemo v skoraj vsaki moči, toda z izvlekom Oke bo moral delati. Seveda se lahko ta artefakt kupi pri trgovcih, vendar bo takšen nakup stalo precej dostojno. Oko lahko in je zgnječeno, toda za vsak artefakt je treba najti Pearl Endlerja, ki pade iz prebivalcev dežele, in Ognjeni prašek je material iz Hell's Fortress. In takšni predmeti so na voljo le izkušenim igralcem.


  Ko zgradite portal in pridete do kopnega, morate premagati glavnega šefa lokacije - zmaja Ender. In šele po ubitju močnega sovražnika boste imeli dostop do otokov in letečih ladij. Pojdi k katerikoli izmed njih in pojdi na lok. Tukaj v okviru in obstajajo elite. Lahko jih dobite z levim gumbom miške.

  Kako narediti letake Minecraft preko konzole

  Če ne želite porabiti časa za iskanje tega elementa ali če še vedno ne sprejemate lokacije Edge, lahko to postavko dobite na povsem pošten način. To naredite tako, da v igralno konzolo vnesete naslednji ukaz (privzeto je klepet): /dajte @p elytra 1 0. Potem bo elita dodana v vaš inventar.

  Kako uporabljati zdravilo Uberila? Zdaj, ko veste, kako narediti elite "Minecraft", bo koristno vedeti, kako jih uporabiti. Najprej morate nositi krila. Če želite to narediti, pojdite na inventar in poiščite sliko znaka s petimi oklepnimi režami. Premakni eno od svojih elit in letovbo na voljo.
  Za vzlet se morate povzpeti na višino vsaj štirih blokov, nato pa se pri padcu vtaknite in ulovite prostor. Želite spremeniti pot leta - miško zavrtite v različnih smereh. Največja razdalja, ki jo lahko premagate s svojimi krili, je 2.000 blokov. Več letenja je malo verjetno, da bo uspelo, saj zakoni fizike v tej igri, nihče ni odpovedal. Da se med padcem ne poškoduje, poglejmo pred trkom na kopnem - to bo upočasnilo hitrost leta.

  Popravljanje kril

  Elitra ni tako trpežna in izgubi moč pri vsaki sekundi leta. Skupno trajanje njihove uporabe je približno sedem minut letenja. Po tem se krila ustavijo. Lahko jih popravimo na dva načina: zberemo eno celoto iz dveh zlomljenih ali popravimo s pomočjo kože.

  Sorodne publikacije