Podrobnosti o tem, kako zgraditi krog v Minecraftu

Danes bomo govorili o tem, kako narediti enakomeren krog v "glavnem plovilu" in ali je to mogoče. V virtualnem svetu te igre so vsi predmeti kvadratni. Vendar pa je krog v "Minecraft" lahko koristen za gradnjo različnih elementov. Lahko je na primer kupola ali krogla. Tukaj je, kako pridobiti podobno postavko.

Neodvisno risanje

Začnimo z dejstvom, da obstaja več možnosti za reševanje vprašanja, kako zgraditi krog v Minecraftu. V nadaljevanju je opis najpogosteje uporabljenih in široko dostopnih. Obliko, ki jo potrebujemo, lahko upodobimo sami. Krog v "Minecraftu" je na ta način precej težak. Poleg tega je potreben čas. Vendar pa je to možnost vredno poskusiti.


Potrebovali bomo kakršno koli aplikacijo za ustvarjanje slik. Najlažji način za uporabo programa Paint. Prav tako lahko prenesete brezplačne programe Gimp ali Paintbrush. V izbranem grafičnem urejevalniku predstavljamo krog zahtevane velikosti. Geometrična figura po prostoru v svetu igre bo izgubila v velikosti ene piksle. Če želite vnaprej oceniti, kako izgleda krog v virtualnem svetu, je dovolj, da povečate velikost slike. Ena slikovna pika bo sčasoma enačena z blokom v igri. Prav tako lahko prenesete že pripravljene diagrame geometrijskih oblik, da jih ne slikate sami.

Generatorji

Pojdimo na naslednjo možnost za reševanje vprašanja, kako priti v krog "Minecraft". Če so takšne številke potrebne v velikih količinah, lahko uporabite poseben generatorpodročjih Obstaja več. Pogovorimo se o najbolj zanimivih. Prvi je bil imenovan mineKonics. Ima zelo preprost vmesnik. V spustnem meniju na levi nastavite velikost in jo narišite.


Vendar pa to orodje ne dopušča, da bi se področje izvajalo. Zato razmislite o drugem generatorju. Imenuje se Neilova Voxelova sfera in vam omogoča, da ustvarite kroglo. Naslednje orodje, na katerega morate biti pozorni, je načrtovalec strukture Minecraft. Ima veliko možnosti za načrtovanje, povezane z gradnjo. Vendar pa mora biti ta razvoj predhodno naložen. Opozoriti velja tudi na spletnega generatorja Plotz. Izdelan je posebej za delo s sferami, kupolami in observatoriji.

Dodatne informacije

V Minecraftu smo že razstavili, kako ustvariti krog. Vendar pa ima uporaba takšne številke svoje posebnosti. Upoštevajte, da lahko uporabite tudi vtičnike, da dobite rezultat, ki ga potrebujemo. Če želite to narediti, mora biti strežnik WorldEdit. Ta funkcija je na voljo za več igralcev. Če se izvaja ena igralna igra, bo delovala možnost SinglePlayerCommands. Če upoštevate te pogoje, vstopite v posebno ekipo. Izgleda takole: "//polmer bloka sfere".
Tako dobimo neprazno kroglo z danim polmerom. Nato uporabimo naslednji ukaz: ////hsphere blok polmera. Ustvaril bo prazno kroglo. Prav tako nam bo urednik mcedit pomagal dobiti rezultat. Omogoča vam spreminjanje okoliških virtualnih značilnosti našega značaja. Omogoča tudi različne spremembe. To morajo vedeti tudi začetnikiEkipa, odgovorna za kroge v generatorju MinecraftStructurePlanner, se imenuje Hemisferični dom

Sorodne publikacije