Mobilni usmerjevalnik "Yota": opis, funkcije, možnosti in povratne informacije lastnika

Proizvodi "Yota" prebivalcev Ruske federacije so že dolgo znani. Do nedavnega je to podjetje poudarjalo odličen in hiter internet, ne pa mobilne komunikacije, kot prevladujočo smer zase. V zadnjem času je napovedala, da bo mobilnost sprožila signal po vsej državi. V članku bomo obravnavali pet različnih modemov, ki se razlikujejo po obliki, konfiguraciji in velikosti. Treba je opozoriti, da je njihova največja hitrost enaka. Ta pregled vam bo pomagal razumeti, katera možnost najbolj ustreza potrošniku.


Yota USB modem za PC

Ta model je najpreprostejši od vsega, kar proizvaja proizvajalec. Ta modem ne opravlja nobenih dodatnih funkcij, temveč daje signal samo pri povezovanju prek ustreznih vrat. Ta obesek ima standardno zasnovo in konfiguracijo. Ohišje je sestavljeno iz plastike. Barvana v barvi kovine. Teža je majhna, zato jo lastnik ne bo niti začutil modema. Ko je povezan z računalnikom, logotip modela sveti v modri barvi, kar kaže na uspešen priključek. Kako povezati usmerjevalnik "Yota"? Vrata USB, ki so nameščena v modemu, imajo rotacijsko obliko. Tako se lahko z napravo z računalnikom postavi navpično. Ta ukrep vam omogoča izdelavo posebnih omaric. Pristanišče je majhno, ozko, zato je dovolj kompaktno. Ni zaščite. Nedaleč stran je veliko vnosasim kartice Zaradi dejstva, da modem ni prejel dodatnih možnosti, je proizvajalec, tako da ni bilo treba nenehno prilagajati. Mnenja kupcev kažejo, da je dovolj modema za vstavitev v pristanišče, saj se internet takoj pojavi. Postopek povezave lahko traja največ 15 sekund. Gonilniki in programska oprema niso potrebni. Modem je združljiv s katerim koli trenutnim operacijskim sistemom. Povprečni strošek naprave - 2 tisoč rubljev.Modem USB /Wi-Fi Yota

Ne samo, da je na internetu potreben prenosni računalnik in računalnik. Ne pozabite na telefon. Naslednji modem - mobilni usmerjevalnik "Yota" - bo zlahka omogočil dostop do vseh socialnih omrežij in virov. Za razliko od prejšnje različice ta naprava deluje z modulom brezžičnega omrežja, ki omogoča distribucijo interneta s povezovanjem modela z računalnikom. Ta različica je postala nekoliko širša. Dodala je težo, vendar ni kritična. Logotip natakarja strežnika Yota usmerjevalnika sveti popolnoma na enak način in primer se ne razlikuje od prejšnjega modela. Povezava z računalnikom je podobna. Priključek tipa za enkratno uporabo, pod njim skriva ne le USB, temveč tudi kartico za režo za kartico SIM. Na zadnji strani lahko zaznate spremembo - priključek micro-USB. To vam omogoča delo s katerim koli virom napajanja. V tem primeru se bo internet sam predvajal. Ta modem-usmerjevalnik "Yota" je priklopljena naprava, zato baterije ni tukaj. Da bi deloval, morate najti vir energije. Vozniki spet niso potrebni, omrežje je nastavljivoprvih 20 sekund. Če morate spremeniti geslo ali, nasprotno, ga namestiti, lahko greste v brskalnik računalnika, predhodno povežete modul in pojdete na mesto nadzorne plošče.
Ta model je precej ekonomičen in vsestranski. Deluje lahko sočasno z 8 napravami. Povprečni stroški - 3 tisoč rubljev.

Yota Mobile Router

Drug Yota usmerjevalnik, ki lahko dela z mobilno napravo. Brez takšnih dodatkov si malo ljudi predstavlja svoje življenje. Usmerjevalnik je zelo zanimiv: samostojen, zato vam ni treba iskati omrežnega vira za povezovanje in dostopanje do dostopne točke skozi ves dan. Takšna naprava se je nedavno pojavila na trgu. Ohišje je narejeno iz plastike, mat premaza, vendar ne sijajno. Prevladujoča barva je bela. Na sprednji plošči lahko vidite indikatorje, ki svetijo modro. Napovedujejo stanje omrežne povezave in napajanja.

Gradbeništvo

Na hrbtu ni ničesar. Težko je odstraniti pokrov in navadnemu uporabniku ni treba. Spodaj je baterija. Če verjamete v potni list, ki ga je predložil proizvajalec, usmerjevalnik "Yota" deluje do 4 dni z aktivno uporabo. Baterijo je mogoče napolniti prek vrat micro-USB. Nahaja se na eni od stranskih površin. Debelina naprave je majhna, tehta le 86 gramov. Internetno omrežje se ustvari samodejno, kot tudi povezava z njim. Kaj moram storiti za pin? Vzemite mobilni telefon, poiščite potrebna omrežja na seznamu razpoložljivih omrežij in ga potrdite. ČeNapravo morate napolniti in uporabljati internet, nato pa lahko uporabite mikro USB kabel. Modem omogoča povezavo do 5 naprav naenkrat. Usmerjevalnik "Yota" je lahek, preprost, razumljiv. Vedno pridite na pomoč. Stane poceni - 5 tisoč rubljev.
Yota Mnogi
Modem deluje s telefoni in prenosniki. Je vsestranski in je zložljiv. Pri polnjenju, ki se lahko izvede iz katerega koli vira napajanja, brezžična dostopna točka ne preneha delovati in hitrost se ne zmanjša. Poenostavljen sistem za povezovanje tretjih oseb z omrežjem. Samo pritisnite gumb in signal ne bo pretresen. In ta usmerjevalnik deluje. Za Yoto je takšna poteza zelo koristna.
Baterija traja približno 16 ur neprekinjene neprekinjene uporabe. Povprečni stroški - 5 tisoč rubljev.

Internetni center

Seveda podjetje proizvaja usmerjevalnik, ki lahko deluje s telefoni, tabličnimi računalniki in računalniki. Vse to poteka hkrati. To napravo lahko uporabljate doma in v pisarnah. Tarifa stane približno 2700 rubljev na mesec za največjo hitrost omrežja. To je precej poceni, zato je modem tako priljubljen. Napravo zlahka razpakirajte. V škatli je navodilo, kabel za povezavo žičnega interneta, napajalni kabel in sama naprava. Treba je opozoriti, da je Ethernet ravno, ni debel, kar običajno opravijo proizvajalci. Usmerjevalnik "Yota" ima obliko trikotnika, tako da ga lahko namestite samo v pokončnem položaju. Ohišje je izdelano iz sijajnega materialaplastika Manjkajo gumbi na napravi. Za povezavo so na hrbtni strani samo vrata. Priključki IP telefonije se bodo prilegali v majhne pisarne. Pod pokrovom je prikazana reža za pomnilniško kartico. Baterija nima naprave, zato deluje samo iz omrežja. Ta internetni center se nekoliko razlikuje od dimenzij mobilnega modema in časa vključitve. V praksi ta postopek ne traja več kot dve minuti, s potnim listom - 5 minut.

Signal in povezava

Ker je usmerjevalnik v mirovanju, je treba ustrezno zaščititi njegov signal. Pri ustvarjanju dostopne točke naprava takoj izbere edinstveno geslo, ki je sestavljeno iz 8 številk. Če želite, jo lahko vedno spremenite. Po prvem poskusu odpiranja katerega koli mesta v brskalniku bo preusmerjen na stran z usmerjevalnikom nastavitev "Yota". Če je modem potreben za delo doma ali v pisarni, potem je popolnoma primeren. Spomnimo se, da je odlična povezava z računalnikom in telefoni. Na račun notranje antene se signal sliši na 30 metrih. Hkrati se lahko na usmerjevalnik poveže do 15 oseb. Ocenjeni stroški - 5 tisoč rubljev.

Različni modemi, ena hitrost

V zgornjem členu je opisan položaj modelov, njihova zasnova. O tem vprašanju je zaprt. Nekateri bi se lahko spraševali, kje je zmogljivost teh naprav. Razlog za to delitev je, da vsi modeli delujejo s 20 Mb /s. Dejanska moč je odvisna samo od tarife in naprave, ki sprejema signal. Treba je opozoriti, da lahko internet iz "Yota"uživajte brezplačno Toda podjetje bo hitro omejilo hitrost na 64 kbps. Če potrebujete hitrejšo povezavo, boste morali obnoviti račun. Mimogrede, umik denarja poteka točno na dan, ko ga je lastnik uporabil. Znesek je odvisen od hitrosti omrežja. To pomeni, da je možno, da se prejeti internet sam upočasni ali poveča. To je prilagodljiv načrt, ki je postal znan po "Yoti".

Signal

V okviru MKAD deluje internet s hitrostjo do 20 Mb /s na sekundo. To bo dovolj, da si ogledate videoposnetek vrhunske kakovosti. Podjetje izvaja tudi politiko neomejenega prometa. Zato se ne smete bati, da se bo hitrost upočasnila čez nekaj časa. Če ni gotovosti, da signal ponudnika pokriva posebej hišo osebe, potem se lahko obrnete na uradno spletno stran, ki navaja vsa področja z dostopom. Hkrati je dovoljeno, da se za testiranje vzame kateri koli modem. Če ne ustreza, se lahko v enem tednu vrne s 100-odstotnim donosom zneska.

Sorodne publikacije