Audi A4 avto: lastnik pregledi

Nemški koncern Audi se od konkurentov razlikuje po proizvodnji elegantnih in zanesljivih avtomobilov. Model Audi A4 - moderno vozilo s strogim videzom in tehnično opremo - odlikuje zanesljivost. Izvedljivost je zastava priljubljenosti, glede na razvijalce podjetja "Audi". Razmislite o različici iz leta 2017 in podajte kratek pregled prejšnjih generacij na podlagi ocen lastnikov Audija A4.

Posodobljena različica

V letu 2016 je koncern uvedel premijsko premium limuzino pete generacije.
Premiera avtomobila je potekala konec leta 2015, po kateri je avto prešel v serijsko proizvodnjo. V procesu preoblikovanja A4 je družba sledila svojim tradicijam, vendar je naredila pomembne spremembe. Dimenzije karoserije so se spremenile - povečale so se, masa avtomobila pa se je zmanjšala.

Notranjost in zunanjost

Po mnenju lastnikov je "Audi A4" ohranil živ videz, ki je prej pritegnil mimoidoče. Eleganco in predstavljivost vidimo v vseh linijah telesa.


Klasična maska ​​trapeznega radiatorja, skupaj s stilskimi žarometi in originalnim prednjim odbijačem, daje športne lastnosti limuzine.
Kolesa velikosti 16 do 19 palcev so primerna za kolesne loke z izvirnim terenom. V notranjosti vladajo nemški klasiki. V standardni konfiguraciji je avtomobil opremljen s standardnimi analognimi številčnicami na armaturni plošči. V dražjih različicah se uporabljazaslon 123 palcev, ki digitalno prikaže vse informacije za voznika. Multiroule vam omogoča enostavno upravljanje številnih vgrajenih avtomobilskih funkcij.
Kakovost materialov na visoki ravni (usnje, naravni les, aluminij). Sedeži ne bodo ogrozili voznika in potnikov. Fotelji anatomske oblike s stransko oporo in opremljeni z množico funkcij. Kot opcijsko možnost lahko izberete večpredstavnostno zbirko z 101-palčnim zaslonom. Prijeten dodatek bo postavitev klimatske naprave za individualne zahteve voznika.

Desetletni model

Po mnenju lastnikov je "Audi A4" leta 2008 večji od prejšnjih modelov. Avto so predstavljali dve različici karoserije - univerzalna in klasična limuzina.

O kakovosti notranje obdelave je mogoče reči z eno besedo - cesta. Povsod je pristno usnje, vložki iz lesa in kovine. Prisotnost krmiljenja volana v dveh smereh omogoča vozniku, da prilagodi nadzor avtomobila. Sedeži so opremljeni s tri-načinom ogrevanja.
V skladu z lastniškimi izjavami, Audi A4 z 18-litrskim motorjem TFSI očitno nima dinamične urbane zmogljivosti. Osnovna oprema ima 120 konjskih moči, pri kateri je pospešek do 100 km /h več kot 10 sekund. Lastniki te modifikacije svetujejo tistim, ki imajo radi dinamično vožnjo, kupite različico z motorjem 18 T, ki bo pod okriljem 170 "konjev". Ta enota prenaša merilnik hitrosti s hitrostjo 100 km /hv 8 sekundah, kar vam omogoča, da aktivno začnete iz kraja.Še posebej zahtevni vozniki trgovcev so ponudili zaračunani "quatrain" s 3-litrskim V6 in 333 konjskimi močmi. Ta model ima polni pogon in avtomatski menjalnik, turbopolnilnik pa vam omogoča, da pospešite do "sto" v 5 sekundah. V tem primeru proizvajalec trdi, da je za celotno linijo motorjev A4 značilna manjša poraba goriva.
Dizel "Audi A4" je po mnenju lastnikov eden od gospodarskih motorjev. S prostornino 2 litra je povprečni strošek le 45 na 100 kilometrov v mešanem ciklu. Najmočnejši dizelski motor v Audiju A4 2008 je 3-litrski turbo dizelski motor V6 s 245 konji in izjemnim navorom 500 Nm.

Različica 2010

Osemletni model s športnim videzom ima precej eleganten in strog videz. Oglejte si eno stvar, da razumete, da je Audi znan po vas. Optika se zelo razlikuje od tiste, ki je bila uporabljena v prejšnjih modelih A4. Avto je dobil eleganten LED trak, ki poudari linijo žarometov. V lepem prednjem odbijač proizvajalec je vgrajen vgrajen antifog. Na splošno se je izkazalo, da je videz zvit in agresiven. Vzdolžni pokrivni vrvi navajata športni značaj modela. Na sredinski konzoli je 7-palčni zaslon na dotik multimedijske namestitve podjetja Audi, ki je po ocenah lastnikov "Audi A4" v letu 2010 zelo primeren v obtoku. Spodaj je pod prostorom za prezračevanje in podnebje, spodaj so gumbi za krmiljenje avdio sistema in klimatske naprave.

Za ruski jezikPotrošniška skrb je zagotovila 7 različic energetske opreme modela, tri dizelske in štiri bencinske. Najšibkejši motor s prostornino 18 litrov s turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem ima 120 "konjev", ki lahko povečajo njihovo število na 170. 2-litrski štirikolesnik z turbino proizvede 225 konjskih moči in 350 Nm navora. Zahvaljujoč inovativnemu menjalniku, avtomobil pospeši do 100 km /hv 65 sekundah, največja hitrost pa je omejena na 250 km /h. Audi A4 (2.0) je po mnenju lastnikov najbolj priljubljen model v seriji. Ta status je bil dosežen zaradi uravnotežene porabe goriva in porabe motorja.

Specifikacije

Različica motorjev iz leta 2017 je največja. Vsakemu od njih pomaga 7-stopenjski robotski menjalnik S-tronic. Avtomobil je na voljo v izvedbi s pogonom na prednja kolesa in različici Quattro z diferencialom za zaklepanje, ki poudarja pogon na zadnja kolesa.
Bencinski motorji:
 • 14-litrska turbina s 150 konjskimi močmi in navorom 250 Nm;
 • TFSI-ultra 2-litrska enota, zaradi elektronske regulacije stopnje oskrbe s tekočino, se moč spreminja od 190 do 249 "konjev";
 • Dizelske enote:
 • 2-litrski motor s turbopolnilnikom ima različne spremembe. Zaradi njih je izhodna moč lahko 150 ali 190 konjskih moči.
 • V6 v prostornini 3 litre, od 218 do 272 "konjev", kolikor je mogoče.
 • Vsi motorji so izdelani iz aluminija in kompozitnih materialov, kar je omogočilo zmanjšanje skupne teže vozila Audi A4 za 120 kilogramov. Prilagodljivo vzmetenje ima dve možnostinastavitve - udobje in šport.

  Prednosti in slabosti

  Na podlagi številnih pregledov lastnikov Audija A42 lahko opazimo glavne prednosti avtomobila:
 • sorazmerno prostoren salon in prtljažnik,
 • mehko vzmetenje;
 • dobra dinamika, ko je razpršena od mesta.
 • Glavne pomanjkljivosti:
 • Najboljše od vsega, Zadnji sedeži sedežev, v skladu z ocenami lastnikov vozila Audi A4, ne predstavljajo povečanja prostornine prtljažnika,
 • zvočna izolacija blatnikov


 • Kljub visokim stroškom avtomobilov so povpraševanje po njih zelo veliko, z nakupom avtomobila pa dobite eleganten. in najnovejše vozilo, ki izpolnjuje vse varnostne zahteve.V rutinskem pretoku sivih avtomobilov vas bo zaznamovalo športno razpoloženje vašega "železnega konja".

  Sorodne publikacije