Kaj je COP: različice igralcev, odvetnikov, inženirjev, računalniških tehnikov in vojaških

Obstaja veliko število kratic in okrajšav, ki imajo lahko več pomenov ali so napačno razumljene. Kaj je COP? Vse je odvisno od tega, katera industrija je koncept. Na primer, če je to igralec, je prva stvar, ki se vam spomni na igro Counter-Strike. Odvetnik, ki bo slišal to kombinacijo pisem, bo pomislil, da gre za ustavno sodišče. Inženirji se lahko spomnijo žerjava na lastni pogon in vojaški - molotovski koktajl ali policijska ura. Tako ali drugače so to besede, ki bodo odgovorile na vprašanje, kaj je COP. Poglejmo možne razlage.

Igralci

Igralci ne slišijo od govoric, da je CS bližnjica Counter-Strike. Cikel računalniških iger, ki ga predstavlja žanr poveljnika, je že dolgo osvojil ves svet. Sprva je bila transformacija igre Half-Life.


Serija je predstavljena v petih delih, od katerih je najbolj znan še vedno Counter-Strike 1.6. Avgusta 2011 je podjetje za razvijalce uradno razkrilo igralce Counter-Strike: Global Offensive. To igro lahko prenesete za naslednje leto.
Slednji del je bil optimiziran, z odlično grafiko in igro. Torej, različica 1.6 začela prevzeti svoje stališče, kot igralci pridobili močne računalnike in začeli namestiti produktivne igre z lepšo sliko. COP je igra za več igralcev, podpira spletne in offline načine. Ideja tega strelca je bitka med dvema terorističnima ekipama in protiteroristi. V glavnem načinu - tekmovalni - igra 5 do 5. Bitka trajadokler ena izmed ekip ne zmaga v 16 krogih. V igri so pomanjkljivosti. Po 15 rundah ekipe spreminjajo vloge: teroristi so zaščiteni in posebne sile igrajo za napad.


Igra predstavlja več režimov:
 • "Reševanje talcev".
 • "Zamenjajte ali odstranite".
 • "Umor VIP".
 • "Pobeg".
 • Odvetniki

  Kaj so COP, zaslišani in odvetniki. Med njimi se sodstvo imenuje ustavno sodišče. To je državni organ, ki sodeluje na pravosodnem področju. Izvaja ustavno kontrolo, ocenjuje pravilnost pravnih norm.
  Če je bil dokument ali zakon razglašen za neustaven, ga lahko ta organizacija prekliče. Prvič je bilo to telo ustanovljeno v Avstriji in Češkoslovaški. Na svojem konceptu je delal avstrijski odvetnik Hans Koelsen. Po vojni je to telo priznalo veliko držav. Prvotno je bila ustanovljena v Nemčiji, nato pa v Franciji. Leta 1980 se je ustavno sodišče pojavilo v Belgiji, nato na Poljskem. Sovjetska zveza ni postala izjema, in leta 1989 je Svet narodnih poslancev imel podobne funkcije.

  Inženirji

  Pomen izraza COP je znan inženirjem. Obstaja taka, kot so žerjavi za indeksiranje. V tem primeru določitev določa vrsto žerjava in druge pomembne značilnosti.
  Leta 1967 je ta kratica postala prvič znana. Potrjena je bila posebna indeksacija, ki je pomenila "Samovozni žerjav". Ta oznaka je bila potrebna za identifikacijo strojev, ki so bili "rojeni" na objektih Ministrstva za gradbeništvo ZSSR.Kasneje se je KC začela pojavljati v tovarnah Ministrstva za elektrotehniko.

  Računalniki

  Kaj je COP in strokovnjaki poznajo računalniško opremo. Tako se kličejo med seboj računalniško omrežje. Zagotavlja izmenjavo informacij med računalniškimi mehanizmi. Slednje vključujejo strežnike, usmerjevalnike, računalnike in druge naprave. Za prenos podatkov uporabite različne fizikalne pojave. Pod njimi so različne vrste električnih in svetlobnih signalov ter elektromagnetno sevanje. Prvič se je leta 1956 pojavilo računalniško omrežje. Uporabljen je bil v sovjetskem kompleksu "PRO System A". Kasneje pa se je izkazalo, da se je prej izvajal v drugem podjetju.
  Računalniška mreža se je sčasoma izboljšala. V Veliki Britaniji se je začel razvoj dostopnih sistemov do avtomatiziranih baz podatkov. Dostop je temeljil na uporabi televizijskih kanalov in tipkovnic. Tako je postalo znano o videoteksu.

  Vojaško

  Vojaško ve, kaj je COP. Kako jo določiti v tem primeru? Torej se nanašajo na vnetno tekočino, ki se uporablja v metuljih ognja, vnetnih ampulah in molotovih koktajlih. Bilo je v času Velike domovinske vojne. Posebnost te vrste vnetne mešanice je bila: zvišana temperatura zgorevanja, pravila razvoja tehnologije in upoštevanje objektov. Tekoči "KS" je bil razvit na podlagi bitk v španski državljanski vojni. Ustreznost je bila povezana z dogodki v zimski vojni. Vojaki so razumeli pomen takega orožja proti cisternam. TudiVnetna mešanica je pomagala uničiti sovražnikove modele.
  Kakšno orožje se je začelo uporabljati leta 1940? Za proizvodnjo seskvulfida, belega fosforja in žvepla. Kljub temu, da se je tekočina pogosto imenovala KS, so vojaki med seboj različno interpretirali njeno ime. Nekdo jo je zaradi svojega izumitelja N.V. imenoval "Koskinova mešanica". Kaškina Ker je bilo v tekočini več ustvarjalcev, je bilo uporabljeno tudi ime "Kachugin-Solodovnik". Nekateri vojni veterani so ga imenovali "Koktajl smrti", nekdo - "Cognac Old" ali "Specific Secret".

  Sklepi

  COP je večstranski koncept. Poleg slavne igre se zmanjšuje tudi telo sodstva, računalniški izrazi in vojaški koncepti, kot sta nogometni in hokejski klub "Kryliya Rad". Včasih lahko to imenujemo Stanley Cup ali Combination Scheme. Večina teh okrajšav se je pojavila zaradi slenga in slenga, zato vsem ni jasno, kaj se razpravlja. Samo iz konteksta lahko določimo, kako se dešifrira CS.

  Sorodne publikacije