Najbolj proračunski pametni telefon z visoko zmogljivostjo baterije: ocene, specifikacije in pregledi

Na trgu je veliko pametnih telefonov, vendar jih večina še vedno vsebuje baterije. Na nekaterih modelih na dan uporabe ni dovolj. Vendar pa uporabnik želi, da pripomoček postane dober pomočnik. Pametni telefon nadomesti ebook, avdio predvajalnik in računalnik. Vzame in vzame, to je zvezek in zbirka različnih podatkov. Uporabniki želijo, da pametni telefoni postanejo samostojni. Teh proizvajalcev ni mogoče doseči, vendar ponujajo energetsko intenzivne modele. Naredimo oceno pametnih telefonov z veliko zmogljivostjo baterij, ob upoštevanju mnenj uporabnikov in strokovnjakov.


Ali je enostavno kupiti

Kljub vsem prizadevanjem proizvajalcev je avtonomija še vedno šibka točka za pametne telefone. Baterije za 3000 milimamernih ur ne morejo obvladati. Zato danes postajajo priljubljeni telefoni z veliko kapaciteto baterije. Prodajajo se v salonih in trgovinah, nekateri modeli pa so na voljo le na komercialnih spletnih straneh. Vendar pa je enostavno oddati naročilo. Poleg tega lahko pogosto najdete ponudbe po nizki ceni. Poceni pametni telefoni z dobro baterijo ponujajo podjetja, ki so znana ruskim kupcem, pa tudi tista, katerih imena v Rusiji niso veliko slišala. Vendar to ne pomeni, da nihče ne priporoča teh možnosti. Ponujamo vam več kot 10 najboljših pametnih telefonov z zmogljivim proizvajalcem baterij:
 • Philips;
 • Xiaomi;
 • Oakitel;
 • LG.
 • To je pregled modelov, ki rešujejo problem učinkovitosti in trajanja dela,brez dolgotrajnega polnjenja. Shrani vse funkcije in omogoča uporabo različnih aplikacij.


  Pametni telefon z zmogljivo baterijo: rating

  Pred primerjavo možnosti je vredno določiti merila, ki bodo upoštevana. Pri izbiri pripomočka želi kupec izpolniti zahteve:
 • Baterija z visoko zmogljivostjo.
 • Ostala je razmeroma majhna.
 • Za prodajo po nizki ceni.
 • Najboljši pametni pametni telefoni z dobro baterijo ne smejo biti debeli in težki. V tem primeru ne bi smeli biti slabši od drugih modelov v tehničnih specifikacijah. Pametni pametni telefon z zmogljivostjo baterije mora biti tudi vreden. V nasprotnem primeru je to najcenejši telefon, vendar z dobro baterijo. Pri ocenjevanju najboljših pametnih telefonov z zmogljivo baterijo so ta merila narejena. Začnimo z možnostmi, ki so jih izdali proizvajalci leta 2017

  1. LG X Power 2 M320

  Pod blagovno znamko je že izdala pametni telefon serije X, ki je bil zaznamovan z dolgoročno zmogljivostjo brez ponovnega polnjenja. 4500 milioamurnih ur, kar omogoča približno 15 ur pogovorov po telefonu, skoraj 7 ur uporabe kot navigator, do 9 ur za gledanje na valjih pametnega telefona ali za delo na internetu več kot 8 ur. Moč baterije vam omogoča, da ne boste skrbeli za polnjenje za dva dni. Ko uporabljate stanje pripravljenosti, lahko klic deluje skoraj en mesec, približno sedemsto ur. Poleg tega so proizvajalci zagotovili funkcijo hitrega polnjenja. Baterija potrebuje dve uri, da se napolni z energijo. LG X Power 2 M320 - vpovprečni segment, cena je več kot 12.000 rubljev. Ni najbolj proračunski pametni telefon z veliko zmogljivostno baterijo.

  2. Micromax Q 398

  podpira 3G, 4700 milijamurnih ur. Glede na teste je bilo dovolj, da telefon uporabljamo tri dni. Neprekinjeno govorjenje modela omogoča več kot 20 ur, gledanje video posnetkov - 10 ur, do 9 ur - za predvajanje ali ogled računov družabnih omrežij. Pripravljenost - več kot štiri ure, vendar ne podpira hitrega polnjenja. Vendar pa je to mogoče zanemariti glede na ceno. Cenovno ugoden pametni pametni telefon z visoko zmogljivo baterijo. Poleti je Micromax Q 398 stala manj kot 6.000 rubljev. Primerno samo za preproste igre.

  3. Philips Xenium X 588

  Akumulator je porabil 5000 miljamurnih ur. Dovolj je neprekinjenih klicev za 20 ur, več kot tri dni za uporabo kot avdio predvajalnik, za skoraj 10 ur lahko gledate filme, predvajate več kot 5 ur in do 12 - "flip" interneta. Uporabniki pravijo, da je testiranje modela skozi čas popolnoma enako kot ukrepanje po nakupu. Nočna pristojbina se zmanjša do 30%. Po 2-3 dneh je baterija popolnoma izčrpana. Hitro polnjenje polnjenja, polnjenje baterije traja približno eno uro. Cena - ne manj kot 13000 rubljev.

  4. Vernee Thor E

  Akumulator 5020 milijamov vam omogoča, da pogovarjate po telefonu več kot en dan, lahko gledate video posnetke in uporabljate funkcijo GPS do 15 ur. Do 12 ur dela na internetu in več kot 3 dni na glasbenih skladbah. Ponavadi pametni telefon izgubi do 30% energije na dan. Popolnoma izprazni v 3-4 dneh.Hitro polnjenje traja dve uri, tako da se lahko baterija napolni do 100% energije. Pametni telefon Verne Thor E lahko deluje v varčevalnem načinu, preprosto preklopi na črno-belo sliko zaslona.

  5. Oukitel k 10000 Pro

  Neverjetno priljubljen pametni telefon. Podjetje se je odločilo za izdajo posodobljene različice. Ali je ta pripomoček vreden pozornosti ali pa je samo marketinška poteza? Proizvajalci so model poenostavili, vendar se je resnost videza ohranila. Predhodno uporabljena aluminijeva zlitina, iz nove generacije delov iz nerjavnega jekla. Kovinske meje 55-palčnega zaslona, ​​ohišje je prekrito z pravem usnjem.
  Telefon zložljiv. Lahko pade, hkrati pa ohrani celovitost. 3 GB RAM-a. Notranji pomnilnik - 32 gigabajtov, razširjen z dodatnim MicroSD-jem do 64 gigabajtov. Glavna prednost je njegova varnost. Podjetje je objavilo predprodajni video posnetek, ki ga inženirji poskušajo poškodovati z elektrodrilom. To ni le trpežno, ampak tudi svetlo, z jasnimi koti gledanja. 13 milijonov slikovnih pik in največjo ločljivost 4208 x 3120 slikovnih pik. Kamera dobro snema v visokokakovostni razsvetljavi v mraku. Sprednja kamera je skromnejša - 5 milijonov slikovnih pik z največjo ločljivostjo 2592 x 1944 slikovnih pik.
  Naslovni del je 10.000 miljamurnih akumulatorjev. Običajno se ta količina pogosto najde v močnih bankah. Baterija je nameščena v ohišju in ni odstranljiva. Več kot en mesec dela v stanju pripravljenosti s 4G delovanjem. Filme lahko gledate skoraj en dan v FullHD ločljivosti, predvajate -največ 3 dni Poleg tega je Oukitel k 10000 Pro hitro polnjenje. Pripomoček lahko uporabite kot PuerBank prek kabla OTG. Zasnova ne bo privlačna vsem, telefon je precej velik.

  6. Xiaomi Redmi Note 4 Pro

  Telefon je opremljen s 55-palčnim zaslonom, ločljivostjo FullHD. RAM 3 gigabajta. Za pametni telefon je dovolj. Vgrajeni pomnilnik je 64 gigabajtov, vendar ga lahko razširite z bliskovnim pogonom. Obstaja pomanjkljivost, čeprav ne za vsakogar. Telefon deluje z dvema sedmima karticama, če pa želite razširiti pomnilnik, boste morali uporabiti enega za namestitev bliskovnega pogona. Kamera naredi zelo dobre posnetke, ločljivost pa je 13 megapikslov. Zadostno zmogljiva baterija je 4100 miliampernih ur. Toda poraba energije telefona ni prav tako velika. Obstaja skener za prstne odtise. Odklene za delček sekunde, cena je več kot 10.000 rubljev. Xiaomi Redmi Note 4 Pro je na voljo v najboljših pametnih telefonih z dobro baterijo.

  7. Xiaomi Redmi 3S Pro

  Vse, kar želimo za majhen denar produktivno, zmogljivo in lepo pametni telefon. To je 5-palčni Xiaomi Redmi 3S Pro, proračunski pametni telefon z zmogljivo baterijo. Na zaslon ni pritožb. Visokokakovostna matrika IPS z ločljivostjo HD, podpira do deset hkratnih klikov. Dobro umerjena svetlost zaslona. Na sončni svetlobi lahko maksimalno izbirate svetlost in uživate v udobnem delu. Telefon hitro ujame satelite. Idealno za navigacijo. Vgrajen je fotoaparat s 13 milijoni slikovnih pik, ki poskrbi za odlične posnetke podnevi, v mraku pa fotoaparat izgubi malo kakovosti. Obstaja skener za prstne odtise. 2 gigabajta delovnega in vgrajenega pomnilnika 16,cena je od 7100 do 8000. Z gigabajti operativnih in 32 gigabajtov vgrajenega - 8700 rubljev.

  8. Leagoo M5

  Pet-palčni zaslon HD, odporno na udarce. Proračunski pametni pametni telefon z veliko zmogljivostjo baterije na dobri lokaciji. Prijetno bonus - dve reži za sim kartico in eno za bliskovni pogon, ni treba žrtvovati ene sedem. 64 gigabajtov vgrajenega pomnilnika in treh gigabajtov RAM-a. To je več kot dovolj. Zadnja kamera ne deluje dobro. Kamera s petimi milijoni slikovnih pik z interpolacijo do osem. Telefon je zelo glasen in z dobrim zvokom, kar je v takšnem proračunu redko. Bralnik prstnih odtisov ni popoln. Deluje zelo čudno, deluje od najmanjšega dotika, nato pa se začne odzivati ​​čez nekaj časa. Cena Leagoo M5 je štiri tisoč rubljev.

  9. Cubot note S

  55-palčni HD zaslon, kapacitivna baterija - 4150 milimamernih ur, dva gigabajta operativnega in šestnajst vgrajenega spomina. Ni dobra kamera, vendar ponoči ne deluje zelo dobro. Baterija do 60% se hitro izprazni. Po 60% - zelo počasi. Kakovosten material karoserije, zadnji pokrov je gumiran. Podpira OTG kabel. Lahko priključite pogon USB ali računalniško miško. Cena Cubot note S - 4900 rubljev.

  10. Xiaomi Redmi 4

  To je 6-jedrni pametni telefon s tremi gigabajti operacijskega in 32 gigabajtov vgrajenega spomina. 5-palčni zaslon FullHD. Skoraj celotno aluminijasto ohišje, razen zgornjega plastičnega vložka. Zmogljiva baterija, ki traja dolgo časa. Visoka zmogljivost. Kamera je trinajst megapikslov, spredaj je pet megapikslov. Tiskalni skener deluje dobro. On dela za svoj denarza sto odstotkov, ugotavljajo uporabniki. Proračun pametni telefon z veliko zmogljivostjo baterije je 8900 rubljev.

  11. Meiigoo M1

  Proračunski pametni telefon z visoko zmogljivo baterijo in blagovno znamko je nenavaden za ruski trg. Cena naprave je dvesto dolarjev. Dvojna kamera za trinajst in osem megapikslov Sony. 55-palčni zaslon z ločljivostjo LG 1920 x 1080. Sonyjev akumulator s štirimi tisočimi urami. Zaslon je izdelan s tehnologijo 25 D, v primeru kovin pa v kombinaciji s platinastimi vložki. Bralnik prstnih odtisov, tipka na dotik. Vse to izvaja novo različico Androida 7.0. Veliko uporabnikov meni, da modelu manjka izvirnost. Zaslon iz ukrivljenega stekla. Dvojna komora in kakovostna kovina. Panel FullHD. Visoka raven kontrasta in svetlosti. Zmogljiv 8-jedrni procesor, 6 gigabajtov RAM-a. Energetska učinkovitost je presenetljiva, z akumulatorjem s 4000 milliampovimi urami, gadget teče do 8-9 ur aktivnega zaslona. Na voljo je funkcija hitrega polnjenja. 64 gigabajtov vgrajenega pomnilnika, vhod za kartico microSD. Harmonično gleda proti konkurentom.

  12. HT50

  Edinstven pametni pametni telefon za sto dolarjev - HT50. Avtonomija zaradi energetsko učinkovitega procesorja, zmogljivost baterije 5500 miliampernih ur s podporo za hitro polnjenje in trinajst-megapixel kamere. Zaslon zavzema večino plošče, 55 palcev. Ni osvetlitve, temveč odsevni premaz. Sprednja plošča je prekrita z zaščitnim steklom. Desna stran je označena pod kombinirano režo. Povezava dvehKartice SIM in kartice SIM - bliskovni pogoni. Ločljivost zaslona HD - 1280 x 720 slikovnih pik. Sedanja matrika zraka iz steklene matrice. Zagotavlja jasno in zelo bogato, res kakovostno sliko. Zaslon ima lep barvni prenos. Količina RAM-a - tri gigabajte, vgrajeno - trideset dva gigabajta. S preprostimi nalogami se pripomoček brez težav spopada, toda ko zaženete aplikacije, ki so lačne, kot so igre, je upad opazen.

  Druga možnost

  Če si iz kakršnega koli razloga ne morete privoščiti pametnega pametnega telefona z dobro baterijo, lahko to storite drugače. Dovolj je, da izberete ustrezne druge parametre telefona in ga kupite. Toda kaj storiti z baterijo? Kupite lahko odstranljivo baterijo ali prenosni polnilnik. Glede na zmogljivost baterije je takšna naprava od 500 rubljev ali več. Bolje je, seveda, izbrati modele z zmogljivo baterijo znanih proizvajalcev. Zdaj je trg poln prenosnih polnilnikov Xiaomi - so precej proračunski, visoko kakovostni, dolgotrajni, imajo garancijo in tako naprej. Uporaba takšnih naprav je preprosta, zelo udobna, vendar še vedno izgleda elegantno. Prenosni polnilniki omogočajo polnjenje telefona kjerkoli. Mnogi modeli imajo dovolj za nekaj polnjenja s pametnim telefonom.

  Sorodne publikacije