Apple iPhone 6S Plus pametni telefon: pregled, specifikacije, pregledi

Pametne telefone, ki jih je izdal Apple, lahko varno imenujemo standard. Mnogi proizvajalci podobnih mobilnih naprav kopirajo nekatere elemente v svoje pripomočke. Raziskava med uporabniki je pokazala, da so izdelki "Apple" najbolj priljubljeni. Seveda bo morala plačati veliko denarja, vendar je vredna tega. Ta članek bo pregledal iPhone 6S Plus. Pripomoček je bil izdan leta 2015. Šesti model je predhodnik. Mnogi uporabniki se sprašujejo, kateri razvijalec je spremenil novo spremembo. Opozoriti je treba, da so iPhone 6S in 6S Plus izdali skoraj istočasno. O njihovih razlikah bomo razpravljali kasneje, zdaj pa bomo raziskali značilnosti Apple iPhone 6S Plus. Proizvajalec upravičuje pričakovanja kupcev? Razumimo skupaj.

Paket

Paket, v katerem je dostavljen ta model pametnega telefona, je urejen v tradicionalnem slogu. Njen dizajn je zelo minimalističen. Osnova je bela. Na sprednji strani je fotografija samega telefona. Na njegovem zaslonu je živa originalna slika. Ona je tista, ki pritegne pozornost, saj so vsi drugi elementi nevtralni. Najverjetneje se je proizvajalec osredotočil na dejstvo, da kakovosten in zanesljiv pripomoček ne zahteva briljantnega oglaševanja. Ime modela je natisnjeno na strani. Škatla je izdelana iz navadnega kartona. V njem je pametni telefon iPhone 6S Plus, polnilec, 1 amp baterija. Seveda so v kompletu prišle tudi slušalke EarPods. So podobniponavadi pakirani v lepi majhni škatli s plastično prozorno pokrov. To kupcu zagotavlja celovitost kabla. Praviloma se izdelki "Apple" dopolnjujejo s posebnim originalnim kablom za strelo. V nekaterih državah se naprava prodaja tudi s posebnim ključem, ki izvleče režo za kartico SIM. Poleg tega bo kupec v polju našel vso potrebno dokumentacijo. Vključuje garancijsko kartico, priročnik, certifikat.

Oblikovanje

Pregled iPhone 6S Plus se mora začeti z opisom zunanjega modela ohišja. Uporabnik ne bo opazil nobenih posebnih sprememb pri oblikovanju. Najnovejši modeli pametnih telefonov "apple" so skoraj identični. Razlika je le v dimenzijah. Dimenzije naprave so 158 x 78 x 73 mm. Pojasnite, da je povečanje višine preprosto. Ta pametni telefon uporablja zaslon s 55 ?. V primerjavi s šestim telefonom lahko opazite in povečate indeks debeline. Razlog za to je bila dodatna plast 3D dotika. Toda kar je najbolj prizadelo kupce, je teža naprave. Sprva boste občutili, da bo 190-gramski pametni telefon vsaj nenavaden. Še posebej, če ga primerjate s 6. različico, ki je tehtala okoli 170 p.

Katere barvne rešitve je proizvajalec iPhone 6S Plus uporabljal? Zlato, srebro, temno siva (Space Gray) in povsem nova različica Pink Gold (Rose Gold). Novost je bila sprejeta zelo navdušeno. Večinoma je priljubljena med žensko polovico človeštva. Moški večinoma izberejo klasične možnosti. Na primer, za močan spol je velikiPhone 6S Plus je srebrno ali elegantno vesoljsko siva. Če pogledate obliko telesa tega pametnega telefona, potem to ni nič drugače kot pri predhodnikih. Vse enake zaobljene strani in vogali so v modelu 6S Plus. Edina sprememba, ki bo pokazala, da je novost v rokah, je črka S na hrbtni strani. Nahaja se v spodnjem delu stavbe, točno tam, kjer so predstavljene informacije, ki je pod besedo iPhone. V zgornjem delu hrbta je logotip podjetja naslikan v obliki pečenega jabolka. Nad njim je srebrna črta, ki ločuje lokacijo bliskavice in objektiv fotoaparata od druge plošče.
Na sprednji strani pripomočka niso bile izvedene nobene posebne spremembe. Velik zaslon na dotik potrebuje približno 80%. Uokvirjena je s tankim belim okvirjem. Nadzorna plošča se nahaja na dnu. Okrašena je v tipičnem "jabolčnem" slogu. Na sredini je okrogel gumb, na straneh pa dotik. Nad zaslonom je luknja majhne velikosti podolgovate oblike, pod katero je zvočnik skrit. Ob njem je majhno "okno" sprednje kamere. V napravo so vključeni tudi senzorji za razsvetljavo in približevanje.

Zdaj morate upoštevati stranske površine naprave. Na desni strani je ležišče za namestitev SIM-kartic. Usmerjena je v nano format. Nad njim je prikazan gumb za vklop, s katerim lahko vklopite /izklopite napravo in jo zaklenete. Na nasprotni strani je gumb za nastavljanje glasnosti na vrhu in majhen gumb za vkloptihi način. Vrhunski proizvajalec ni uporabil, da bi našel vmesnike. Vsi potrebni priključki so spodaj. Na desni strani konca je luknja za zvočnik, sestavljena iz 8 lukenj okrogle oblike. Na sredini je pristanišče strele. Bližje levi strani je bil prostor za mikrofon in avdio priključke. Posebno pozornost je treba nameniti materialu, uporabljenemu za primer. Za razliko od prejšnjih različic je proizvajalec vzel trdnejšo zlitino aluminija serije 7.000. Zdaj, v skladu z razvijalci, se ne more skrbeti, da medtem ko je v žepu svojih hlače, bo telefon bend.

Značilnosti zaslona

Po mnenju vseh lastnikov je zaslon funkcij iPhone 6S Plus zaslužen za hvalevredne ocene. V tem modelu je proizvajalec uvedel zaslon, izdelan v skladu s tehnologijo IPS. Diagonala je bilo 55? Treba je omeniti, da družba ni nikoli shranila kakovosti zaslonov. V tem modelu zaslon prikaže informacije z ločljivostjo 1920 x 1080 px. Seveda to ni več rekordna številka, vendar še vedno velja za zlato sredino.
Sprednja stran zaslona je pokrita s posebno stekleno ploščo. Ima zrcalno površino. Proizvajalec zagotavlja, da je steklo precej odporno na praske. Medtem ko je testiranje naprave, zaslon iPhone 6S Plus je bil prekrit z eno majhno praskami, čeprav je interakcijo z njo zelo lepo. Mimogrede, rekli bomo, da se te napake obravnavajo samo v izklopljenem stanju in z določeno naklonjenostjo. Nezainteresiranvključujejo antibakterijske lastnosti. Na primer, če primerjate dve napravi, 6S Plus in Nexus 7, potem zaslon na zadnji strani sveti še veliko več. Druga prednost zaslona je njegova permisivnost. Gostota slikovnih pik je 401 ppi, kar je trenutno precej visoko. Definitivno, v "jabolko" zaslon pametni telefon je opremljen z najvišjo stopnjo svetlosti, ki vam omogoča, da uporabite pripomoček udobno tudi na ulici v sončnem vremenu. Če morate delati s telefonom v temni sobi, ga morate nastaviti na najnižjo možno raven. Za tiste, ki ne želijo ročno spreminjati, priporočamo uporabo samodejnega uglaševanja. Deluje precej ustrezno. Med izdelavo zaslona je proizvajalec opustil zračno plast, kar je močno povečalo kakovost reprodukcije slike. Telefon ima funkcijo multitouch, ki podpira do 10 trakov, izdelanih hkrati. Senzor deluje jasno, z visoko občutljivostjo.

Performance

Nadalje je treba upoštevati značilnosti iPhone 6S Plus, zato morate biti pozorni na platformo strojne opreme. Proizvajalec pripomočka je namestil procesor blagovne znamke Apple A9. Ta model je izdelan v tesnem sodelovanju s korejskim podjetjem Samsung. V središču čipov sta dve računalniški jedri. Vsak od njih deluje z maksimalno hitrostjo 1840 MHz. Arhitektura - ARMv8-A. Bitni sistem - 64 bitov. Pametni telefon je opremljen z grafičnim pospeševalnikom Imagination GT7600. Trenutno je ta model grafična karticanajhitrejši. Pomembno merilo za ocenjevanje uspešnosti je količina RAM-a. V pametnem telefonu 6S Plus je nameščenih 2 GB. Vrsta RAM-a - IPDDR4. Mnogi ljudje pomotoma verjamejo, da so 4 in 8 jedrnih procesorjev, ki se uporabljajo na napravah Android, veliko močnejši. Vendar pa med testiranjem Apple iPhone 6S Plus kaže takšne rezultate, ki zlahka zapustijo vse tekmece. V hitrosti je zelo težko tekmovati. S tem modelom ne boste čutili nobenih omejitev pri delu s programi, vsaj v naslednjih dveh letih. Z vsemi nalogami, ki jih pripomoček odda na "trdo" peto.

Spomin

Ta model pametnega telefona je predstavljen v treh različicah. Najenostavnejša je sprememba 16 GB integriranega pomnilnika. Skladišče z največ 128 GB zagotavlja največ. Vendar pa priljubljenost še vedno uporablja iPhone 6S Plus 64Gb. Mnogi uporabniki sprašujejo: "Zakaj je ta različica najbolj povpraševanja?". Odgovorite zlahka. Če napravo vzamete na 16 GB pomnilnika, bo takšno skladišče dovolj, da naredite le nekaj posnetkov. Treba je upoštevati dejstvo, da fotografije tehtajo več kot 300 MB. Če uporabnik pridobi telefon izključno za klicanje, mu ustreza različica z najmanjšo količino pomnilnika. Vendar pa za tiste, ki nameravajo prenesti aplikacije, vse aplikacije, posneti videoposnetek, uporabiti možnost Live Photo in druge funkcije, je najbolje, da ustavite iPhone 6S Plus 64Gb. Kot je za različico, v kateri je 128 Gb shranjevanje, potem veliko od tegane bo uporabljen. Za povprečnega povprečnega uporabnika ta velikost integriranega pomnilnika preprosto ni potrebna. Zato je priporočljivo uporabiti zlato sredino, to je 64-gigabajtno različico. Pri izbiri modela 6S Plus je pomembno vedeti, da ne podpira zunanjega pomnilnika. Prav zaradi tega postaja vprašanje optimalnega spomina najpomembnejše.

Kamere

Pregled iPhone 6S Plus mora zajemati tudi značilnosti kamer. To merilo je odločilno za mnoge uporabnike. V nadgrajeni različici ima modul sprednje kamere ločljivost 5 milijonov slikovnih pik. Kakovost sephi posnetkov se poveča z možnostjo Face Time. "Apple" izdelkov v tehničnem smislu sistematično zadovolji svoje kupce. Treba je omeniti, da se je zahvaljujoč visokokakovostnemu senzorju ločljivost fotografij povečala na 2576 x 1932 px. Vsekakor je to odličen kazalnik. Fokusiranje deluje odlično. Slabosti, ki so bile v prejšnjih modelih iPhone, razvijalci popolnoma odpravljena. Sedaj ste lahko prepričani, da noben digitalni šum ali nizek kontrast ne motita uporabnikov. Na žalost je sprednja kamera še vedno brez bliskavice. Zaradi tega morate nenehno izbrati pravo osvetlitev, da bodo slike svetle in barvite. Seveda lahko raven svetlosti zaslona povišate na najvišjo možno raven, vendar končni rezultat ni močno prizadet. Nedvomna prednost te optike je optimizacija. S svojo pomočjo se samodejno izravnava majhne napake. Kaj je torej z glavno kamero iPhone 6S Plus?Temelji na matrici z 12 milijoni slikovnih pik. Te funkcije omogočajo fotografiranje z ločljivostjo 4032 x 3024 px. V optičnem sistemu ni sprememb. Fotosenzitivnost je ostala na visoki ravni. V programskem meniju bo uporabnik imel nastavitve, ki vam omogočajo prilagajanje ravnotežja beline, učinke uporabe in še več.

Avtonomija

Kot je bilo pričakovano, baterija iPhone 6S Plus ni odstranljiva. Izdelana je s tehnologijo litijeve polimere. Kapaciteta baterije je 2750 miliamperov na uro. Mnogi uporabniki so presenečeni: "Zakaj tako malo?" Če pa upoštevate energetsko učinkovito platformo, potem je pripomoček "jabolko" dovolj za dolgo življenjsko dobo baterije. V načinu pogovora lahko telefon deluje do 14 ur pri uporabi omrežij tretje generacije. Ko predvajate skladbe, se bo baterija izpraznila šele po 50. Prikazovanje video posnetkov in filmov v eni enoti je lahko približno 11 ur. Takšne značilnosti nedvomno zaslužijo spoštovanje. Seveda, če uporabljate pametni telefon v kombiniranem načinu, bo življenjska doba dela odvisna od stopnje obremenitve. Na najbolj intenziven, najverjetneje, bo pripomoček za povezavo na polnilnik po koncu 12-15 ur.

Ovitki

Glede na visoke stroške "jabolko" gadgets, ne smete zavrniti uporabo dodatkov. Pokrov za iPhone 6S Plus bo pomagal ohraniti prvotni videz naprave za dolgo časa. Opravlja tudi obrambnofunkcije Zahvaljujoč tej dodatki se lahko zaščitite pred težavami, kot so zlomljeni zaslon, praske, čipi, praske in druge napake. Trenutno imamo v asortimanu dve vrsti prevlek. Izdelki iz usnja so na voljo v drugačni barvni shemi. Skupno je na voljo pet: črna, temno modra, črna z roza odtenkom, rjava in bogata zlate. Mnenja o usnjenih prevlekah so razdeljena. Razlog za to je bil nenavaden videz, zaradi katerega ste dvomili v naravnost materiala. Po eni strani je prisoten vonj kože, če pa ga pogledate, potem zunanja stran ne vidi tipičnega računa, ki dvomi v nekatere uporabnike. Toda silikonska torbica za iPhone 6S Plus je imela rad večino uporabnikov. Na dotik, je zelo lepo, v roki, ne zdrsne. Upa, da bo zadevo zelo tesno. Kupci se ne bodo soočali z omejitvami pri izbiri barvne sheme, saj je na voljo 11 različic.

Docking Station

Tako, ko pregledujete iPhone 6S Plus, morate razmisliti o dodatku, kot je priklopna postaja. Narejena je v stilu minimalizma. Zunanja zasnova je dovolj preprosta, vendar predstavljiva. Ima pravokotno obliko z zaobljenimi vogali, zato je videti precej kompaktna. Na strani je vrata Lightning in zvočni priključek. Zgornja plošča ima poseben vtič. Mnenja o iPhone 6S Plus so pogosto namenjena kakovosti te podrobnosti. Vendar pa proizvajalec zagotavlja, da je vtič sposoben prenesti dejansko maso pametnega telefona. V spodnjem delu je silikonska prevlekaki je logotip podjetja. Prednost te priklopne postaje je, da lahko polnite telefon, ne da bi odstranili pokrov. Vse barve, ki so na voljo v tem območju, so na voljo v tem asortimanu.

Nekaj ​​besed o cenah dodatkov

Glede na to, da je cena za iPhone 6S Plus precej visoka, ne pričakujte nizke cene dodatne opreme. V povprečju bo na docking station moral plačati približno 4.000 rubljev. Presenetljivo je, da se usnjeni ovitki prodajajo s tako ceno. Toda silikon bo cenejši za približno 1000 rubljev. Poznavalci te blagovne znamke so že navajeni na dejstvo, da se ne samo "pametni" jabolki, temveč tudi dodatki prodajajo po visoki ceni.

Primerjava iPhone 6S in 6S Plus

Veliko kupcev je vprašanih: "Kakšna je razlika med 6S in 6S Plus?". Da bi lahko odgovorili na to vprašanje, morate na kratko primerjati njihove značilnosti.
 • Oblikovanje. V skladu s tem merilom ni bilo neskladij med temi modeli. Stilistika je identična, razlika je le v dimenzijah.
 • Ergonomija. Različica 6S je najbolj priročen, glede na uporabnike, upravljanje je mogoče storiti v eni roki. Toda "starejši" model bo prinesel nekaj neprijetnosti, saj je velikost malo večja, zato morate pri hoji uporabiti dve roki, da se izognete nevarnosti naključnega padca.
 • Prikaz. Najprej je treba upoštevati velikost zaslona. Model 6S uporablja 47-palčni zaslon, medtem ko je 6S Plus 55 ?. Seveda obstajajo razlike v stopnji dovoljenja. Največja vrednost, s katero je prikazana slika v "mlajšem" modelu, je 1334 x 750 slikovnih pik. Torej, za "starejše", potemtukaj bo uporabnik užival v kakovosti Full HD.
 • Produktivnost. Oba pripomočka temeljita na čipu Apple A9. Sistem je 64-bitni. Z vsemi nalogami ravnajte popolnoma.
 • Pomnilnik. Oba modela sta opremljena s 1664 in 128 GB integriranega pomnilnika. Podpora za pomnilniške kartice ni na voljo kot junior in v "senior".
 • Samostojnost. Podatki o pripomočku "jabolko" uporabljajo baterije, ki jih ni mogoče odstraniti. Izdelani so v skladu s kemijsko sestavo litijevega polimera. Pri modelu 6S je zmogljivost baterije 1715 miliamperov na uro, v 6S Plus - 2750 mag.
 • Operacijski sistem. Lastniki teh modelov lahko delajo na iOS 9.
 • Kamera. IPhone 6S ima nižjo optično ločljivost kot model 6S Plus. V prvem primeru je proizvajalec uporabil matrike za 2 in 8 MP. V posodobljeni spremembi z indeksom Plus so se kazalniki povečali na 5 in 12 MP.

  iPhone 6S Plus: Cena

  Trenutno je cena tega iPhonea odvisna od količine integriranega pomnilnika. Na primer, različico 16 GB je mogoče kupiti v povprečju za 30000 rubljev. Ti modeli, v katerih je shramba 64 Gb, se prodajajo po ceni 35.000 rubljev. Najdražja različica je 128 Gb pomnilnika. Zahtevajo jih več kot 40.000 rubljev. Med uporabniki govorijo, da je to napravo mogoče kupiti s prihranki približno 10.000 rubljev. V tem primeru je priporočljivo preiskati ameriški model. V Rusijo prispe v nepakirani obliki. Tisti, ki jih zanima ta možnost, je priporočljivo skrbno preveriti delovanje naprave. V tem primeru je nujno narediti zunanjopregled Vklopite napravo in aktivirajte kartico SIM. Lahko celo opravite testni klic. Ne poškodujte preverjanja modula Wi-Fi. Napredni uporabniki pravijo, da imajo ameriške naprave težave s stabilizatorjem. V tem primeru se fotoaparat ne bo izostril, kar bo vplivalo na kakovost fotografij. In končno - potrebno je priključiti kabel in preveriti njegovo učinkovitost.

  Prednosti in slabosti, glede na lastnike

  .Čeprav so "Apple" izdelki najbolj priljubljeni, niso brez pomanjkljivosti. Vam pomaga ugotoviti, šibke in močne točke iPhone 6S Plus lastnik pregledi. Za odlike so:
 • Odlična kakovost zaslona.
 • Zmogljiva strojna polnitev.
 • Dolga življenjska doba baterije.
 • Neprekinjeno predvajanje video datotek.
 • Elegantna oblika.
 • Privlačna barvna shema.
 • ​​
 • Kamere visoke ločljivosti.
 • Kakšno je mnenje uporabnikov o slabosti tega modela? Veliko mnenj pravi, da je steklo, ki ščiti zaslon, nagnjeno k praskam. Prav tako ni bil vsakdo všeč zelo velike teže naprave, ki skoraj doseže 200 g.

  Zaključek

  Kot primerjava med iPhone 6S in 6S Plus, "starejši" model bistveno ne presega "mlajšega". Razlike so seveda, vendar jih ni mogoče pripisati najbolj pomembnim. V modelu 6S Plus je zmogljivost strojne in programske opreme zaslužna za spoštovanje. Seveda je veliko uporabnikov prepoznalo številne tehnološke inovacije, ki se uporabljajo v tem pripomočku. Vsekakor lahko rečemo, da je vodilna ladja 6S Plus varnaimenovan eden najboljših na trgu digitalnih naprav.

  Sorodne publikacije