OnePlus One pametni telefon: pregledi

Sodobni trg blaga in storitev je napolnjen z različnimi modeli mobilnih telefonov. Med njimi so neverjetni vodilni, ki so osvojili srca mnogih ljudi. Danes bo pozornost bralcev predstavljena z mobilnim telefonom, imenovanim OnePlus One. Ocene o tem izdelku in pregledu bodo pomagale razumeti napravo. Kako zadovoljni so naročniki s pripomočkom? Katere lastnosti ima? Je poudarjeno nekaj posebnega? Na vsa ta vprašanja se lahko prepričate o kakovosti naprave.
Opis

Kaj je pametni telefon OnePlus One? Povratne informacije lastnikov kažejo, da je to nov vodilni model mobilnih telefonov. Dejstvo je, da je ta izdelek kitajski moderni pripomoček. To je vsaj večnamenski pametni telefon odlične kakovosti, kar zagotavlja uporabnikom. OnePlus One ima vse, kar potrebuje sodobni kupec. Njegova posebnost je dostopna cena. Za majhno količino denarja je na voljo kupiti močan in moden pametni telefon.

Vsebina paketa

Prvo presenečenje, ki pričakuje kupce, je celoten sklop naprave. Še posebej, ko gre za kitajske skupščine. OnePlus One se proda v dveh škatlah hkrati. Prvi je telefon, v drugem pa polnilnik. Očitno je prisotnost več zabojev edina pomanjkljivost. V preostalem ni nič presenetljivega. Komplet nima slušalk, vendar to dejstvo ni nikdar presenetilo. V pripomočkih lahko najdete:
 • OnePlus One pametni telefon;
 • baterija iztelefon;
 • polnilec;
 • navodila za uporabo;
 • posebna sponka za papir za odstranitev sedem kartic;
 • USB kabel za povezavo z računalnikom.
 • To dopolnjuje celoten sklop. Posebnost vodilnega modela je razpoložljivost univerzalne obračunske enote. Baterijo OnePlus One lahko polnite z USB-jem (na primer povezavo z računalnikom) ali s standardno vtičnico.  Videz

  Pomembna točka za mnoge je zasnova pametnega telefona. OnePlus One pregledi na tem področju zaslužijo v bistvu dobro. Vse to je posledica dejstva, da model nima nobenih lastnosti. Videz telefona se lahko imenuje standard, brez osnov. Kot pravijo nekateri kupci, je videz pripomočka lakoničen. Oblika pametnega telefona je standardna, zadnja plošča je rahlo ukrivljena. Kljub temu je ohranjanje pripomočka še vedno priročno. Na splošno naprava ni strašljiva. Nekateri kupci ugotavljajo, da videz OnePlus One ni presenetljiv. Tipičen pametni telefon brez prefinjenosti in funkcij. Na voljo v standardni barvni lestvici - bela in črna.

  Sestava zadeve

  Telesni del telefona je sestavljen iz več komponent. Notranji del je izdelan iz magnezijeve zlitine. Ta komponenta je skrit pred očmi uporabnika. Zunanje ohišje je iz plastike. Poleg tega ima pripomoček kovinski zaščitni okvir in steklo. OnePlus One prejme pozitivne preglede, ker je plastika odporna proti udarcem. Mat premaz omogoča ohranjanje prijetnega videza. Na pametnem telefonu je precej strašljivo. Če sose bo pojavil, potem očitno ne bo opazen. Na dotik je OnePlus One grob.

  O sestavljanju

  Posebna pozornost je namenjena sestavljanju naprave. Pametni telefon OnePlus One se pogosto imenuje povratna informacija monolitnega lastnika. Toda v resnici je zadnji pokrov naprave odstranjen. Predpostavlja se, da uporabnik ne bo prepogosto razstavljal pripomočka. Zato je pokrov na splošno nepomičen. Toda doma je enostavno odstraniti. Z gibljivimi deli v OnePlus One, samo ključi in prostor za kartico SIM. Kakovost montaže je na splošno prijetna za telefon. Gumbi se tesno prilegajo drug drugemu, vrzeli na pametnem telefonu se ne upoštevajo. Zdi se, da je raziskovalni pametni telefon resnično zanesljiva naprava, ki ji lahko zaupate!

  Dimenzije

  OnePlus One pametni telefon prejme pozitivne preglede za svoje dimenzije. Ne vedno, ampak zelo pogosto. Navsezadnje ima naprava kot celota standardne dimenzije. Na prvi pogled se zdi, da je naprava precej velika. In to je res. Nekateri kupci imenujejo "VanPlus" enega največjih pametnih telefonov na sodobnem trgu za podobne izdelke. Dimenzije so 759x1529x89 mm, naprava tehta 162 gramov. To je celo večji od iPhone 5S! Težak in velik pripomoček, ki ga bodo vedno čutili v roki in v žepu. Po mnenju potrošnikov se na samem začetku uporabe OnePlus One zdi, da je le ogromen. Toda sčasoma se roka navadi na to. Sprva je udobje uporabe pripomočka odvisno od tega, koliko je oseba navajena na velike pametne telefone. Mnogi ugotavljajo, da zaradi teže naprave nosite v kavbojkah ali torbicije priročno. Toda v poletnih hlače - ne. Navsezadnje je OnePlus One smeti in težki pametni telefon. Očitno je velikost naprave mogoče imenovati glavna pomanjkljivost. Prav ta lastnost najbolj pogosto povzroča nezadovoljstvo s strankami. Še posebej tistih, ki niso navajeni delati z velikimi telefoni.

  O kontrolah

  Kot večina sodobnih pametnih telefonov, OnePlus One ima več kontrol. Na levi strani pripomočka so na voljo najmanj "prostornina", gumb za vklop, gumb na dotik (3 kose) pod zaslonom. Pri tem so vse kontrole končane.
  Opozoriti je treba, da gumbi na pametnem telefonu niso zelo primerni. Dejstvo je, da so ozke, ploske in majhne. Zato prilagajanje glasnosti in izklop /vklop pripomočka ne bo tako enostavno. Ampak lahko se navadiš nanj. Še posebej ob upoštevanju, da se gumb za napajanje uporablja zelo redko, je sprostitev mobilne naprave dovoljena brez nje, s pomočjo zaslona na dotik. Leva stran pripomočka ponuja luknjo za kartico SIM. Če želite odstraniti režo, morate uporabiti posebno sponko za papir. Na voljo je z OnePlus One. Mnenja poudarjajo, da je takšna rešitev zelo priročna - ni treba razstaviti telefona, da bi zamenjali sedem. Zgornji del pripomočka je opremljen z dodatnim mikrofonom in standardnim priključkom za priključitev slušalk. Spodaj je stereo zvočnik in priključek za priključitev naprave na računalnik in glavni mikrofon. Poleg tega je sprednji del pametnega telefona kamera, bližinski senzorji in svetloba, zvočnik. Vse to že dolgo ni bilo neverjetnokupcev - lahko rečemo, da ima OnePlus One na splošno standardne kontrole.

  Zaslon

  Zdaj malo o značilnostih pripomočka. Zakaj OnePlus One izstopa? Značilnost, ki velja za enega najpomembnejših parametrov zaslona. Že rečeno je bilo, da se lahko preučevana naprava kot celota imenuje dimenzionalna. V bistvu je to zaradi velikosti zaslona. OnePlus One je 55-palčni pametni telefon. Precej velik zaslon, na katerem je vse vidno - to je tisto, kar zadovolji praktično vse kupce. Lahko igrate na takem pametnem telefonu, brskate po straneh na internetu in berete knjige. Oči se po dolgem delu z napravo ne utrudijo. Ločljivost je prav tako zanimiva - 1920 x 1080 slikovnih pik z gostoto točk 401 ppi. Zaslon je zaščiten z dodatnim premazom Gorilla Glass 3. Ugotovljeno je, da lahko glavne značilnosti prikaza slike pametnega telefona imenujemo dobro. Slika na zaslonu je svetla, jasna in bogata. Vidni kot tudi ne pušča ravnodušnega - je maksimalen. Prenos barv na telefon je blizu realnega (naravnega), ni popačenja v smeri presvetlih ali temnih tonov. Svetlost baterije v pametnem telefonu je nad povprečjem. Če standardne nastavitve zaslona ne ustrezajo kupcu, lahko prilagodi prikaz slike v nastavitvah. Obstaja več standardnih načinov - "Normal" in "Bright". Za njih OnePlus One dobi pozitivne povratne informacije od uporabnikov. Prav tako lahko pripomoček ročno prilagodi kakovost slike. Nekatera mnenja potrošnikov kažejo, da se zaslon včasih pojavirumenkost O takem pojavu ni očitnih dokazov. Zato se pogosto domneva, da v OnePlus One ni Yellowstone. Na splošno se zaslon pametnega telefona obravnava kot zelo kakovosten in lep. Zagotavlja maksimalen prenos barv, ravnovesje barv, kontrast, "toplotne" tone. Vse za prikaz slik brez popačenja!

  Za fotografiranje

  Zdaj je jasno, kaj dobi približno OnePlus One. Značilnosti pametnega telefona lahko imenujemo na splošno slabo. V vsakem primeru, če verjamete v številne misli, pripomoček ponuja dobre možnosti za svoje lastnike.
  Na primer, z napravo je mogoče narediti precej kakovostne fotografije. Glavna kamera je namenjena fotografiranju s kakovostjo 13 MP. Ima bliskavico, vendar ni samodejnega ostrenja. Zato ni vedno mogoče izdelati visokokakovostnih fotografij. Utripa se pogosto uporablja kot svetilka. Nastavitve streljanja so predstavljene v treh parametrih: splošno, video, kamera. Izberete lahko obliko shranjevanja, ločljivost in kakovost fotografiranja. Večina kupcev ugotavlja, da so fotografije dobre, "nadpovprečne", vendar niso idealne. V bistvu, OnePlus One prejme povratne informacije za glavo kamere ni slabo. Ugotovljeno je, da streljanje na ulici gre bolje kot v zaprtih prostorih. Prav tako je treba opozoriti, da pametni telefon ima eno 5-megapixel sprednje kamere. To je dovolj za dobre slike in za komunikacijo z video klici. Za urejanje fotografij v pripomočku je na voljo standardni urejevalnik fotografij Android. Zato vsakdo, ki želi urediti fotografijozamisel o življenju lahko poosebljate v samo nekaj klikih. Standardni video način - FullHD. Na OnePlus One je ta funkcija zelo prijetna. Pametni telefon vam omogoča, da dobite dobre slike in naredite odličen video.

  Delovanje pametnega telefona

  Pomembna točka pri izbiri katerega koli telefona je samostojno delovanje - brez ponovnega polnjenja. OnePlus One pregledi uporabnikov so na tem področju dvoumni. Telefon ima Li-Pol baterijo z zmogljivostjo 3.100 MAG. To je dober kazalnik za sodoben pametni telefon. V praksi velja, da pripomoček dobro deluje. Ko akumulator aktivno uporabljate, je baterija dovolj za povprečno en dan. Zato ne morete skrbeti, da bo pripomoček prekinjen v najbolj neprimernem času. Kljub temu so zahteve za vodilno vlogo še vedno prisotne. Na primer, OnePlus One traja dolgo časa. Naprava lahko ostane nedejavna več dni brez aktivne uporabe.

  Pomnilnik in platforma

  Telefon OnePlus One ponuja dobro splošno ponudbo. Gadget ima najnovejšo platformo Qualcomm Snapdragon 801 in zmogljiv 4-jedrni procesor. Njena bitna hitrost je 25 GHz. Pomnilnik, glede na uporabnike, je dovolj za udobno delo s sodobnimi igrami in programi - 3 GB. Vendar je težko reči, koliko prostora je rezerviranih za shranjevanje uporabniških podatkov. Navsezadnje OnePlus One ponuja modele s 16 in 64 GB pomnilnika. Treba je opozoriti, da pripomoček nima možnosti priključitve dodatne pomnilniške kartice. Zato je treba pred nakupom ugotoviti, koliko prostora na telefonu je dovolj - 16 ali 64 GB.Pomanjkanje širitve prostora na pametnem telefonu povzroča burne odzive na stranke - temu ni vse všeč.

  Produktivnost

  OnePlus One naredi lastniške ocene drugačne. Mnogi poudarjajo, da ima pametni telefon izjemno zmogljivost. Pri delu s pripomočkom ni nobenih zavor ali "napak". Telefon deluje hitro, visoko kakovostno, brez težav. Eden ne more, vendar poudarjajo dejstvo, da gadget ne segreje tudi med aktivnim delom. Pametni telefon brez veliko dela vam omogoča ogled FullHD videa. Vse najnovejše pripomočke v igralni industriji lahko igrate brez zavor in zamud.

  O vmesnikih

  Seveda, ki običajno dobi preglede OnePlus One. Fotografije pametnega telefona, predstavljene v članku, vam omogočajo, da razumete, kako preprosto in priročno je pripomoček. Vendar nobena slika ne omogoča ocenjevanja vmesnikov naprave. Telefon deluje z omrežji GSM, HSDA, LTE 4G. Pametni telefon omogoča delo z brezžičnim internetom, ki podpira Wi-Fi. Poleg tega se priporoča uporaba Bluetooth 4.0. Vsak uporabnik ima pravico aktivirati interaktivni zemljevid z GPS navigatorjem, vgrajenim v OnePlus One. Za iskanje satelitskih podatkov potrebujete najmanj časa.

  Sklepi

  Torej smo razpravljali o tem, kdo dobi preglede OnePlus One. Prednosti in slabosti telefona so poudarili različni kupci na različnih področjih. Vse je odvisno od želja in pričakovanj lastnika. Pogosto so med prednostmi naslednje komponente:
 • slika na zaslonu;
 • kakovost fotografiranja;
 • odpornost na udarce;
 • hitrost delovanja;
 • prisotnost izmeničnih plošč nestandardnih barv;
 • ​​
 • cena (model s 64 GB bo stala 17-18 tisoč rubljev). Slabosti naprave so manjše, vendar so še vedno opazne. Na primer:
 • velikost telefona;
 • ni najbolj občutljiv senzor;
 • zvok s slušalkami srednjega razreda;
 • hitro praznjenje baterije;
 • dolgo polnjenje telefona.
 • Na splošno OnePlus One prejme pozitivne ocene. To je dober telefon za sodobnega uporabnika. Lahko drzno pazite na to, če želite kupiti poceni in kakovostno pripomoček!

  Sorodne publikacije