Kateri Apple iPhone Apple plačuje? Zahteve glede dogovora in načini plačila

V okviru tega člena bo odgovor na to, na čem deluje Apple iPhone. Opisal bo tudi vrstni red uporabe plačilnega sistema in zahteve za mobilno napravo. Poleg tega bo nakazano nestandardno naročilo "Apple Pius" na zastarelih različicah pametnih telefonov. Spodaj predstavljeni material bo lastnikom iPhoneov omogočil, da jih uporabljajo za različne nakupe.

Kaj je ta tehnologija?

Od njegove uvedbe leta 2014 se sistem Apple Pay precej uspešno razvija. V središču je koncept, ki se zniža na dejstvo, da za nakup izdelka ni treba nositi denarnice z denarjem, vendar je dovolj, da vzamete samo pametni telefon. Naprava mora biti opremljena z dajalnikom čipov, NFC oddajnikom in posebno programsko opremo. Vse to vam bo omogočilo brezžično izvedbo transakcije, na primer z "iPhone 6 Plus". Še enkrat, raven varnosti v tej tehnologiji je dovolj visoka in samo njen vdor ne razbije - finančna sredstva so pod zadostno zaščito.


Prvotno se je ta tehnologija uporabljala samo v Združenih državah, zdaj pa je našla svojo uporabo v večini delov sveta. Poleg Apple in drugih podjetij, ki podobne programe: na primer, Google in Samsung. To pomeni, da bo ta tehnologija vsako leto našla vedno več aplikacij. Prav tako je treba posebej omeniti dejstvo, daTa plačilna storitev se lahko uporablja ne samo na pametnih telefonih, ampak tudi na drugih napravah tega znanega proizvajalca. Podpora Apple Pay je prisotna na tablicah Apple Watch in iPad. Zaradi tega pristopa je vsestransko sredstvo za nakupe na spletu in zunaj njega.

Kateri "Eiffel" ima možnost plačila?

Zdaj pa poglejmo naprave, na katerih je mogoče uporabiti ta sistem. Na primer, pogosto se postavlja vprašanje: "Ali obstaja Apple Pay za iPhone 6?" Odgovor na to vprašanje bo pozitiven.


Obravnavani sistem brezkontaktnih plačil je bil predstavljen praktično sočasno s tem modelom in v njem so bile izvedene vse potrebne tehnične specifikacije. Preprosto namestite aplikacijo Denarnica, dodajte kartico in začnite uporabljati sistem za njegov namen. Enako velja tudi za pametne telefone iPhone 6 in SE. Kasneje so mobilne naprave tega proizvajalca prejele tudi popolno podporo tej tehnologiji. Med zadnjimi so pripomočki 6S in 6S Plus. Potem so bili predstavljeni pametni telefoni 7 in 7 Plus. Izvedeno je bilo tudi vse, kar je bilo potrebno za uvedbo Apple Pay v njih. Naslednji korak je bil videz pripomočkov 8 8 Plus in X. Prav tako sta močno sodelovala v tem transakcijskem sistemu. Lani so se na prodajnih policah pojavili pametni telefoni XS, XR in XS MAX. Imajo tudi vse, kar potrebujete za uporabo storitve Apple Pay.

Zahteve za mobilne naprave

Seznam ključnih zahtev za mobilne naprave za ta plačilni sistem je naslednji:
 • Razpoložljivost oddajnika NFCpodatke o plačilnem terminalu.
 • Nameščena je aplikacija Denarnica. Prav za njega so dodane plačilne kartice.
 • Najnovejša različica programske opreme za večjo varnost.
 • Apple Watch

  Kot je bilo že omenjeno, je ta sistem univerzalen in ga lahko uporabljate ne samo za iPhone 6 Plus, temveč tudi za druge izdelke Apple. Na primer, na Apple Watch. Presenetljivo je, da lahko celo prva naprava v tej seriji izvede brezkontaktna plačila. V naslednjih različicah "pametnih ur" tega proizvajalca se upoštevana tehnologija v celoti izvaja.
  Obstajata dva različna načina uporabe Apple Pay na iPhone 7. Ena temelji na uporabi pametnega telefona, medtem ko druga omogoča, da za te namene uporabijo razumne ure istega proizvajalca.

  Različica uporabe

  Prej je bil naveden podroben seznam operacijskih sistemov Apple Apple Apple Pay. Lahko pa tudi 5s vključite na ta seznam. Sprva brezžična naprava ne omogoča brezžičnih transakcij. Njeni parametri strojne opreme ne določajo NFC oddajnika in kodirajo čip. Toda za takšen pametni telefon s pomočjo brezžičnega vmesnika Bluetooth lahko priključite "pametno uro". In ta naprava že ima vso potrebno strojno opremo. To pomeni, da je v prisotnosti teh dveh naprav uporaba "Apple Pius" lahko neomejena. Edina razlika je, da bo ura uporabljena za plačilo. Pametni telefon zaradi tehničnih razlogov ne more narediti takega plačila.

  Perspektive razvoja

  Ko bomo izvedeli, kateri iPhoni delajo Apple Pay, bomo določili možnosti za razvoj tega plačilnega sistema. Razvita je bila leta 2014 in je od takrat postala zelo razširjena. Apple Pay se zdaj uporablja po vsem svetu.

  Zaključek

  V tem gradivu je bil dan odgovor na način, kako Apple Pay deluje na telefone iPhone. Navedene so tudi nekatere druge mobilne naprave tega proizvajalca, ki vam omogočajo plačilo nakupov. Predstavljen je tudi nestandardni postopek za uporabo tega sistema na prejšnjih modelih pametnih telefonov.

  Sorodne publikacije